• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür mayo tavsiyesi istiyorum

arkadaşlar öyle yapışmayan çabuk kuruyan bir mayo yok hemen kurumasını beklemek biraz anlamsız olmaz mı? küçücük mayolar dahi yapışıp hemen kurumazken vücudu tamamen kapatan bir mayonun hemen kurumasını ve yapışmamasını beklemek biraz tuhaf oluyor. Sadece kaliteli bulup almak önemli bence

arkadaşlar öyle yapışmayan çabuk kuruyan bir mayo yok hemen kurumasını beklemek biraz anlamsız olmaz mı? küçücük mayolar dahi yapışıp hemen kurumazken vücudu tamamen kapatan bir mayonun hemen kurumasını ve yapışmamasını beklemek biraz tuhaf oluyor. Sadece kaliteli bulup almak önemli bence
Bende takipteyim yaza almam lazım:) en iyisi hangisi?

Yapışmayanı ben bulamadım,, sudan çıkarken hepsi yapışıyor.. koyu renk tercih ederseniz en azından çok kötü bir görüntü olmuyor.. pembe bs olanlar yapışınca kötü görünüyor benim fikrim..

Hemen kurusun istiyorsanız.. yani tabii ki hemen kurumayacak ama çabuk kurusun diyorsanız eşofman takımı gibi olanlardan alın.. Ben ilk ondan kullandım güneşte hemen kuruyor ama yüzmek vs eziyet çünkü her yerine su doluyor:KK48:

3lü takım olanlar tayt yelek badi şeklinde olanlarla yüzmek daha kolay ama kuruması çoook zor... Beni hasta etti üşütmüşüm balayım burnumdan geldi..3lü takımların içinde badi olmayan yeleğe kol dikilmiş gibi 2li olanları çıkmış ondan aldım ben bu senede . Üstü kuruyor ama tayt kurumuyor yine:işsiz: Markası haşema piyasanın 3 katı neredeyse fiyatı ama desenleri falan benim çok hoşuma gitti.

Back
X