Tesettür Gelinlik arıyorum

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
36
Merhabalar.Kısmetse 1-1.5 aya kadar nikahım var,sadece 5 dk için gelinliğe servet dökme taraftarı değilim bu sebeple hem zevkime uygun hem uygun fiyatlı ikinci el gelinlik bakıyorum uzun zamandır nette.KK da bu forumu yeni keşfettim.Mümkünse fransız dantelli,güpürlü gelinliği olanlarla görüşmek istiyorum

Not:Nikah İstanbulda olacak,gelip görmek denemek için sadece İstanbuldaki satmayı düşünenler yanıtlasın lütfen.Kiralamayı düşünüyorum,fiyat cüzi gelirse satında alabiliriz​

Halen arayıştayım , sadece dantelli değil gözüme güzel gelebilecek bütün tesettürlü modeller olabilir.Çok kısa bir zamanım kaldı,eğer burada çare bulamazsam mecbur gelinlikçi gelinlikçi dolaşcaz .Yokmu gelinlik kiralayan satan kızlar ya :26:

canım, benim elimde iki tane tesettür gelinlik var. Ankara'dayım. kınada ve düğünde giymiştim. satmayı düşünüyorum. ilgilenirsen fotoğraflarını mailine atabilirim.

Haziran'da evlendim gelinliğim tek parça tamamı Fransız güpür kendinden boncuk işlemeli güpürleri. Ayrıca gelinliğin su kısımlarında pırlanta görünümlü taşlar var kuyruklu kaftan modeli foto gönderebilirim duvağında da var pırlanta görünümlü taşlar eşarbı da var kuru temizleme yaptırdım kiralayabilirim

Son düzenleme:

Çok güzelmiş keşke daha evvel görseydim gelinliğinizi Malesef 2. elden umudu kesip diktirdik hiçbirşey istediğim gibi olmadığı halde de kiralık bedeli 1500 :2: Çok teşekkür ederim ilginize yinede

Canım zahmet olmazsa bana fotoğrafını gönderebilir misin?sevgiler...

çok alakasız olacak ama posta kutun dolu boşaltır mısın

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…