Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 muhteşem bence :123:
4 ve 5 numaralılar çok zarif bence çok güzel
canım bence 5 numara çok zarif bir gelinlik.. bende nette araştırdığımda o modeli gözüme kestirmiştim.. önümüzdeki hafta onu diktirebileceğim iyi bir terzi arayışına gireceğim
ben 2.gelinliği beğendim.
kızlar minyon tipliyim boyum çok uzun değil gelinlik seçimime bir türlü karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz alt üst değişiklik yapılabilir ama karar vermekte zorlanıyorum etek ucu dantelini mutlaka istiyorum çok hoş duruyor önü düğmeli olursa arkası nasıl olmalı sizce arkası düğmeli ve ipli modeller çok hoşuma gidiyor hepsi netten alıntı fotolardır bu arada...
Eki Görüntüle 958250 Eki Görüntüle 958253
ben bunları beğendiğim canım sağdaki gelinliğin eteğini bilmiyorum ama soldaki gelinliğin altıyla sağdaki gelinliğin üstü birleştiği zaman çok hoş olur
4 ve 6
6 numaradaki kollarda ve yakadaki taş mı boncuk mu neyse onlar olmasın
Eki Görüntüle 958253
Ben bunu çok beğendim Allah tamamına erdirsin
4. çok kötü gerçekten 1. ninde kolları hiç şık durmuyo bence yani ben beğenmiyorum ama senin zevkin tabi :) 5. üstünede bayıldım bu arada zayıfsan çok yakışır bence :)
Evet cnm zaten düğmeli olursa etek ucu danteli olur mutlaka daha güzel duruyor ay ben karar veremicem galiba şu en son ekledigimide çok beğeniyorum :)
aaa evet o da çok güzelmiş bende kararsız kalırdım
Şu nasıl?
Uhm, bunlardan beğendiğin olur mu?
Benim eylülde düğünüm var, gelinlik konusunda her gelin gibi çoook titizim. e boy da 1.60 olunca napcez bacılaaar
Eki Görüntüle 963327 Eki Görüntüle 963328 Eki Görüntüle 963330 Eki Görüntüle 963331
Bunlarda benim hoşuma gidenler
3-7-10 numaraladırısak bunları çooooook güzel taşımışssın