• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettür gelinlik modelleri (2)

siyah olanlar saçma bence gelinlik beyaz olur bu bari ayarında kalsın yani yakında rengarenk bişeylerde cıkar:D

canim rengarenkleride var cikali 1/2 sene olmustur :)..
Siyah renkteki gelinlikleride fikir olussun diye ekledim kollar felan oldugu icin..
Onu farkli bi renkte kumasla diktirebilirler mesela :)
siyah giyenenlerde var o ayri konu, zevk meselesi

ya bu pelerın ne sacma bırsey..sadece aksesuar ama gelınlıgın arkasını oldugu gıbı kapatıyor..ayrıca cokta gereksız bır detay..:19:

Kızlarr öncelikle pelerinli gelinlik modellerini eklediğin için çook teşekkür ediyorum rkadaşım tam da aradığım model buydu, yalnız nerden kiralayabilirim bir fikri olan varmo hasret moda demeyin çünkğ gitti sordum 2500 tl kiralık fiyatı 2012 mayıs için değişir dediler, benim bu kadar para vermemem imkan yok benzer model gelinliği olup kiralayan var mı? yada daha uygun fiyata 1000-1500 tl gibi kiralayabileceğim bir yer bileniniz var mı? yardımcı olursanız cok mutlu olurum kızlar:1::1::1:

Kızlarr öncelikle pelerinli gelinlik modellerini eklediğin için çook teşekkür ediyorum rkadaşım tam da aradığım model buydu, yalnız nerden kiralayabilirim bir fikri olan varmo hasret moda demeyin çünkğ gitti sordum 2500 tl kiralık fiyatı 2012 mayıs için değişir dediler, benim bu kadar para vermemem imkan yok benzer model gelinliği olup kiralayan var mı? yada daha uygun fiyata 1000-1500 tl gibi kiralayabileceğim bir yer bileniniz var mı? yardımcı olursanız cok mutlu olurum kızlar:1::1::1:

geçen siteden bir arkadaşımıza gelinlik bakmak için ümraniyeyi gezdik. bu aralar cidden çok ucuzlamış orası. hem de hazır kapalı gelinlik modelleri oldukça fazla. ümraniye alemdağ caddesi üzerinde iki yakayı da gez, mutlaka demeyim ama büyük ihtimal içine sinen bir şey bulursun diye umuyorum.

Son düzenleme:
sagol arkadasım umareım ümraniyeye gitmeme gerek kalmaz cunku nişanlım tarafı sımdı bu yaka dururken orda ne ısınız var derlerse uzulurum kesin:50::50::50:

bende yukarida gördügünüz gelinlikten giydim,hasret modadan yani.evet biraz pahali ama beklentilerinizi karsiliyor ve sizi yari yolda birakmiyor.bazi gelinlikciler ( aslinda geneli ) anlasma yapana kadar sunu bunu yapariz diyorlar ama sonradan bir cogunu yerine getirmiyorlar malesef.

sagol arkadasım umareım ümraniyeye gitmeme gerek kalmaz cunku nişanlım tarafı sımdı bu yaka dururken orda ne ısınız var derlerse uzulurum kesin:50::50::50:

fatihte filan daha fazla para ödersin benden söylemesi. sırf adı var diye en pahalı fiyatlar orada. onun dışında da gelinlikçilerin toplaştığı pek bir semt bilmiyorum ben karşıda. hem gelinlik bu, günlük kıyafet değil. gurbetçi vatandaşlarımız geliyor türkiyeden alıyor gerektiğinde. bir karşıya geçmek olsun yapacağı...

fatihte filan daha fazla para ödersin benden söylemesi. sırf adı var diye en pahalı fiyatlar orada. onun dışında da gelinlikçilerin toplaştığı pek bir semt bilmiyorum ben karşıda. hem gelinlik bu, günlük kıyafet değil. gurbetçi vatandaşlarımız geliyor türkiyeden alıyor gerektiğinde. bir karşıya geçmek olsun yapacağı...

evet biliyorum fatihte hasret modada gördüm pelerinli modelleri, cok güzeller denemeden bile begendim ama 2500 tlden baslıyor kiralaması ve yaza kadar degısır dedıler. Nişanlımın o kadar bütcesi yok bana göre de cok fazla zaten , ama o modelleri gördükten sonra pelerinli gelinlikten baskasını goyersem omur boyu ıcımde ukde kalacak, baska yerde de kalıtelı kumas dıkım gibi farklılıklar yuzunden aynı gelınlıgı bulamıycam gıbı gelıyor cok uzuluyorum :50::50::50:

Ya aslında pelerinli gelinliklerin modelleri + işlemeleri çok güzel oluyor çok beğeniyorum fakat eşarp şekillerini ve arkadaki duvak amacıyla kullanılan detayı beğenmiyorum gelinliğin arkasını kapatıyor ve tuhaf bi görüntü veriyor gibime geliyor. Bir de pelerini olduğu için önden ipleri filan görünüyor :( Ama gerçekten modellerı ve işlemeleri - işlenen taşların keliteliğini çok beğeniyorum :34:

kımılerıne bayıldım :)) :16::16: inşallah bırgun banada nasip olur örtunmek :))

Back