• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür Ederim Allah'ım

semuxsx

Güle Aşık Bülbül
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
615
51
98
Diğer
bu gece her zamankinden daha çok şükrediyorum sana..:Saruboceq:
seni seviyorum Allah'ım,teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:
yaşadığım onca zor günlerin arkasından,beni ve ailemi unutmamış olman beni sevindiriyor Allah'ım..ve sana sonsuz şükrediyorum,teşekkür ederim..:Saruboceq:
çoğu zaman yaşadıklarım karşısında hayata isyan etsemde,yine dönüp dolaşıp senin kapında buluyorum kendimi..:Saruboceq: ve her seferinde beni ağlatsan ve birçok olaylarla beni imtihanda etsen,benim senin kapını her çalışımda geri çevirmediğin içinde şükrediyorum sana..beni senin kapını her çalışımda kapından kovmadığın için teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:
geçmişte yaşadıklarımı hiç unutmadım,unutmayacağım..çok acılar çektim,çok yokluklar gördüm,çok gözyaşı döktüm ama hepsi bu yalan dünyada yaşanılması gerekenlerdi ve yaşadım..çünkü bu yalan dünya bir imtihan dünyası, yaşadıklarımdan da çok şeyler öğrendim..öğrenmeye de devam ediyorum,yaşadığım sürece sen izin verdiğin müddetçe de öğrenmeye devam edeceğim..ve bütün bunları yaşattığın ve her yaşananlardan sonra yine gözyaşlarımın arkasından, yüzümde güller açtırdığın içinde teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:senden başka gidecek kimsem, kapısını çalacak,yardım isteyecek kimsem yok..herkesin kalbinden geçenleri sen biliyorsun.. sen şah damarımdan bile yakınsın bana biliyorum..açılmaz denilen bütün kapıları ardına kadar açan sensin,sen dilemezsen sinek bile kanadını kımıldatmaz bilirim..bir tek sana güvendim ben, bir tek sana sığındım ben,yüzümü sana döndüm,sırtımı sana dayadım,azabından korkarak rızana,cezandan affına sığındım,seni her işimde vekilim tayin ettim,sen ne güzel vekilsin,bütün işlerin sonu sana varacaktır,bütün işlerim sana emanet,senden yine sana sığındım Allah'ım..:Saruboceq: hayatımda kaldıramayacağım ağır yükleri omuzlarıma yükleyip beni şu yalan dünyada ağır imtihanlardan geçiripte seni bana unutturma Allah'ım..verende sensin, alanda sensin,herşeyin bir tek sahibi sensin..kudretin karşısında nasıl direnebilirim ki,az verip baktırma,çok verip azdırma,helalinden hayırlısından olanı ver,her türlü hastalıktan,kazalardan, belalardan,afatlardan,dost gibi görünen düşmanların şerrinden sen koru..korktuklarımızdan kurtar, umduklarımıza hayırlısıyla nail et Allah'ım:Saruboceq: nefsine zulmedenlerden etme,şeytanın seni bana unutturmasına izin verme..beni,annemi,babamı,kardeşimi,bütün sevdiklerimi koru bağışla,dert verip senden başka derman aratma,dertlerinde,hastalıkların da tek ilacı sensin..hakkımızda herşeyin hayırlısını ver..beni ve ailemi şu yalan dünyada diğer insanların yanında boynu bükük bırakma Allah'ım..beni lütfunla zengin kılarak senden başkasına muhtaç etme Allah'ım..:Saruboceq:seni seviyorum Allah'ım..Teşekkür Ederim Allah'ım:Saruboceq:

