Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 1 ay sonra düğünüm var bende senin gibi kararsizimArkadaşlar kapalıyım bir ay sonra evleniyorum tatile giderken neler almalıyım yanıma sizce.. Sizin yardımınızla bi liste yapıcam şimdiden teşekkürler
Antalya'da otel tatili yapıcazTatilde denize gireceksiniz haşema . .
Kıyafetler rahat ve salaş . .
Nereye gidiyorsunuz?
Antalya'da otel tatili yapıcaz
Arkadaşlar kapalıyım bir ay sonra evleniyorum tatile giderken neler almalıyım yanıma sizce.. Sizin yardımınızla bi liste yapıcam şimdiden teşekkürler
Ben de kapalıyım bir ay sonra balayına gideceğiz. Ben deniz kenarı istemediğim için dağ evi tuttuk. Etrafı yeşillik yürüyüş yolları at çiftlikleri filan var. O yüzden spor ayakkabı bol pantalonlar hatta eşofman salaş tunikler ve şal almayı düşünüyorum. Mutlaka bir seyahat ütüsü almam gerek, malum başörtüler çabuk kırışıyor. Belki bir ihtimal dönüş yolunda deniz kenarına gidebilirz onun içinde bir haşema ve içine bikini aldım. Bir kaç da babet koyacağım çantaya. Hem yer kaplamıyorlar hem de yazın iyi oluyor. Terlik ve sandalet sevmiyorum o yüzden hiç almayacağım.
Club hotel karaburunhangi oteli tercih ettiniz