Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardisu almamda bana yardımcı oluuun lütfeeen ..sizce hangi pardisular sizce kullanışlı ve şık memnun kaldığınız pardisular varmı varsa yardımcı olunn
canım bir kere araboy tavsiye ederim..Çok uzun olanlar hep toz içinde kalıyor,ben araboy alıyorum topuktan bir karış kısa..çok rahat...kış için füme rengi veya lacivert ideal bence....tavsiye ettiğim markalar Kayra,şükran,zühre..sezon sonu şu anda ve bunlar yarı yarıya indirime girdi..sorun olursa yine cevaplarım.....
Eki Görüntüle 352117
Eki Görüntüle 352118
Eki Görüntüle 352119
Eki Görüntüle 352120
Eki Görüntüle 352121
Eki Görüntüle 352122
Eki Görüntüle 352123
Eki Görüntüle 352124
Eki Görüntüle 352125
bunlar ortulu olsaydım tercıh edebılcegım modeller olurdu . Umarım yardımcı olur sıze
« Tesettür Başörtülerini Nerede Bulabiliriz2012 Tesettür Kış Modası »2012 Zühre pardesü modelleri
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
2012 Zühre pardesü modelleri 2012 yılına özel hazırlanmış zühre pardesü modellerini buradan bulabilirsiniz hanımlar. Eminim sizde kendinize göre pardüsü modelleri arasından birisini seçeceksiniz.
Ben foto eklemeyi bilmiyorum ama sen hangi şehirdesin ?
Öncelikle iyi bir tesettür mağazasına gitmn lazım ve denemen lazım . Oradan boyu ile istersen oynattırırsın eşarplar için de aynı şekilde öncelikle mağazaya git pardüse satan yerde olur.
Armine,setrems vs.
Ama hangi şehirdesin istanbul ,ankara, kayseri ise yönlendirebilirim canım .
Eki Görüntüle 352117
Eki Görüntüle 352118
Eki Görüntüle 352119
Eki Görüntüle 352120
Eki Görüntüle 352121
Eki Görüntüle 352122
Eki Görüntüle 352123
Eki Görüntüle 352124
Eki Görüntüle 352125
bunlar ortulu olsaydım tercıh edebılcegım modeller olurdu . Umarım yardımcı olur sıze
Eki Görüntüle 356179 not : resim alıntıdır
arkadaşım bu mevsimde kışlık da yazlık da giyemessin
dolayısıyla mevsimlik almalısın
bu resimdeki kapı Armine den aldım cidden çok kullanışlı
hem şık bir çanta ile klasik kullanabilirsin
hem de yandan bir çanta atıp spor ayakkabı ile kombin edebilirsin ki ben öyle yapıyorum
ilk defa pardeü alcaksan siyah lacivert veya kahve al derim ki her renk eşarp ile uysun
ben bu kapımı üstteki eşarp ile de kahve krem kızrmızı siyah eşarplarımla da takabiliyorum
ayrıca deri bu sene moda
ve kap baya ince haziran sıcaklarına kadar giyilir
sanırım çok övdüm
Zühre de kaliteli bir markadır ama senin paylaştığın üstteki model çok klasik
aldığın hem spor hem klasik tarz olursa her şekilde kolayca kullanabilirsin
hımm öncelikle çok teşekkür edrim bana vakit ayırdığın için...geçen eşim ile gittiyimiz bir mağazada bir pardesü denedim rengi siyah öndeki düğmeleri gümüş rengi sportif şık bir pardesüydü..ama eşim ütülendiyi zama parlar deyince vazgeçtim..padesünün rengi siyah sportif belden kemerliydi ..aklım kaldı ama başka mağazalarada henüz bakamadım bilgim yok birde iki çocukla malum zor çıkıyorum..off çok kararsızım yaaa hiç sevmiyorum bu huyumu .