bu gece her zamankinden daha çok şükrediyorum sana..:Saruboceq:
seni seviyorum Allah'ım,teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:
yaşadığım onca zor günlerin arkasından,beni ve ailemi unutmamış olman beni sevindiriyor Allah'ım..ve sana sonsuz şükrediyorum,teşekkür ederim..:Saruboceq:
çoğu zaman yaşadıklarım karşısında hayata isyan etsemde,yine dönüp dolaşıp senin kapında buluyorum kendimi..:Saruboceq: ve her seferinde beni ağlatsan ve birçok olaylarla beni imtihanda etsen,benim senin kapını her çalışımda geri çevirmediğin içinde şükrediyorum sana..beni senin kapını her çalışımda kapından kovmadığın için teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:
geçmişte yaşadıklarımı hiç unutmadım,unutmayacağım..çok acılar çektim,çok yokluklar gördüm,çok gözyaşı döktüm ama hepsi bu yalan dünyada yaşanılması gerekenlerdi ve yaşadım..çünkü bu yalan dünya bir imtihan dünyası, yaşadıklarımdan da çok şeyler öğrendim..öğrenmeye de devam ediyorum,yaşadığım sürece sen izin verdiğin müddetçe de öğrenmeye devam edeceğim..ve bütün bunları yaşattığın ve her yaşananlardan sonra yine gözyaşlarımın arkasından, yüzümde güller açtırdığın içinde teşekkür ederim Allah'ım..:Saruboceq:senden başka gidecek kimsem, kapısını çalacak,yardım isteyecek kimsem yok..herkesin kalbinden geçenleri sen biliyorsun.. sen şah damarımdan bile yakınsın bana biliyorum..açılmaz denilen bütün kapıları ardına kadar açan sensin,sen dilemezsen sinek bile kanadını kımıldatmaz bilirim..bir tek sana güvendim ben, bir tek sana sığındım ben,yüzümü sana döndüm,sırtımı sana dayadım,azabından korkarak rızana,cezandan affına sığındım,seni her işimde vekilim tayin ettim,sen ne güzel vekilsin,bütün işlerin sonu sana varacaktır,bütün işlerim sana emanet,senden yine sana sığındım Allah'ım..:Saruboceq: hayatımda kaldıramayacağım ağır yükleri omuzlarıma yükleyip beni şu yalan dünyada ağır imtihanlardan geçiripte seni bana unutturma Allah'ım..verende sensin, alanda sensin,herşeyin bir tek sahibi sensin..kudretin karşısında nasıl direnebilirim ki,az verip baktırma,çok verip azdırma,helalinden hayırlısından olanı ver,her türlü hastalıktan,kazalardan, belalardan,afatlardan,dost gibi görünen düşmanların şerrinden sen koru..korktuklarımızdan kurtar, umduklarımıza hayırlısıyla nail et Allah'ım:Saruboceq: nefsine zulmedenlerden etme,şeytanın seni bana unutturmasına izin verme..beni,annemi,babamı,kardeşimi,bütün sevdiklerimi koru bağışla,dert verip senden başka derman aratma,dertlerinde,hastalıkların da tek ilacı sensin..hakkımızda herşeyin hayırlısını ver..beni ve ailemi şu yalan dünyada diğer insanların yanında boynu bükük bırakma Allah'ım..beni lütfunla zengin kılarak senden başkasına muhtaç etme Allah'ım..:Saruboceq:seni seviyorum Allah'ım..Teşekkür Ederim Allah'ım:Saruboceq:

cnm bu güzel şükür duasını sn mi yazdın çok güzelmiş:nazar:

Bu dünya denilen mekanda, hayat okulunda okuyan aciz bir kulum.. Sen öğretmenim, ben ise senin öğrencinim.. Bu okuldan ne zaman mezun olurum bilmiyorum ? Okula kayıt olacağım tarihi ( doğduğum günü ), ben belirlemediğim gibi, mezun olacağım ( öleceğim günü ), tarihi de ben bilmiyorum ? Bildiğim bir şey var ki; bu okulun sınavları oldukça çetin geçiyor, her bir sınavdan başarıylamı geçiyorum, yoksa farkında olmadan sınıftamı kalıyorum bilmiyorum ?

Öyle anlar, öyle zamanlar oluyor ki, yaşadıklarım karşısında ne kadar aciz bir kul olduğumu bir kere daha anlıyorum..
Ve an geliyor isyan ediyorum, gözyaşları içerisinde senin huzurunda, sana kızıyor, kapıyı çekip ardıma bile bakmadan gidiyorum..
Kimden kaçıp, nereye gidiyorsam ? :) kendimden mi? yoksa herşeyin bir tek sahibi olan Allah'ım senden mi ? nereye gidersem gideyim, her yerde sen varsın ve iyi ki de varsın..
Seni, bana bir an bile olsa unutturmadığın için Teşekkür ederim Allah'ım.

Ey güzel Allah'ım; Sen, benim her kapıyı böyle çarpıp gidişimde, benim senden asla vaz geçmediğimi biliyorsun.
Seni, sadece zor zamanlarımda değil, her an, her dakika, aldığım her nefeste, attığım her adımda unutmayıp hatırladığımı biliyorsun.
Sadece yaşadıklarım, senin bana yaşattıkların karşısında, sana sitem ediyorum, çünkü; bir tek sana nazım geçiyor.
Sende bundan hoşnutsun biliyorum.

