Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zevklerimiz benziyo en sondaki çok hoşş yaa bende renkli kurdele istiyorum ama nişanlım istemiyo
ben giymedim onları canım netten buldum
Ben en çok 5 ve 6. resmi beğendim.
ozaman hepsi çok hoş ve vücut tipine göre seç rabbimin yardımı ile sana en çok yakışanı bulacağına emnim hem daha beş ay var düğüne olmadı diktirirsin sanırım fazla bir fark olmuyomuş allah mutlu mesut etsin
sağol canım fikrin için
inşallah canım benim çok sağol dikim olucak zaten bedenime uygun yok
ayyy canım ozaman parçaları birleştir nasıl etek istiyosun veye nasıl üst hem türbanlısınya bence pelerin gelin başlerı çok güzel oluyo hem kendin diktiriyosan güpürde kullana bilirsin ayyyy işi azıcık şakaya vurursak damat düğünden önce gelinliği görmezmiş hesabı beğendiğin gibi diktir nasılsa sadece bir gün giyşceksin istediğin gibi olsum
inşallah canım bide ben uzaktayım bursada diktiricem gelinliğimi Allah nasip ederse oraya gidip model denemem lazım
canım orada klabileceğin bir yer yok mu benim kuznmminde bedenine göre yoktu amcamlar tokkatta oturuyolardı ablam nişanlısının yanına istanbula geldi burada model ölçü dikim filan hallettiler hala duruyo gelinliği ama yinede ileride keşke dememek için elinden gelen kararlılığı göstet :82::123: allah mutlu mesut etsin en güzel dileklerim sizinle
nişanlım orda yaşıyo canım gidebilsem kalcak yer problem değilde işte yakın bi zamanda gitmem lazım
kızlar minyon tipliyim boyum çok uzun değil gelinlik seçimime bir türlü karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz alt üst değişiklik yapılabilir ama karar vermekte zorlanıyorum etek ucu dantelini mutlaka istiyorum çok hoş duruyor önü düğmeli olursa arkası nasıl olmalı sizce arkası düğmeli ve ipli modeller çok hoşuma gidiyor hepsi netten alıntı fotolardır bu arada...
Sondan 2. resim yani arkadan gözüken full düğmeli gelinlik en güzeli. Sade ve şık olmasından yanayım ben. Taşlı modelleri pek beğenmiyorum.
bence bak böyle gidebilsem gidemesem diye dert etme zaten şuanda baya stres içindesindir diye düşünüyorum hem diktirmen senin için en büyük avantaj kim arayıpta aramadığını bulamamış benim sana güvenim tam oraya gideceksin nişanlınla isteğin modei bulacaksın diktirceksin ve çook güzel bir gelin olacaksın sadece sakin ve kendinden emin ol zaten mutluluktan en güzel kız sen olaacasın allah yardımcın olsun
Sondan 2. resim yani arkadan gözüken full düğmeli gelinlik en güzeli. Sade ve şık olmasından yanayım ben. Taşlı modelleri pek beğenmiyorum.
sen ne kadar güzel şeyler söylüyorsun böyle canım benim yaa çok teşekür ederim sana en kısa zamanda gidicem Allah ın izniyle modele karar verip diktirmeye başladıgımdada resmini ekleyecegim tabiki o zaman görürsün sende inşallah
görürüm tabi bir tanem çok güzel olacağına eminim düğün bitince üzerindeki halinide gönderirsin onuda görürüz allah utandırmasın
seni taşıyacak gelinliği bulup ileride bak ben kendim buldum mutlulukla giydim size aynı şekil de taşıyabileceğiniz bir gelinlik bulmanızı diliyorum diyeceksin allah mutlu mesut etsin :123: öpüyorumyanaktan
görürüm tabi bir tanem çok güzel olacağına eminim düğün bitince üzerindeki halinide gönderirsin onuda görürüz allah utandırmasın
seni taşıyacak gelinliği bulup ileride bak ben kendim buldum mutlulukla giydim size aynı şekil de taşıyabileceğiniz bir gelinlik bulmanızı diliyorum diyeceksin allah mutlu mesut etsin :123: öpüyorumyanaktan
çok teşekkür ederim bebeğimmm amin sağolasın
ne demek canım gün gelecek bende sana fikir sorucam tabi daha bi 7_8 yıl var ama olsun Allah mutluluğunu daimetsin
oyyy amin canımm benim her zaman sor ne demek