Hanımlar özel bir davete giyeceğim tesettür abiye bakıyorum biraz şık olmak istiyorum ister internet sitesi ister izmir'de tesettür abiye satan mağaza fikirleriniz varsa yardımcı olunuz lütfen
İnternet sitesi olarak moda selvim ve moda sena sitelerindeki abiyeler hoşuma gidiyor. Davet, düğün nişan için şık abiyeler bulabilirsin. Ben almıştım baya güzel.
İnternetten bakın. Cengiz aktürk, kıyafet sepeti, Arya moda, Kayra, Moda Melis. bunlar geldi aklıma. Ama bu markalar için iyi para vermeniz lazım. 5.000-12.000 bandında. Hatta 5000 e bulursanız sevinin derim.
Ama internetin tek sıkıntısı abiyede iade olmaması. Beden için de şunu yapın. Dolap uygulamasına girin. Beğendiğiniz markaların adını yazıp aratın. Mesela birisi Tiara’s marka abiye mi koymuş. Bakın bakalım kaç bedenmiş, kaç kilo ile giymiş. Kalıpları dar mı bol mu? Abiyeler genelde bir beden büyük alınmalı denir. Ilmio da güzel ama tesettür üretiyor mu bilmiyorum.
Seçil mağazalarındaki ilmio abiyeler tesettüre uyarlanıyor galiba. Ben ordan kıyafet alirken bir kadın yaptırmıştı ama 1000 terzi parası aldılar kadından. Değer mi bilmem
Hanımlar özel bir davete giyeceğim tesettür abiye bakıyorum biraz şık olmak istiyorum ister internet sitesi ister izmir'de tesettür abiye satan mağaza fikirleriniz varsa yardımcı olunuz lütfen
dumanbutik de de güzel saten abiyeler var çok da hoş duruyor. Ordan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Birde hülyakeser var orayı çok beğenmesem de belki hoşunuza giden modeller çıkar