Çünkü; her kapıyı çarpıp gidişimden bir süre sonra, yine sana, senin huzuruna gelerek, kapını çalacağımı biliyorsun.
Bende biliyorum, senden başka kapısını böyle rahat çalabileceğim kimsem yok, başım önde, gözümde yaşlarla çalıyorum kapını ve o kapıyı her seferinde, yine sen açıyorsun ardına kadar.
Ve bana, hoş geldin ey kulum diyerek.:14:

Bana, ardına kadar açtığın bu kapı, hiç kapanmayacak biliyorum ve seni çok ama çok seviyorum teşekkür ederim Allah'ım..
Bir an bile olsa, beni bana bırakma, beni nefsimle başbaşa bırakma, hele şeytanla asla ama asla bırakma, ben senin ellerinden sıkı sıkıya tuttum, an geliyor, yaşadıklarım karşısında isyan ettiğim anlar oluyor, neden hep ben Allah'ım dediğim anlar oluyor, üzüldüğüm, kızdığım anlar oluyor ve sana darılıp küstüğüm anlar, işte o anlarda, ben ne kadar seni bırakmak istesem de, sen beni hiç bırakmadın, bırakma da.
Sen, beni bırakırsan benim halim nice olur? Sen, bana benden daha yakınsın ve beni yoktan var eden yaradanımsın.

Her düştüğümde beni kaldıransın, her yara aldığımda yaramı saransın, gözlerimden akan her bir damla gözyaşımı silensin, her gece herkes en derin uykusundayken, gecenin karanlığında, beni dinleyen bana yol gösteren, gecemi aydınlatansın, ruhumu huzura erdirensin, her gece, küçük ölüm dediğimiz uykuya yatıp, bu derin uykudan sabah olunca, yeniden uyandıransın, her gün rızkımı bana veren, geçimimi sağlayansın, hastalandığımda hastalığıma şifa sensin, dertli olduğum anda derdime derman sensin, borçlandığımda borcumu ödememe vesile olacak tek kefilim sensin, verende sensin, alanda sensin, herşeyin mutlak galibi, birtek sahibi sensin.

Sen, varken kime gideyim ben ? Sen varken kimden yardım isteyim ben ?
Senden istiyorum Yarabbi, Senden diliyorum Yarabbi.
Sen, bir kapıyı açtın mı, o kapıyı kapatmaya kimsenin gücü yetmez bilirim.
Sen, bir kapıyı kapattığın zaman ise, o kapıyı açmaya kimsenin gücü yetmez bunu da bilirim.
Açılmaz denilen bütün iyi güzel, hayırlı olan kapıları ardına kadar hayırlısı ile aç.
Kapatılamaz denilen bütün kötü, hayırsız olan kapıları da bir daha hiç açılmamak üzere hayırlısı ile kapat.

Beni, ailemi, sevdiklerimi, tüm insanları, iyiliklerle, güzelliklerle, imtihan et. Neticede bu dünya imtihan dünyası ve imtihanı başarı ile geçenler arasında yer almayı bizlere hayırlısı ile nasip et. Hastalıkla değil - sağlıkla, yokluklarla değil- helalinden, hayırlısından, bizleri azdırmayacak, seni hiçbir zaman unutturmayacak varlıklarla, imtihan et.

Bir imtihandan daha geçiyorum, senden gelen her şeye, başım gözüm üstüne diyerek kabul ediyorum, ancak bu geçen sürede nedenli korktuğumu biliyorsun. Uykusuz geçen gecelerimde senle paylaştıklarımı, küçük bir çocuk gibi hastaneden kaçtığım o anları hatırladıkça gülüyorum kendime :) :emir_bebek:
Eminim sende tebessüm ederek seyrettin, o 13 şubat 2012 de yaşadığım hastanede geçen hayatımın belkide en zor geçen 5 saatini.
O gün bitti, gün sonunda bende bitmiştim. Peki korktuğum gibi miymiş? Hayır. Birde sonuçları öğrenebilsem ?

Sayende atlattım, bitti geçti gitti, ben üzerime düşenleri yaptım korkarakta olsa, korkuyordum evet hemde çok, ancak korkunun ecele faydası varmı ? yok biliyorum :) korkumun içinde hep bir ümidim, ümidimin içinde hep bir korkum var. Çok şükür ki, kazasız belasız atlattım o günü ve her geçip giden gün gibi, güzel bir anı olarak kaldı hatıramda.
Hiç ama hiç unutmayacağım o günü. Hele ki hastaneden küçük bir çocuk gibi, bu kadar test tahlil yeter, buda olmayı versin, ben emara girmem diyerek kaçtığım anları, :10: ama sonra paşa paşa kendi isteğimle girdiğim o dakikaları hiç ama hiç unutmayacağım..:emir_bebek:
Hiç büyümeyecek, küçük bir kız çocuğuyum ben :emir_bebek:

Teşekkür ederim Allah'ım
Biliyorum ki, sen her zaman benim yanımda, bana şah damarımdan bile yakınsın,
O gün, her zamankinden daha çok sana ihtiyacım vardı, ve sen her an benim yanımdaydın. Korkumu yenmeme yardımcı olduğun için, çok korktuğum anda, bana verdiğin güç kuvvet için, çok ama çok teşekkür ederim..
Seni, çok ama çok seviyorum Allah'ım:69:
Seni, bana böyle sevdirdiğin içinde teşekkür ederim Allah'ım.

