Rüya Yorumları Tesellinize ihtiyacım var

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
çöktüm sabah sabah senağlama
kızlar ne olur beni teselli edin yalvarıyorum.
dün gece bir rüya gördüm, alyansımı kaybetmiştim rüyamdan. aradım aradım bulamadım. aradığım yerde başka bir sürü alyans buldum ama benimki yoktu.
rüya tabirlerine baktım. rüyada alyans kaybetmek dul kalacağa dalalettir dedi. ben mahvoldum nolur bişiyler diyin bana. nişanlım ist. da şimdi bu gün yanıma gelicek ya mahvoldum sabah sabah, yalvarırım içimi ferahlatın senağlama

bu kadar etkide kalma öncelikle.
bilinçaltının etkisi olabilir.
rüyayı neye yorarsan o şekilde çıkar derler. hayra yor, geç.
rüyalarını herkesle paylaşma bence.

bu kadar etkide kalma öncelikle.
bilinçaltının etkisi olabilir.
rüyayı neye yorarsan o şekilde çıkar derler. hayra yor, geç.
rüyalarını herkesle paylaşma bence.

normalde anlatmam zaten. ama böyle bişiyği nasıl içimde tutarım.
çok kötü hissediyorum kendimisenağlamasenağlama

Bencede canım herkesle paylaşma rüyalarını.Bazen sadece bilinç altının etkisindende böyle rüyalar görebiliyoruz. İlla işaret verici rüya anlamında olmayabiliyor.Benimde öyle rüya yorumlayıp çıkmadığı olmuştur.Hem heleki internetten rüya yorumları doğru olacak diye bişi yok. Şahsen ben rüyanı, nişanlın geleceği için gördüğünü, onunla konuşmak istediğin şeyleri bilinç altında sürekli düşündüğün için etkisinde kalarak gördüğünü düşünüyorum.Ve yorum da katıcam, en kısa zamanda evleneceğinize işaret ediyor olabilir.

Çevremdeki herkes rüyasını bana yorumlatır, birşey bildiğimden değil...
Hayra yorma eğilimimim nedeniyle...

Senin rüyanla ilgili aklıma ilk geleni söyleyim..
Son derece sağlam bir ilişkin var, bugünde ve gelecekte...
Yapay bağlara sembollere ihtiyacınız yok, siz kalben bağlısınız zaten....
Hep mutlu ve beraber olacaksınız Allah'ın izniyle....

selamlar çok zor durumdayım çok çaresizim ben nişanlıyım aile arasında oldu nişanlımın ailesi arası bozuk onla konuşmuyorlar bana ise ailem aynı şekilde çok zor durum anlayacağınız inanın nişanlım işsiz garsondu ve şu anda krizden dolayı iş bulamadı benim ailem ise aynı şekilde dün aradı beni nişanlım ve bana nikah yapıcakmış 10 gün içinde siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız bende çok seviyorum benim anne şeker hastası bana sıklmış şeker hastası ve inanın 5 milyar bulsam kimseye açılamıyorum hemen ev tutup çocuk yaptı diye söylücemne benim ailemden destek var anlayacağınız ve benim kendi daym onla konuştu bir yerde dediği şey ben nişanlıma don atletle gidecekmişim anlayacağınız ailelerden habersiz nikahta kıyarsak beni rededer ve onun düşüncesi bir arkadaşı var 2 ay orda kalmak ve benden yazı yazmamı istiyor anne elveda diye ne yapıcam bilemiyorum ah kardeşler inanın nişanlımdan habersiz yazıyorum çok zor bana yardımcı olun alah razı olsun

SEVİLAY71
ayrı bir konu aç, daha çok arkadaş sana yardımcı olur.
benim fikrim, nişanlının düşüncesi çok yanlış, bu şekilde evlilik olmaz. çok zorluk yaşarsın, pişman olursun.

selam kardeş sen bana açarmısın aynısını kopyala ben yapamıyorum pek sağol ayrı konu açarmısın allah razı olsun teşekkürler

Bence cok takılma ...bilinç altı bir rüya bu sıkıntıların ve nişanlını kaybetme korkusu rüyana yansımış olabilir...bu aralar kafan karışıksa ondan olabilir..dul kalmak falan onu kimse bilemez yapacagın bi şey yok ...unut gitsin.

ya ağzınızdan bal damlıyo. içim çok sıkıldı

canım sıkma sakın canını:teselli:
sonuçta rüyalar herzaman gelecek için yorumlanmaz bilinçaltımızın aynasıdır bazen.
gördüğüm kadarıyla forumda nişanlına çok aşıksın ve bağlısın.
belki içten içe ilişkinize zarar gelmesinden korktuğun için böyle bir rüya görmüş olabilirsin bencea.s

Canım hayra yor...

Bende bu gece çok korkunç bir rüya gördüm..

Yani gerçekte böyle bişey yaşasam içimin paramparça olabileceği kadar kötü bir rüyaydı...

Ama takılmıyorum. Allah hayırlara çıkarsın canım...

Sıkma içini....

Bir rüyada teselliye ihtiyacın varsa Allah korusun demekki gerçek anlamda bir şey olsa seni teselli etmek pek mümkün olmayacak.

canım neye yorarsan ona cıkar üzme sen kendini..
arkadaslar ne gusel yorumlamıslar işte arkadaslar ruyanı
mis gibidir şimdi için a.s

Bir rüyada teselliye ihtiyacın varsa Allah korusun demekki gerçek anlamda bir şey olsa seni teselli etmek pek mümkün olmayacak.

sende benim gibi geçmişinde sevdiklerini çok erken kaybetmiş olsaydın neden böyle bir rüya için teselliye ihtiyacım olduğunu anlardın arkadaşım :1closedeyes:

canım benim hayra yor hayır olsun:teselli:
bak sıkıntılı görmüşsün demekki tersi çıkıcak
mutlu olucaksın
yerimseniben

cerenim çok sağol, umarım öyle olucak iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum

bak üstelik nişanlında yanına gelicekmiş
eminim güzel bi gün sizi bekliyor

sel sıkma kendini her şey güzel olacak her şey mükemmel olacak,bu şekilde düşün,içini ferah tut ve aklında bulunsun kötü rüya görürsen çeşmeyi aç ve suya anlat.kimseye değil.su gibi akıp gider derler.inan rüyaların çoğu çıkmıyor.ben de ne rüyalar görürüm,alakasız :)) içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…