• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür Ederim Allah'ım

Cok şükür elimiz ayağimız tutuyor herşeye ragmen binlerce sukurler olsun RABBİM....
Allah şükrümüzü artırsın inşaallah:16:

bir dua bu kadar içten olabilirdi sanırım. çok hoş olmuş. okurken o içtenliği hissettiriyor.
:17: çok teşekkür ederim :16:

çok güzel. insanlara teşekkür ediyoruz ama allaha şükretmeyi unutuyoruz.
Teşekkür ederim :16:
Allah'a şükretmeyi, insanlara da teşekkür etmeyi unutmamak dileğiyle :16:

Bazen oturup düşünüyorum, benim bu dünyada ne işim var diye ? soruyu soran ben cevabı da kendim veriyorum imtihan için bu yalan dünyadasın..

Kimi zaman sağlıkla, kimi zaman parayla, kimi zaman sevdiklerimle, kimi zaman varlıkla, kimi zaman yoklukla, kimi zaman komşularımla vs. vs. uzayıp gidiyor ve bu imtihan edilmeler biri bitmeden peşpeşe geliyor..

Bu dünya ya kazık çakmayacağımıza göre, eninde sonunda gideceğimiz yer bir avuç toprağın altı ise ve yanımızda 2 metrelik bir kefen dahi götüremeyecekken ve bu kefenin cebi bile yokken neyin kavgası ve savaşıdır anlamadım gitti..

Allah'ım hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezsin bilirim.. Ancak artık 7 yıldır komşum olacak zatı muhterem kişinin yaptıkları bende ki sabrın tükenmesine, sinir kat sayımın artmasına sebep oldu.. tatlı dille güler yüzle konuşuyorum olmuyor, uyarıyorum, tatlı sert ikaz ediyorum olmuyor, konuşsam olmuyor, susup görmezden gelsem yine olmuyor, yine bildiğini okuyor.. Onun yaptıkları karşısında sabrımı ne kadar korumaya çalışsam da o zaman da enayi saf salak yerine koyuyor.. La havle diyor geçiyorum bilerek kasten sataşıyor biliyorum artık onun yaptıkları omuzlarımdaki yükün ağırlığı dizlerimde derman bırakmayacak noktaya getirdi beni, ne kadar güçlü görünmeye çalışsam da artık gücüm bitmek üzere, Allah'ım bunları bir isyan olarak görme, isyan değil..

Bana dayanma gücü, güç, kuvvet, sağlık ver..Helalinden hayırlısından paralar ver.. Evliya sabrı, Peygamber sabrı ver Allah'ım..

Ne diyebilirim ki, ben elimden gelenin en iyisini yaptım, başka yapacak bir şey kalmadığı an dediğim şey; Alanda sensin, verende sensin, Her şeyin tek sahibi, mutlak galibi yine sensin.. Sana güvendim, sana sığındım.. Vekilim sensin Allah'ım, benim adıma sen cevap ver onlara, sırtımı sana dayadım Allah'ım, bir kul olarak ben üstüme düşen vazifeyi yaptım bundan sonrası artık sende Allah'ım, sana havale ettim.. Her şeyi hakkımızda hayırlısı olacak şekilde sonuca ulaştır..

Kötününde kötüsü vardır, sen daha kötüsünden koru Allah'ım..

Bu insanları yaratan, bu dünyaya gönderen, karşıma çıkaran yine sensin Allah'ım..

Elbet bunda da vardır bir hayır diyor, Teşekkür ederim Allah'ım diyorum..

Son düzenleme:
Allahım bugün için şükürler olsun binlerce yüzümüzü güldürdün

Söyleyecek çok sözüm varda ne söyleyeyim Allah'ım, sen; gönlümden geçenleri, ben sözlere dökmesemde biliyorsun..

[video=youtube;ARXZeN0KaBo]http://www.youtube.com/watch?v=ARXZeN0KaBo[/video]

şükürler olsun Rabbim sana rüyada da olsa bebeğimi görüyorum ya:16:
inş bigün gerçek olur rüyalarım:emir_bebek::emir_bebek:

Mistafa islamoglunun bir sozu var o geldi aklima..
Yalnizca basi dara dusunce secdeye gidiyorsa bir kul, ben nasil' Allah sana darlik vermesin' diyeyim ki..

ne kadar sukretsemde hamd etsemde az bılıyorum..sen bızı bagışla allahım..gozumuzu kalbımızı nurlandır ..amin.

Allahim sana sukurler olsun vedin saglik ve nimetlere , hersey için çok sukur , çok sukur , Elhamdulillah Amin .

Back