Bebek İkinci El teşekkürlerrrr istanbul82

tostip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
176
5
68
43
İçel Mersin
istanbul82 cok ama cok tesekkur ederım arkadasım ,bıraz gec bır cevap oldu kusuruma bakma oglumun okulunda cocuk senlıgı vardı onunla kosusturduk hamılede olunca cok yoruldum cevabı hemen yazamadım . Kargom geldı hedıyenı cok begendım ayrıca , kanguru koydugun fotografın bırebır aynısıydı ve tertemızdı ,soz verdıgın ve sozunu tuttugun ıcın , ben odemeyı bırkac gun gecıktırınce vazgecmedın ıcın , samımıyetın dostlugun ıcın kısacası hersey ıcın cok ama cok tesekkur ederım canım senınle alısverıs yapmak cok keyıflıydı . Kesınlıkle dıger arkadaslara istanbul82 tavsıye ederım guvenlı ve sorunsuz bır alısverıs ıcın .Kendıne ve bebısıne cok ıyı bak

ya vallahi utandırdın beni ama çok şükür, sorunsuz teslim almana ve beğenmene çok sevindim..
memnun olduğun için çok mutlu oldum
yazdıkların için de çok teşekkür ederim..
bu hamilelik beni çok duygusal yaptı inan ki yazdıklarını okuyunca çok değişik oldum :) Allah razı olsun..
inan ki senden çok sevindim memnun kalmana

inşaallah bebeklerimizi güle güle büyütürüz.. sağlıkla mutlulukla kullanman dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…