Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar allah ın izniye nisanda bursaya gidip gelinliğimi netleştiricem kızlar ve aklımdaki model bu umarım hayırlısı olur hakkımda ve hakkınızda
Eki Görüntüle 998891
ayyyy ablacım süperbirşey b bu yaaa ben demiştim canını sıkma en güzelini bulacaksın allah 'ın iznile vee buldun ben çok beğendim allah güle güle giydirmeyi nasip etsin düğün ne zaman ?
7. gelinlik ve 2.nin duvağı
5. mi oluyo .. en sağdaki üstteki hoş sade şık
canım gelinlik çok güzel :) hayırlı olsunkızlar Allah ın izniye nisanda bursaya gidip gelinliğimi netleştiricem kızlar ve aklımdaki model bu umarım hayırlısı olur hakkımda ve hakkınızda
Eki Görüntüle 998891
canım gelinlik çok güzel :) hayırlı olsun
çok teşekür ederim canım inşallah üstümede yakışır böyle
amin bitanem çok teşekür ederim bebeğim düğünüm 31 temmuz ve 2 ağustosta nasipse 2 kere giyicem gelinliğimi
Fikirleriniz için çok teşekür ederim kızlar rabbim içimize sinecek bi gelinlik giymemi nasip etsin inşallah hepimize
kızlar Allah ın izniye nisanda bursaya gidip gelinliğimi netleştiricem kızlar ve aklımdaki model bu umarım hayırlısı olur hakkımda ve hakkınızda
Eki Görüntüle 998891
İnşaallah canım bende konu açtım gelinliğim için :) benim dikildi:)
cidaa67 bişey sorabilir miyim nerede ıkamet edıyorsun
canım kızkardeşim bu gelinliği seçti begendi son provasını yapıcaktı (antalya)
16 mayıstı düğünü
ama nişandan dönüldü şuan çok üzgün
gelinliği görünce içim nnasıl parçalandı
allahım senı mesut etsın sonuna kadar tamamlatmayı nasip etsin
gerçekten çok güzel gelinlik güle güle giy..
hemen baktım kaçırmam
çok üzüldüm inşallah kardeşin hakkında hayırlısı neyse o olur çok zor bişey bende ablamdan biliyorum rabbim sabır versin inşallah Ayrıca çok teşekür ederim rabbim utandırmasın kimseyi bu yolda
amin bitanem çok teşekür ederim bebeğim düğünüm 31 temmuz ve 2 ağustosta nasipse 2 kere giyicem gelinliğimi
allah mutlukuk la huzurla sadetle güvenle taşımayı nasip etsin düğüne gelemiyoruz ama resimleir beklerizzzzzzzzzz kına elbisesi aldın mı ??