- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
.........
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanat bende yeni kapalı olduğum için kıyafet konusunda çok acemiyim sayılır... Ama yardımcı olayım... Ben hiç etek giyemiyorum alışamadım malesef. Bu yüzden uzun tunikler alıyorum, kot pantalonlarımla giyiyorum... Bence sende önce kıyafetini almalı eşarbını ona göre ayarlamalısın...
burcumssssssssssssss hepsi cok guzelllllllllllllllllllllll amaen cok hosuma giden kirmizi ve en sondaki
ßurcums en ßastaki çok güzel. yerimseniben
burcums en sondaki çok güzelmiş
burcumss bende en baştaki eşarbı çok beğendim
bende hiç etek giyemiyorum canım.. kalça kısmım çok geniş.etek giyince daha çok kilolu oluyorum ve rahat edemiyorum.pantolonu uzun tunikle kombine ediyorum genelde.oram buram görünücek derdi de yok.. kapalı bi bayanda pantolon üstüne kısa tunik hiç hoş durmuyo. bende kalçamı örtecek kadr tunik alırdım hep.ama sonra baktım ki gerçekten kötü duruyo,ve zaten uzun olması gerekli.artık uzun giymeye çalışıyorum..
ama şu bi gerçek ki, kıyafet söktörü kapalı giyinen kesime nazaran kısa kollu,askılı elbise,kısa bluz vs bu tarz kıyafetleri çeşit ve sayı olarak daha fazla üretiyo. yanlış anlaşılmasın,çeşit yönünden kıskanır duruma geliyoruz. açık olsam herhangi mağaza da istediğim tarzda bişi bulabilirim ama kapalı olunca mağaza mağaza dolaşmak gerek,bide gezip gezip sonunda buldum bişi dediğini de beğenemezsen ya da üstüne uymazsa vay haline..
Kızlar durun gözümü korkutmayınkaydirigubbakcemile3
amann çaylar poaçalar tatlılar gelmiş bende yemek apyomm 2saattir hiçde haber vermiyosunuz :dilcikar:
o poaçaları senmi yaptın başıyazmalıkız oyh burnuma mis gibi koku geliyookafamçokkarıştı
kızlar ben de geldim kabul edersenizopuyorumnanaktan benim yüzüm yuvarlak etol seviyorum yani takanlara yakıştırıyorum ama yuvarlak yüzlü birine yakışır mıCADIARZU
burcums
ben kırmızı hastası oldugum için kırmızıyı secıyorum fakat en sondakı de guzel
3. herkeste var
ben 2 ve 4 dıyorum
bende kirmiziyi begendimmmm
burcums canım bende ikinci resim çıkmamış..
ben üçüncü eşarbı beğendim..
on41 sağol canım ben kapanayım da giyecek bişy bulurum elbet.
Başıyazmalıkız hoşbulduk canım sağol cevabın için ben her ikisini de deneyeceğim etol yüzümü daha uzun gösteriyor gibi geldi ama tam emin değilim=)