• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettür gelinlik modelleri (2)

Begonya emeğine sağlık,içlerinde çok hoş gelinlikler var.Ben dikime verdim bugün gelinliğimi,2 farklı gelinlikten birleştirdim inş. iyi bişey çıkar ortaya.Bittiğinde eklerim buraya.
Umarim istedigin gibi dikip eline verirler... Nerede diktirdigini sorabilirmiyim?

iyi ama bu gelinliklerde almak istesem nerden bulucam şimd ben:(
Bunlari bu sekilde bulman sanirim biraz zor, belki benzerini bulursun arastirirsan..
fakat bulamassan, diktirmek zorunda kalirsin malesef..

harikalar. hayran kaldım

begenmene sevindim :)

pelerinli gelnliklerdn giyinen varmı varsa nekadara aldınız

:) Mesajina cevap veremiyorum malum mesaj sayim 100'den az oldugu icin..
Modeller cok güzel fakat ben Turkiyede kalmiyorum,bu yuzden nerde olabilicegi hakkinda bir bilgim yok..
Fakat sana bi tuo verebilirim, Facebooktan; Hasret moda, zehra zehra moda evi ve canan moda evini bulmani tavsiye ederim, belki yardimci olurlar.. Fakat fiyat hakkinda bilgi verebilirim, genelde 2500 3000 arasi oynuyor fiyatlari..Fakat güzel bir pazarlik yaparsaniz 2000 kadar indirebilirsiniz, hatta zehra moda evinde 1700 kadar indirdiler fiyati..

Son düzenleme:
zehra moda evi semt olarak nerde bilgn varmı canım??hasret modada sordum 2500 lardan bahsediyo kiralaması 1800 felan iniyo.sana hangi modeli 1700 yaptı ??

zehra moda evi semt olarak nerde bilgn varmı canım??hasret modada sordum 2500 lardan bahsediyo kiralaması 1800 felan iniyo.sana hangi modeli 1700 yaptı ??

Canim benim diktirmek istedigim model bu..Yanindaki parcalarla tesetturlu bi model haline getiricekler..

Fiyatlarini internetten arastirdim facebook araciligi ile... Fiyatlarini yazicagim assaga, eyer istersen istedigin gelinlik evinin adres bilgilerinide verebilirim..

Fakat oraya gidip dikmis olduklari modellere bakmani tavsiye ederim.kalitelerini gormen icin.
Ben henuz bakamiyorum cunku yurddisindayim, en kisa zamanda gidip bakicagim bende..

Aselgelinlik Moda Evi
3.500 tl

Tuğra Gelinlik Sarayi
3000 tl

Canan moda evi
2000 tl

Seyda gelinlik
3000 / 3500 tl arasinda

Ece kuafor gelinlik
2500 tl

Aksa gelinlik
3000 tl

Beyaz Düs gelinlik
1500 -2000 tl

Zehra Zehra moda evi
2000 tl de olur 1800

Batu gelinlik
2.300 tl

Beyaz gelinlik
1,500 tl

Degisim moda evi
1.200

Mucina Gelinlik
1200 tl

Asya gelinlik ve abiye
1,600 tl .taşsız dantel isterseniz 1100 tl olur

bu fiyatlar satın alma mı kiralık fiyatlarmı canım? çok soru sordum biliorum ama 19 haziranda düğünüm var modelleri çok beğendmm

Back