• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettur

Konularıma bakabilirsiniz

Kapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?

merhaba öncelikle çok ıyı bır karar vermıssın kapanmayı düşünmekle. benim sayfamda birkaç tunik ve uzun etek vs. var fiyatlarıda uygun.. ayrıca kolsuz ve kısa kollu tuniklerde var kalçayı kapatan onları ceket giyerek kollarını örtersen ve harika pantolonlarla kombinlersen çok tarz olacağına inanıyorum. link verdim bakabilirsin.. eğer beğenip satın alırsan birkaç parça yazma eşarp şal vb. hediyelerde gönderirim :KK25:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zevkime-bayilacaksiniz.873844/

Kapanmayı düşünüyorum ve uygun fiyatta tunik ve sal bakiyordum yardımcı olursanız ya da onereceginiz sayfa var mi ?
Ig hesabim pembeturkuaz ada birsuru urun ekledim orayada bakabilirsiniz. Bu tekbir esarp sifir hic kullanilmadi ipek degildir. 25lira. Yeni kapancak biri icin gayet kullanisli. Ilgilenirseniz 25liraya aker ve armine ikinci ellerim var...

Eklentiler

• IMG-20151106-WA0014.jpg
    IMG-20151106-WA0014.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 105
Ig hesabim pembeturkuaz ada birsuru urun ekledim orayada bakabilirsiniz. Bu tekbir esarp sifir hic kullanilmadi ipek degildir. 25lira. Yeni kapancak biri icin gayet kullanisli. Ilgilenirseniz 25liraya aker ve armine ikinci ellerim var...
Ablacim çok.güzelmiş.çok.beğendim detaylı bir şekilde konuşalım.ayrıca sayfanın linkini atabilirsen

Back