tesettür island

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
144
23
arkadaşlar nette tesettür island diye bir site var ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum sizlerden yapan varmı fiyatları çok uygun ama kalitesi hakkında bilgim yok yada nerden uygun ve kaliteli şeyler alabilirim

Ben de geçenlerde magnet avmden aldım hem kaliteli ürünler vardı hem de hesaplı

Canım ne tür şeyler aradığına bağlı. Mesela alvinaonline da kabanlar müthiş indirimde ve ben iki tane aldım çok çok memnunum. Eğer ihtiyacın varsa kaçırma derim. Etek olarak tozlu.com dan aldım çook memnun kaldım gerçekten güzel ürünler var ve çok uygun. Daha beğendiğim bir sürü etek var stokların güncellenmesini bekliyorum
e-tesettur.com çok çok uygun fiyatta olmasa da buradan aldıklarımda da sorun yaşamadım. modameyra.com dan gömlek aldım burası pahalıdır ama tasarım ürünler. yenimoda.com sitesini de öneririm. Kayra'dan Puane'ye kadar birçok marka gayet güzel indirimde...
tesetturisland için de şunu söyleyebilirim sonuçta bunlar sadece bir site önemli olan ürünün markası Eğer markaya güvenebiliyorsan alabilirsin... Kapıda ödeme seçeneği varmış hem...

Değişik modellerde mevcut.. Özellikle eşofmanları çok hoşuma gitti... Başka önerisi olan var mı bu siteler dışında?

Bir çogundan alışveriş yaptım tek memnun kalmadığım yer sefamerve ile e-tesettür sefa'nın ürünleri kalitesiz e-tesettürde çok geç kargoluyor marka önemli bildiğin markanın ürünlerini denemelisin

en iyisi magzaların indirimini bekleyip görerek almak
tugba venn ürünleri kaliteli
armine
alvina
setrems eh işte herzaman kalitesizde degil herzaman kalitelide degil

elime dün geldi siparişim aldım çok çok süper kaliteli kumaşları var öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
...................................
Merhaba bende daha önce burada bahsedilen tüm sitelerden alışveriş yaptım iyi çıkanda oldu kötü çıkanda fakat şimdi favorim markatesettür Sipariş veriyorum ertesi gün elimde oluyor.Ürünleride kaliteli.Bugüne kadar 1 iadem oldu o da kendi hatamdan dolayı ama sorunsuz iade edebildim ertesi gün paramıda iade ettiler.

En şık ferace modelleri ve tesettüre dair herşey için ...sayfamıza bekleriz..
Instagram:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…