canım sevgilim.. tam bitti dediğim anda hayatıma girip bütün antidepresan ilaçlarımı kaldırıp attiğin "bundan sonra gerek kalmicak bu ilaçlara ben varım!!" dediğin için.. harbiden de dediğini yapıp aylarca bıkıp usanmadan sancılarıma dayandiğin, bunlar da geçecek dediğin için... yerlere düşen paramparça olan umutlarımı teker teker sarıp onları yeniden yeşerttiğin için... olmicak şafak ben artık çok yorgunum... korkuyorum elimde değil... yapamıyorum dediğimde.. yapacağız aşkım.. bunu da aşacağız dediğin için.. hayata olan kırgınlığımı her seferinde sana yansıttım..hayalkırıklıklarımın acısını senden çıkarmaya çalıştım.. sabırla sustun !! sen daha önce nerelerdeydin.... hangi baharın gülüydün geldin ömrümü bahara çevirdin gülümmm... geldin bana sevgi denen şeyin yalan olmadiğini ispatladın... ben inatla inanmıyordum oysa.. ısrarla yok diyor inkar ediyordum sevgiyi.. sen sevginin en güzel ispatı oldun... teşekkür ederim sevgilim...bir daha benden uzak olsun aşk dediğim anda hayatımın en güzel şeyi oldun... sen bana allahımın en güzel hediyesisin... sen taşlaşan yüreğimi güle çevirdin... sevginle güzelleştim.. büyüdüm.. daha da anlamlandım.. sonuna kadar bu yolda var mısın benle yürümeye dedin ya olmam mı bitanem yaa... senin o saf yüreğine kurban olurum yaa... inan bana hep yanlış aşklara verdim en büyük sevgimi.. en güzel düşlerimi... bende kimseye verecek bişey kalmadı dediğim anda sen geldin ömrüme,, ve içimdeki sevgiyi yeniden dirilttin... ne söylesem az seni seviyorum sevgilim.. hayatıma girip yüreğimi bahara çevirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır...