Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikah şahidi olacağım arkadaşımın düğününde giymek üzere 40 beden abiye elbise arıyorum.fiyatida makul olursa sevinirim.
Güzelmiş ama 38 dar gelebilir canım 40 giyiyorum
Ikisininde kol göğüs ve bel ölçülerini yazabilir misin
Canim kırmızı düşünmüyorum teşekkürler ilgin içinEki Görüntüle 1792830 Eki Görüntüle 1792831 Eki Görüntüle 1792832 Eki Görüntüle 1792833 Eki Görüntüle 1792834 bende de bu var cnm eger düşünürsen
Dar olur canım bana. Teşekkürler paylaşım içinpelerinli : GÖĞÜS - 90 BEL - 76
diğeri : GÖĞÜS - 86 BEL - 72
Rica ederim cnm fikir sadece inşallah istediğin gibi bulursunCanim kırmızı düşünmüyorum teşekkürler ilgin için
kac kılo ıke gıydın canımbenim var 38 beden ama düşünürsen . . . 75 Tl
kac kılo ıke gıydın canım
Nikah şahidi olacağım arkadaşımın düğününde giymek üzere 40 beden abiye elbise arıyorum.fiyatida makul olursa sevinirim.
Tamam canim olmaz ozaman 65 kiloyum bentam hatırlamıyorum yalan olmasın 59-62 arası bişeydi. . .
Pembe olan 40 bedendir. Nar çiçeği olan 38 beden ama esnektir. Pembe olan 50 tl. Nar çiçeği peçeden alınmıştı kendi kınamda giymiştim 100 liraNikah şahidi olacağım arkadaşımın düğününde giymek üzere 40 beden abiye elbise arıyorum.fiyatida makul olursa sevinirim.
Selam elbise satıldımı acababenim var 38 beden ama düşünürsen . . . 75 Tl