Yani zaten bunları düşünmesem yapardım haklısınız ama canı acıyan da hırslanıyormuçöfke çok tatlı insan diyor söyle ama bu tarz şok olaylarında sakin olmak gerek.
eşinizin birlikte olduğu kadın evli çocuklu. onun kocası da bunları duyarsa hem eşinizi hem karısını öldürme olasılığı var.her gün haberlerdeki konular. boşanın haklarınızı alın.eşinize istediğiniz konuşmaları yapın.kadını kocası yanındayken ararsanız adam şüphelenir. belki adam inkar eder bu sefer karıma iftira atıyorsun diye bela olur. hangi adam iki çocuğunun annesinin uzun süre aldatmasını medeniyetle karşılar ki. bu konu beni aşar. allah yardımcınız olsun. huzur istiyorsanız hemen boşanın ve geride bırakın.
Yani velev ki sevdiğini anladı. Buradan hiçbirşey dönmez zaten benim onu affetmem mümkün değil ama dediğiniz de doğru bence de.Eşiniz davayı cekismeliye döndürür onu maddi zarara uğratirsiniz ya da kadına eşine ulaşır olayı büyütürsen diye geri adım atmaya çalışıyordur. Sizin için olduğunu düşünüp sakin yumusamayin.
Öyle olsa sizi aldatmaz , boşanma noktasına gelmezdi. Onun şuan derdi paçasını kurtarmak. Sizden vazgeçmiyor değil yani.
Sevdiğini falan anlama durumu yok, zaten boşanma için dilekçe vermişsiniz, hani bir anda tersine dönen bir sey yok şuan için. Tamamen paçasını kurtarma derdinde. Bunu özellikle yazıyorum çünkü siz çok yumuşak huylu,ikna edilmeye müsait bir yapıdasiniz önceki konularınızi biliyorum. Eşinizin asıl niyetini bilin ve ona göre davranın.Yani velev ki sevdiğini anladı. Buradan hiçbirşey dönmez zaten benim onu affetmem mümkün değil ama dediğiniz de doğru bence de.
Şöyle düşündüm hiçbirşey yazmayacağım kendi gönderdiği maili kendisine göndericem gibiydi planımBen olsam kadına durumu bildiğimi, canım isterse eşine de elimde olan maili gönderebilecegimi yazan bir mail atardım. Eşine ulasmasam bile o korku yeterdi kendisine bir süre.
O kadar doğru bir bakış açısı ki haklısınızSevdiğini falan anlama durumu yok, zaten boşanma için dilekçe vermişsiniz, hani bir anda tersine dönen bir sey yok şuan için. Tamamen paçasını kurtarır derdinde. Bunu özellikle biye yazıyorum siz çok yumuşak huylu,ikna edilmeye müsait bir yapılarının önceki konularınızi biliyorum. Eşinizin asıl niyetini bilin ve ina göre davranın.
Kadına değil de eşine ulaşma imkanınız varsa mesaj atıp söyleseniz süper olur aslında insan da aldatılmasın bilsinÇok aradayım usulca bir mail gönderip adımı görmesini istiyorum ama sonra diyorum hiç bulaşmasam mı?
Eşi kısmı sıkıntılı ya adamı tanımıyorum şiddet uygulasa başka birşey yapsa yine ben vicdanen rahat edemicemKadına değil de eşine ulaşma imkanınız varsa mesaj atıp söyleseniz süper olur aslında insan da aldatılmasın bilsin
Uygular uygulamaz siz niye vicdan yapasınız size yaşattıklarına ne demeli siz maili okurken çok rahat mı okudunuz hayır o eşin de bilmeye hakkı var belki de haberi yokEşi kısmı sıkıntılı ya adamı tanımıyorum şiddet uygulasa başka birşey yapsa yine ben vicdanen rahat edemicem
Evet iyi fikir işyerinde böyle bir durum yaşanıyorsa büyük firma ise işten çıkarabilirlerBence isyerindekilere mail atmaniz daha uygun.işten atilsinlar iki ahlaksiz.iş arasin maddi sıkıntı yaşasınlar. Bu lekeyle de iyi bi yerde iş bulamazlar
O büyük skandal olur cidden ama bu sefer de sen beni rezil ettin ben de seni süründürücem olmaz umuyorum yani bir an önce de boşanmak istiyorumBence isyerindekilere mail atmaniz daha uygun.işten atilsinlar iki ahlaksiz.iş arasin maddi sıkıntı yaşasınlar. Bu lekeyle de iyi bi yerde iş bulamazlar
Anlasmali mi bosanmak istiyorsunuz?hizli bi boşanma sonrasi da uygulayabilirsiniz bunu..ama eşiniz olacak sahis her turlu siddete meyilli biriyse o zaman uzakta durabilirsiniz..O büyük skandal olur cidden ama bu sefer de sen beni rezil ettin ben de seni süründürücem olmaz umuyorum yani bir an önce de boşanmak istiyorum