Rüya Yorumları Tesellinize ihtiyacım var

ah canım benim:teselli:
bende kaç kere rüyamda kocamın beni aldattığını gördüm..
eşime anlattığımda kıçın açıkta kalmış dedi bana..hihoyyyt
boşver salla..etkisinde kalma..

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol:
BÖCEĞİM SÜPERSİN SABAH SABAH GÜLME KRİZLERİNE GİRDİMkaydirigubbakcemile3

Canım ya, böyle rüyaların etkisinde kalma. Eğer rüyaların hepsi doğru çıksaydı ben trilyoner olmuştum. Sanırım nişanlını çok seviyorsun, onu kaybetmekten korkuyor olabilirsin buda bilinçaltını etkilemiştir. Rahat ol ve sizi ayırmaması için Allaha bol bol dua et.

canım ya sımdı evlılık telasın var..ufak tefek sorunlar olabılır...
Kafanda planların olabılır...bır cekılde bilinç altını etkılemiş olabılırsın...
O yuzden....telas etme...
Bende gecen ruyamda yılan gordum...hemen tabırlare baktım...

Bazı yerde yılan sınsı düşman dıyor bazı yerde yılan gücün simgesı dıyor...
Pekte tabırlere ınanmıyorum...
Senıde etkılemesın...

çok sağolun kızlar hemen yanıma gelmesi için dua ediyorum.
ama siz içimi rahatlattınız hayro yormalıyım ki hayırlı olsun değil mi?
çok korktum ama ne yalan sölim. ben onu kaybetmeye dayanamam.

Saruböceq canım ablam bende aldattığını gördüm bi kaç kere ama bu kadar takıntı yapmammıştım. zaten zaman zaman düşünürüm ya ona bişi olursa d,ye ondan böle oldu sanırım bide hastaydı dün akşam üzüldüm biraz.
dilerim herşey çok güzel olur

hepinize teşekkür ederi güzel yorumlarınız için.
siz olmasanız ben naparım Şeniz

canım selcım
hayra yor hayır olsun
sımdı nısan devresı zordur
bazı endıselerın olabılır oyuzden bole bı ruya gorebılırsın
ama bende aksam bı ruya gordum cok ıyı seyler yazıyo ama olmıcak seyler oyuzden acklamalar bakma
sen sadece hayra yor canım

Hayırdır inşallah canım benim..:1hug:
Ben seni anlıyorum aslında,ben de çok etkilenirim rüyalarımdan o yüzden pek kimseye anlatmam. Kendi kendine hayra yor,pek rüya tabirlerini de okuma...
Çok sıkıntı verdiyse,aç çeşmeyi anlat,sular seller gibi akıp gitsin sıkıntıların inşallah..:Saruboceq:

onun gelmesini bekliyorum bi gelsinde o gelince düzelir inşallah herşey

Hayırdır inşallah canım benim..:1hug:
Ben seni anlıyorum aslında,ben de çok etkilenirim rüyalarımdan o yüzden pek kimseye anlatmam. Kendi kendine hayra yor,pek rüya tabirlerini de okuma...
Çok sıkıntı verdiyse,aç çeşmeyi anlat,sular seller gibi akıp gitsin sıkıntıların inşallah..:Saruboceq:

aynen canım ,aç çeşmeyi suya anlat derler.. bende öyle yaparım hayırlısı olsun diyelim üzme tatlı canını nişanlınla geçireceğin güzellikleri düşün..Allah şimdiden mesut etsin...Şeniz

cnm benim hayır dileyim hayır olsun inş
normal sıkıntılı devreler yasıyosun nişanlısın evlilik yakın cabala ugras yap et oldumu nolcak felan filan
düşünürken yoruluyon sıkılıyosun ondandırrr böyle rüyalar .......
kişi kendi rüyasını en güzel kendi yorumlarmıs üzme kendini sıkma canını Şeniz
gündüz niyetine derler yaa öyle ışık apaydınlık olur inş sen içini ferah tut

Gönlünü ferah tut... Bence yeni bir yüzük daha geliyor hediye sana:):)

İçerik nedeniyle” RÜYA YORUMLARI “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

canım ablam bal damlıyor ağzından.
kusutra bakma o akılla nereye açacağımı bilemedim. teşekkür ederim taşıdığın için.a.s.

velvedim fıstıkım inşallah. bende gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. gelsinde geçicek herşey inşallah:eek:

güzelim rüyada yüzük sıkıntıdır.kaybetmen dahada iyi.seni engelleyen bir şeyler var.bence ondan kurtulacaksın.
yani ilişkinzle ilgili kötüye yorulacak hiçbir işaret yok.

güzelim rüyada yüzük sıkıntıdır.kaybetmen dahada iyi.seni engelleyen bir şeyler var.bence ondan kurtulacaksın.
yani ilişkinzle ilgili kötüye yorulacak hiçbir işaret yok.

offf bu harika bi yorum oldu çok sağol Şeniz

bak teselli için yazılmış bir yorum değildir.
ben hayatımın enbüyük sıkıntısını,rüyamda yüzük gördükten sonra yaşadım.sen kaybetmişsin.bu çok hoş.
birde sıkıntıların geleceğini ayakkabı rüyaları gösterir bana.ne zaman ayakkabı alsam giysem sıkıntılar gelir ardarda.

Son düzenleme:
çok sağol. inşallah benimkide öyle olmuştur. canım benim Allah razı olsun senden içimi ferahlattın Şeniz

sende benim gibi geçmişinde sevdiklerini çok erken kaybetmiş olsaydın neden böyle bir rüya için teselliye ihtiyacım olduğunu anlardın arkadaşım :1closedeyes:

Doğrudur canım amacım kırmak değil, 2000 küsür mesajın içinden geçmişinde ne kadar acılar yaşadığını da bilmem de elbet pek mümkün değil, sadece konu bir derdim var bölümünde olunca ve başlıkta çok elemli olunca kötü bir şey olduğunu sandım ve bir rüya çin bu kadar üzülmeni anlayamadığım için yazmıştım ki açıklamasını yapmışsın.

Sanırım farkında olmadan yargılamak gibi oldu bir kusur ettiysek affola.

ya sel sana yazdım ya dün ne zaman ayakkabı görsem sıkıntıya girerim diye.inanmayacaksın ben bu gece ayağımda siyah bir çift ayakkabı gördüm.
acaba yinemi sıkıntıya giricem,yoksa ben sana yazdıklarımın etkisiyelemi gördüm bu rüyayı.

:roflol: bende kaaaç keree gördüm aldattığını
bide uyanınca konuşmuyorum sonra
tavırlar tripler :dilcikar:
yahu ne oldu diyo rüyamda böyle böyle oldu diyorum :roflol:
sen baya açık kalmışın gece diyo

ilaydacım umarım bişey olmaz.
ben şükür bişi yaşamadım Rabbim yaşatmasın da

merhabalar arkadaşım ben aranıza yeni katıldım.konu ilgimi çekti.rüyamda ben altın bilezik taktım koluma ama nedense sıkıntılı günler yaşadım bence senin gördügün rüya güzel

X