Gelinlik Modelleri Burcunuza Göre Gelinlik

burcum yay ama yukselenım daha çok cekıo gibi kova daha uygun oldu nedense :KK66: emegine saglık...

ben de başağım şıklığına katılıyorum ama çokta sade giyinmem takıp takıştırmayı pek severim yükselenim aslan belki de ondan

* BAŞAK: Her zaman çok sade ve klas olmaktan yanadırlar. Kendilerine sonsuz güvenirler. Seçtikleri kumaşlarla sade ve şık zevklerini ortaya koyarlar.

* TERAZİ: Terazi gelini, dantellerle bezenmiş çok ihtişamlı bir gelinliğe sahip olmayı arzular. Dantelli duvak, kabarık etek, uzun kuyruk, korsajlı üst, İspanyol kol ve taşlar vazgeçilmezidir.

Ben başak burcuyum yükselenim terazi ve hayal ettiğim gelinlik tam olarak işte bu.....

gelinlik008gq0.jpg

* KOÇ: Koç kadınları, ateş grubu oldukları için iddiayı severler. Gelinlik modellerinin de aynı şekilde iddialı çizgiler taşımasını isterler. Fazla abartılı olmamak kaydıyla, sade ve ışıltılı gelinlikleri tercih ederler. EVET ABARTILI OLMAYACAK, KIMSEDE OLMAYANI ISTERIM dogru yani

* BOĞA: Gelinliklerinin ışıltılı olmasını isterler. Sırt ve göğüs dekoltesi onlar için vazgeçilmezdir. Güzellik adına her türlü detayın gelinliklerinde olmasını arzularlar.
buda bana uyuyor sır ve gögus dekoltesı cok ısterım ama sanırım olmuycak :KK43:(((

YAY: Çok değişik ve sanatsal gelinlikleri severler. Ayrıca çok çılgın bir yanları da olduğu için ortaya çok farklı ve iddialı tasarımlar da çıkabilir. Gösterişli gelinlikleri tercih ederler..

heee tabii alim ben öyle iddialıı tasarımlarda ufukta beni tasarlasınn :)))

* ASLAN: Aslan gelinleri kraliçe gibi görünmek ister. İhtişam, onlar için vazgeçilmezdir. Düğün törenine göre kimsenin tercih edemeyeceği kadar sade ya da son derece iddialı tasarımlar seçebilirler.

heheh bende sadeyi tercih etmiştim:))))

* BAŞAK: Her zaman çok sade ve klas olmaktan yanadırlar. Kendilerine sonsuz güvenirler. Seçtikleri kumaşlarla sade ve şık zevklerini ortaya koyarlar.

kesinlikle bu yaaaa :lepi:sade ama muhteşem bi gelinlik istiyorum :smiley-cool:

BALIK: Daha çok düğün gününün tüm özelliklerini kullanmayı hedeflerler. O özel günde yapabilecekleri tuhaf ve abartılı olmayacağını düşündükleri tüm detayları gelinliklerinde kullanırlar. İhtişamlı, seksi, romantik ve ışıltılı bir gelin olmak isterler.

uyuyor bana amaa :KK70: Ben kimbilir ne zaman gelin olacağım :)

* yay: çok değişik ve sanatsal gelinlikleri severler. Ayrıca çok çılgın bir yanları da olduğu için ortaya çok farklı ve iddialı tasarımlar da çıkabilir. Gösterişli gelinlikleri tercih ederler.
.

cadıarzucadıarzu

* KOVA: Kimsenin düşünemeyeceği kadar farklı detaylara sahip bir gelinlik ararlar. Tarihsel özellikleri olan ve bir dönemi temsil eden kostümleri düşünerek gelinlik modellerini belirlerler. Yunan mitolojisi, Fransız kadınının korsajlı ve kabarık elbisesi, 16 yüzyılın çizgileri onları etkiler.

neden bukadar gelenekselcisin derlerdi bir de ..demekki burcumdan ileri geliyormuş..
evet gercekten aklımda olan kafama yatan bi model henüz görebilmiş değilim..

Terazi gelini, dantellerle bezenmiş çok ihtişamlı bir gelinliğe sahip olmayı arzular. Dantelli duvak, kabarık etek, uzun kuyruk, korsajlı üst, İspanyol kol ve taşlar vazgeçilmezidir

kokoşluk olsun da bana :)))

* ASLAN: Aslan gelinleri kraliçe gibi görünmek ister. İhtişam, onlar için vazgeçilmezdir. Düğün törenine göre kimsenin tercih edemeyeceği kadar sade ya da son derece iddialı tasarımlar seçebilirler.

OĞLAK: Oğlak kadınlarında her zaman saraylara yakışır bir ihtişama sahip olma duygusu vardır. Kuyruk vazgeçilmezleridir. Çok işli gelinlikler isterler. Önemli olan ise bu isteklerinin modern çizgilerle birleştirilmesidir.

hakkatende dogru yaaaa:KK74:

* AKREP: Akrep kadınları, her zaman olduğu gibi sistemli çalışmalarını gelinlik seçimlerine de yansıtır. Ne istediklerini açıkça ortaya koyarlar. Kabarık etekli, zarif ve romantik görünümlü gelinlikleri seçerler. Düğün mekanına göre çiçek ya da taşlarla işlenmiş bir gelinlik giyebilirler.

hakkiaten de öyle oldu :) acayip kabarık ve taşlıydııı...:KK69:

* AKREP: Akrep kadınları, her zaman olduğu gibi sistemli çalışmalarını gelinlik seçimlerine de yansıtır. Ne istediklerini açıkça ortaya koyarlar. Kabarık etekli, zarif ve romantik görünümlü gelinlikleri seçerler. Düğün mekanına göre çiçek ya da taşlarla işlenmiş bir gelinlik giyebilirler.

hakkiaten de öyle oldu :) acayip kabarık ve taşlıydııı...:KK69:

benimkiside öylee olacakk temmuz 2 bi olsaydııı hyrlısıylaa:KK69:

X