Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben tesetürlüyüm ve doğum fotoğrafı istiyorum... ancak baktığım fotoğraflar hep açık bayanlara ait. tesettürlü olup doğum fotoğrafı çektiren var mı ya da böyle çekilmiş fotoğraf gören var mı????
arkadaşlar ben tesetürlüyüm ve doğum fotoğrafı istiyorum... ancak baktığım fotoğraflar hep açık bayanlara ait. tesettürlü olup doğum fotoğrafı çektiren var mı ya da böyle çekilmiş fotoğraf gören var mı????
Merhaba ,Bursa'da Çalışıyorum,Eğer Sezeryanlı Doğum Yapacaksanız İstanbul'a Gelebilirim...![]()
çok teşekkür ederim sevgili gonulirem, şuan daha doğum şekli için erken ama eğer sezeryan olursa mtlaka senle irtibata geçeceğim. tekrardan çok teşekkür ederim.....
doğum hadisesi kendi başına mahrem bir olay olduğu için, fotoğraf kısmı hakikaten zor oluyor. herşeyden önce, doğumhaneye pardesüyle-başörtüyle değil, kolları açık bir kıyafetle giriyorsunuz. başörtüsü değil bone takıyorsunuz ki, doğum esnasında sancılar kasılmalar ıkınmalar derken o bone de kayıyor. saçlarınız karman çorman oluyor. heryerinizden ter akıyor, gözlerinizden yaşlar boşanıyor, dünyayı unutuyorsunuz. etrafınızı hiç görmüyorsunuz. sadece bebeği görüyorsunuz. normal doğumsa zaten, olayın zorluğu ve heyecanıyla foto çektirmek, poz vermek akla ziyan bir durum (kendimden biliyorum)
ancak, doğum tarihi önceden belli sezaryen doğumlar için foto düşünülebilir. yani hatun, fönünü çektirir, doğumdan önce çeşitli pozlar çekilir. masaya yatırılır, herşey zaten önceden bellidir. sancı-ıkınma-terleme yoktur. foto makinasına bakarak gülümser ve doğumdan sonra da bebeğiyle yanak yanağa foto çektirir.
sonuç olarak, sadece tesettürlü değil normal doğum yapan bir bayan için foto çok zor...
Merhaba Sevgili essia ,ben bir doğum fotoğrafçısıyım,ve tesettürlüyüm, ister sezeryan olsun olsun,ister normal doğum,olsun, öncelikle annenein mahremiyeti saklı tutularak bebek ön plana alınıyor ,daha sonra da ,kadraja almak istmediğimiz halde giren noktalarda ,photoshop ile yok ediliyor ,ortaya sizin sevdiğiniz herkese gösterebileceğiniz kareler çıkıyor, doğum anında vazgeçemeyeceğimiz tek kare de bebeğinizi kokladığınız ,sadece yüzünüzün olduğu kare, ayrıca doğum ve sancı anlarında asla poz vermeniz istenmez, o an ne getiriyorsa fotoğraflanır,ve sonra biz onu en duygusal haliyle hikayeye çeviririz...Eki Görüntüle 772367 Eki Görüntüle 772368 Eki Görüntüle 772369