- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
------
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun Allah muvaffak eylesin...Benim sayfamada bak canimKapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Kapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Kapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Ig hesabim pembeturkuaz ada birsuru urun ekledim orayada bakabilirsiniz. Bu tekbir esarp sifir hic kullanilmadi ipek degildir. 25lira. Yeni kapancak biri icin gayet kullanisli. Ilgilenirseniz 25liraya aker ve armine ikinci ellerim var...Kapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Ablacim çok.güzelmiş.çok.beğendim detaylı bir şekilde konuşalım.ayrıca sayfanın linkini atabilirsenIg hesabim pembeturkuaz ada birsuru urun ekledim orayada bakabilirsiniz. Bu tekbir esarp sifir hic kullanilmadi ipek degildir. 25lira. Yeni kapancak biri icin gayet kullanisli. Ilgilenirseniz 25liraya aker ve armine ikinci ellerim var...
cnm burda urun yuklerken sorun yasiyorum. instagram kullaniyosan sayfamin adiAblacim çok.güzelmiş.çok.beğendim detaylı bir şekilde konuşalım.ayrıca sayfanın linkini atabilirsen
Çok uygun fiyatla verebileceğim şallarım var istersen resim atabilirimKapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Çok iyi olurÇok uygun fiyatla verebileceğim şallarım var istersen resim atabilirim![]()
Resimleri attım begendigin olursa görüşürüzÇok iyi olur
Whatsappa var ise oradan konussakResimleri attım begendigin olursa görüşürüz
Özelde yazdım; )Whatsappa var ise oradan konussak