• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettür gelinlik modelleri (2)

bazi elbiseler super otesi)))))) daha once hic gormediklerim var.emegine saglik

paylaştığın modellerden bazıları gerçekten çok hoş.. önceden görmediğim pek çok modeli sayende görme imkanım oldu. devamını bekliyorum sabırsızlıkla çokkk teşekkürler ellerine sağlık

Gercekten degisik modeller koymussun..
Aralarindada guzel olanlar var, bircoguda kafamizda birseyler tasarlamaya yardim olacaktir eminim..
Tesekkurler..

Bu gelinlikler harıka arkadaslar alıntımı bunlar yoksa kendı dugununuzde gıymıs olduklarınızmı anlamadım ama herbırı muthıs :)

yok hayir canim :) Bunlar alinti, kendim icin gelinlik modelleri arastirdigimda kayit etmis oldugum modeller..

Baskalarida fikir edinmesi icin paylastim...

ayrica begenmene sevindim

Begonya emeğine sağlık,içlerinde çok hoş gelinlikler var.Ben dikime verdim bugün gelinliğimi,2 farklı gelinlikten birleştirdim inş. iyi bişey çıkar ortaya.Bittiğinde eklerim buraya.

Son düzenleme:
Begonya emeğine sağlık,içlerinde çok hoş gelinlikler var.Ben dikime verdim bugün gelinliğimi,2 farklı gelinlikten birleştirdim inş. iyi bişey çıkar ortaya.Bittiğinde eklerim buraya.

Gülcee hanım, sitem üzerinden bana mail atarmısınız, 100 mesaj sınırı olduğu için site üzerinden mesaj atamıyorum size ;)

Back