Tesettür elbiSe

Eki Görüntüle 1619046 bendeki kıyafet bunun aynısı canım doğumdan sonra çok kilo alınca kaldırdim giyemem diye. Beğenirsen yanında hiç kullanılmamış aynı renkte şal da var
Daha öncede söylemiştim canım sadece kına eğlencemde bir saat giydim kollarına modeli bozulmasın diye yine hafif Dökümlü astar diktirdim içine giremedigim kıyafetleri gördükçe sinir oluyorum uygun fiyata tek tek elden çıkarıcam hepsini

merhaba benim elimde de böyle şifon boydan boya astarlı rahat ve şık bir elbise var biraz telden dolayı soluk çıkmış ama rengi sarı mavi çiçekleri var kemer kısmı lastikli olduğu için 36 ya da olur 38 bedene de rahat olur bir kere kullandım sıfırdır 15 tl kargo dahildir bursadayım ben

Bir arkadaşıma ait beğendiysen ayrıntıları konuşuruz

Eklentiler

• IMG-20150901-WA0001.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG-20150901-WA0002.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20150901-WA0003.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 110
1 kere giyildi. 50 beden.5xlarge. 100tl

Zühre den aldım sadece 2 saat kullandım hiçbir sorunu yok gögüs altından başlayıp bele tam oturuyor kesimi kumaşı harika, herkes beğenmişti ama çok kilo aldım tekrar giymek kısmet olmadı ...içini belli etmeyen kırışmayan kumaş...pazarlık payı var özelden görüşelim isteyenlerle inşaallah:)) yeterki gerçekten ihtiyacı olan birine gitsin...

Elbisenin Ölçüleri...40-42 beden

tam boy omuzdan 155 cm
kol boyu omuzdan 46 cm
koltuk altından koltuk altına gögüs genişlik 50cm
bel oyugu gögüs altından 40 cm den başlıyor ve genişliyor yani bele tam oturan harika bir kesimi var...

her vücud tipine uygun...

kombin yapmak isterseniz bu iki ayakkabımda satılıktır 37 numara...

Eki Görüntüle 1693848 Önceliğim buna benzer yelek arıyorum Yelek uzun tunik Gömlek tesettüre uygun be uygun fiyata Kıyafet arıyorum takaslıkta olabilir
Elimde badi ile rahatlıkla kullanabileceginiz 38 beden bu elbise bulunmaktadır.

Elimde bu tunık ve kaplar bulunmaktadır fiyat ve ölçü bilgilerini sayfamdan öğrenebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler olursa ayrıntılı olarak fotoğraf gönderebilirm.

Cnm baştaki elbise siyah olan fiyatı ve alttaki pembe tunik kırmısı ne kadar kadar

Cnm baştaki elbise siyah olan fiyatı ve alttaki pembe tunik kırmısı ne kadar kadar
Siyah elbise 65tl iki kez kullanildi. Birlikte kullanmis oldugum cantasinida hediye olarak gonderecegim. Tunikler ise cok az kullanildi yine her biri 15tl

CANIM HALA ARIYORSAN TESETTÜR ELBİSE ELİMDE 2 ADET ELBİSE VAR ÇOK ŞIK VE KALİTELİ ÜRÜNLER SİYAH OLAN 40 BEDENDİR KARELİ OLAN 38 İKİSİDE TAM BOYDUR

Eklentiler

• IMG-20151122-WA0052.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20151122-WA0055.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 87
bi de bu var cnm ghisa marka çok şık bi elbise bu resimde çok belli etmemiş kendisini ilgilenirsen detaylı resimlerini çekerim bu da 50 tl

Eklentiler

• 20151028_180858.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 93

Bende bunlar var cnm dusunursen whatsapp tan da gonderebilirim detayli foto, cok uygun fiyattir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…