TEŞEKKÜR EDERİM.

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
839
35
Arkadaşlar merhaba bugün ve daha önce aile evlilik kaynana gibi bir sürü Konu açtım. Farkındalık aile farklılıkları gibi bir sürü Konu açtım hepinize teşekkür ederim. Kendi kafamda bir türlü bitiremiyorum. Geçmiş aklımdan silinmiyor.. Akıl ve ruhsağlığımı koruyamıyorum. Hayatıma odaklanamıyorum. Kendimi sürekli depresif ve mutsuz görüyorum daha fazla kendime eziyet edemem... En doğrusu psikiyatri ye gidip ilaç almak.. Başka türlü yapamıcam...

Düzelir miyim acaba ya ömür boyu ilaca bağımlı kalırsam
kendinizi şimdiden böyle streslere sokmayın. ilaç kullandığınız dönem iyi de bir psikolog ile görüşün düzenli. kafanız daha rahat olacağından sorunları da daha rahat çözersiniz içinizde.

Ömür boyu geçmişe bağımlı kalmak gibi birşey değildir ilaçlar.
Diyelim kaldınız ne var bunda.
Ömür boyu şeker,tansiyon ilacı ve daha başka başka ilaç kullanan insanlar gibidir tedavi olmak.

Ömür boyu ilaca bağımlı kalmasınız. Muhakkak gidin Dr. Ek olarak psikoloğa da gidin anlatmak konuşmak ta size iyi gelecektir. Fakat sizde bu durumdan kurtulmak için kendiniz için bir şeyler yapın. Bazı şeyleri aşmak bizim elimizde Geçmişle ilgili yaşadığınız unutamadığınız ne varsa onlarla ilgili bilinç altı temizleme çalışmaları yapabilirsiniz. Bu konularla ilgili birçok meditasyonlar var onları yapabilirsiniz. Ve size yardımcı olacak bir sürü kitap var. Onları okuyabilirsiniz.

X