Daha öncede söylemiştim canım sadece kına eğlencemde bir saat giydim kollarına modeli bozulmasın diye yine hafif Dökümlü astar diktirdim içine giremedigim kıyafetleri gördükçe sinir oluyorum uygun fiyata tek tek elden çıkarıcam hepsiniEki Görüntüle 1619046 bendeki kıyafet bunun aynısı canım doğumdan sonra çok kilo alınca kaldırdim giyemem diye. Beğenirsen yanında hiç kullanılmamış aynı renkte şal da var
Nişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler
Nişan ve düğün var temiz ve uygun fiyat boydan elbisesi olan resim atabilirmi şimdiden teşekkürler
Elimde badi ile rahatlıkla kullanabileceginiz 38 beden bu elbise bulunmaktadır.Eki Görüntüle 1693848 Önceliğim buna benzer yelek arıyorum Yelek uzun tunik Gömlek tesettüre uygun be uygun fiyata Kıyafet arıyorum takaslıkta olabilir
Elimde badi ile rahatlıkla kullanabileceginiz 38 beden bu elbise bulunmaktadır.
Elimde bu tunık ve kaplar bulunmaktadır fiyat ve ölçü bilgilerini sayfamdan öğrenebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler olursa ayrıntılı olarak fotoğraf gönderebilirm.
Siyah elbise 65tl iki kez kullanildi. Birlikte kullanmis oldugum cantasinida hediye olarak gonderecegim. Tunikler ise cok az kullanildi yine her biri 15tlCnm baştaki elbise siyah olan fiyatı ve alttaki pembe tunik kırmısı ne kadar kadar
Eki Görüntüle 1693848 Önceliğim buna benzer yelek arıyorum Yelek uzun tunik Gömlek tesettüre uygun be uygun fiyata Kıyafet arıyorum takaslıkta olabilir
elbiselerin nekadarCANIM HALA ARIYORSAN TESETTÜR ELBİSE ELİMDE 2 ADET ELBİSE VAR ÇOK ŞIK VE KALİTELİ ÜRÜNLER SİYAH OLAN 40 BEDENDİR KARELİ OLAN 38 İKİSİDE TAM BOYDUR