Evet yani tek celsede bitsin gitsin istiyorum. Şiddet meyili yoktur. Öyle biri değilAnlasmali mi bosanmak istiyorsunuz?hizli bi boşanma sonrasi da uygulayabilirsiniz bunu..ama eşiniz olacak sahis her turlu siddete meyilli biriyse o zaman uzakta durabilirsiniz..
bence işi cekismeliye dondurmez cunku aldatilginizin kaniti bi mail var. Tazminat davalarini goze alamaz.anca bi kac bagir cagir hir gur cikar belki bilmiyorum..Evet yani tek celsede bitsin gitsin istiyorum. Şiddet meyili yoktur. Öyle biri değil
Bu kisim biraz sıkıntıli olur bence..kadin aldatiyosa erkek ya duysa bile bisey yapamayacak kadat pisirik biridir veya karisina körü körüne inanacak derecede saf birisidir..cevremdeki kadinin aldatmalarinda gördüğüm ornekler bunu gosteriyor..bence oraya hic dokunmasin.Uygular uygulamaz siz niye vicdan yapasınız size yaşattıklarına ne demeli siz maili okurken çok rahat mı okudunuz hayır o eşin de bilmeye hakkı var belki de haberi yok
Aylardır ne kadar kötü bir evliliğimiz olduğunu söyleyen beni kesinlikle kıskanmadığını tutkusunun kalmadığını söyleyen adam ilişkisini ilk anda sattı zaten önemli birşey değildi. Sen benim hayatımdaki en önemli şeysin oldu. Bu bile ondan soğumama neden
Aynen yapmak lazım ibretialem olsun pis ne kadın var yaaİğrenç herif kafası tez zamanda kopar inşallahValla etrafı cayır cayır yakarım o kadına da açar söverim kocasıyla da konuşurum ondan sonra kocan ve o kadın olan 2 şerefsiz düşünsün. Tekrar geçmiş olsun kardeş.
Evet ya, böyle konularda hep kadının kocası bir şey yaparsa lafı dönüyor. Yaparsa yapsın banane derim açıkçası. Benim kocama aşk dolu mesajlar gönderirken, kendi kocasını boynuzlarken dünyayı umursamayan kadıni ben niye umursamayım? Kocasından azıcık korkusu olsa bu tarz pisliklere bulaşmaz zaten.Tahin Helvanın dediği gibi o boşanmayalım ben seni seviyorumlar tamamen seni sakinleştirmek için. Zaten boşanıyormusunuz aldattığı ortaya çıkınca mı anlamış sevdiğini. Bence de bu sizi yumuşatmasın salak yerine koymaya çalışıyor hala.
Ben olsam kadına veya eşine mesaj atmakla uğraşırmıydım bilmiyorum ama bunu yapmama sebebim karşı tarafa acımak olmazdı belki elimi pisliğe bulaştırmak istemezdim. Yoksa açıkçası umrumda olmazdı kocası öğrenince ne olacak falan diye.
Çok tatlısınız ya bende o ışığı görememişsiniz beni gerçekten tanıyorsunuzEvet ya, böyle konularda hep kadının kocası bir şey yaparsa lafı dönüyor. Yaparsa yapsın banane derim açıkçası. Benim kocama aşk dolu mesajlar gönderirken, kendi kocasını boynuzlarken dünyayı umursamayan kadıni ben niye umursamayım? Kocasından azıcık korkusu olsa bu tarz pisliklere bulaşmaz zaten.
Konu sahibine gelince kadının esine ulaşma gibi islere kesinlikle girmemeli, onu için biraz deli cesaretli, yaşanması muhtemel olaylarda güçlü duracak biri olmak lazım. En fazla kadının içine korku salabilir fazlasına gerek yok.
Aynen öyle kendisi düşünmemiş ben mi düşüneceğim kocamın Metresini. Başka işim yok.Evet ya, böyle konularda hep kadının kocası bir şey yaparsa lafı dönüyor. Yaparsa yapsın banane derim açıkçası. Benim kocama aşk dolu mesajlar gönderirken, kendi kocasını boynuzlarken dünyayı umursamayan kadıni ben niye umursamayım? Kocasından azıcık korkusu olsa bu tarz pisliklere bulaşmaz zaten.
Konu sahibine gelince kadının esine ulaşma gibi islere kesinlikle girmemeli, onu için biraz deli cesaretli, yaşanması muhtemel olaylarda güçlü duracak biri olmak lazım. En fazla kadının içine korku salabilir fazlasına gerek yok.
Önceki konularınızdan gördüm evetÇok tatlısınız ya bende o ışığı görememişsiniz beni gerçekten tanıyorsunuz
Ben galiba kendi mailini hanım kızımızın kendisine forward edeceğim ismimi görmesi yeterli olurÖnceki konularınızdan gördüm evetsiz öyle bir şey yaparsanız haklı olduğunuz davadan mağdur çıkabilirsiniz. Olaylar büyürse eşiniz ve diğer kadının ne kadar cirkeflesegini tahmin bile edemezsiniz. O yüzden herkes kendine göre bir tavır takinmali sonradan pişman olmamak için.
10 yıllık hayat arkadaşına bunu yapan adam (!) 3 aylık tanıdığına neler yapmaz.Öncelikle bu yazım daha önce ve şimdi konularımı okuyan kk kadınlarına ithafendir. Son 6 ayda zaman zaman aynı konu için farklı açılardan topik açtım her birinde de verilen her tavsiye bana ders niteliğinde oldu.
Eşimin aniden benden uzaklaşması ve benim bunu kabul edemeyip ondan uzaklaşamam konumun temeliydi. Buradaki bir çok arkadaşım beni tabiri caizse sarsıp kendime getirmek için sayfalarca yazı yazdı. Zaman zaman toparlandım zaman zaman dağıldım ama gelinen süreçte 10 yıllık evlilik 14 yıllık birlikteliğimiz sürecinde karşımdaki insanı hiç tanıyamadığımı anladım.
Burada bir çok insanın dediği aniden soğumasının nedeni başka kadındır sözü bana hiç birşey ifade etmedi o kadar güveniyordum ki ona. Ama meğerse 7 aydır iş yerinde çalıştığı evli ve çocuklu bir kadınla duygusal bir birliktelikleri varmış ben tüp bebek süreciyle uğraşırken onun aklı başkasındaymış. Bana istemiyorum çocuk bu evliliğe devam edemeyeceğim derken meğerse kafasında kavak yelleri esiyormuş ve ben bunu tesadüfen ortak kullandığımız bilgisayarı açtığında maili açılınca farkettim itiraf ediyorum ismi görünce merak ettim ve kapatmam gerekirken baktım. Biz zaten dilekçemizi işleme koymuştuk herşey benim için bitmişti. Zaten toparlanmış kendimle ilgilenmeye başlamıştım. Ama yine de yazılanları okumak çok ağır geldi. Bildiğimi gördüğümü bilmesini istediğim için konuştum. Önce inkar etti sonra kabul etti. Şimdi ayrılmak istemiyor benden vazgeçmediğini söylüyor. Ama ben resmen sıfır noktasındayım asla onu görmek bile istemiyorum. Hatta nefsimle mücadele halindeyim o kişinin de bildiğimi bilmesini istiyorum bazen diyorum maili usulca kendisine gönder hiçbir şey demeden, bazen de diyorum boşver herkes cezasını bulur nasılsa.
Benimle aynı süreci yaşayan bir çok arkadaşıma ders olsun düzgün giden ilişkinizde bir anda herşey tersine döndüyse tek neden var ben burada yazılanlara ihtimal bile vermedim. Ama şimdi gördüm ki kadar haklılarmış ki keşke dinleseydim. Siz kadınlar klubü kadınları bu size teşekkür mektubum, görmek istemeyenlere de durumum ders olsun. Herşey için teşekkür ederim