Son düzenleme:
Ne güzel dua ve ne içten yazılmış.

Hep sıkıştığımızda aklımıza geliyor dua etmek; şükretmek daha az yer kaplıyor hayatımızda..

Teşekkürler paylaşımınız için.. :16:

Teşekkür Ederim Arkadaşlar:16:
Allah, sizlere her daim iyilikler, güzellikler, sağlık, mutluluk, huzur dolu, sevdiklerinizle beraber güzel günler yaşamayı nasip etsin ve her zaman karşınıza iyi insanlar çıkarsın Allah'a emanet olun.:16:

Merhaba GOLDFLAY;
Mesajını yeni gördüğüm için, ancak şimdi cevap verebiliyorum :34:
Evet cnm, yaşadıklarım doğrultusunda, hissettiklerimi yazmıştım, teşekkür ederim:16:

cnm çok etkilendim çok güzel duan kopyaladım haberin olsun:34:

Zaman nede çabuk geçiyor, daha dün gibi yaşadıklarım..
Oysa üzerinden bir aydan fazla zaman geçti ve ben, o günden bugüne ne çok şey öğrendim Allah'ım..

Ve bu geçen zamanda, benim için çok değerli, özel doktoru karşıma çıkardığın için, sana çok ama çok teşekkür ederim.
Bir ay oldu onunla tanışalı ancak o kadar iyi ki, Seni de, Onu da çok seviyorum Allah'ım..
Bugün yine onun yanındaydım ve fazlasıyla yardımcı oldu bana.. O olmasaydı acaba halim nice olurdu bilmiyorum?..
O' nun için hep dua edeceğim hayırlısı ile kabul edersin inşaAllah.
Herşey de vardır bir hayır, Teşekkür Ederim Allah'ım..

Ben hep kendime, hiç büyümeyecek küçük bir kız çocuğum diyordum,:emir_bebek:
Farkında olmadan büyümüşüm anlaşılan, içimdeki o küçük masum çocuk hiç ölmedi, ölmesinde, ölmesini de istemiyorum :)
içimdeki o çocuksu yanımı, çocuksu ruhumu hiç öldürme olur mu Allah'ım :) :emir_bebek: :16:

Herkesin bir hikayesi var, Sen hepsini en ince ayrıntısına kadar biliyorsun.
Her şey için teşekkür ederim Allah'ım, yaşattıkların için ve yaşatacakların için.

Bütün ruhumla, bedenimle, varlığımla, yokluğumla, ( sana teslim oldum ) olanlardanım. Allah'ım başıma gelecek olan işlere hayırlısı ile razı olmamı sağla, sana her daim şükredenlerden olmayı bana hayırlısı ile nasip eyle ve benim için takdir buyurduğun şeyi, benim için hayırlı kıl. Her daim sabredenlerden olmayı da bana hayırlısı ile nasip eyle.
Ve Elimi hiç bırakma, Seni seviyorum Allah'ım Teşekkür Ederim.:69:

bana böyle bir eş ve dünyalar tatlısı bir evlat nasip ettiğin için sana çoooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN

bana böyle bir eş ve dünyalar tatlısı bir evlat nasip ettiğin için sana çoooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN

Allah, mutluluğunuzu daim etsin, eşinizle, dünyalar tatlısı evladınızla ve tüm sevdiklerinizle hayırlı bir ömür yaşamayı nasip etsin.:16:

Allah, onların acısını göstermesin sizlere..:nazar:

Siz ve sizin gibi tüm ailelere, sevenlere, sevilenlere tüm insanlara bu iyi dileklerim. Allah yuvanızdan mutluluğu, huzuru, sağlığı, bereketi, eksik etmesin.
Hayırlı bir ömür yaşayın inşaAllah.:16:

Allahım bana ve aileme huzur mutluluk saglık rızık ver cumlemıze seni cok sevıyorum senden baska ilah yok sen rahman ve rahimsin sana sonsuz sukurler olsun allahım gunahlarımızı bagısla bizi cennetine nail et kotu yollara saptırma şeytanın gazabından sen koru yarabbım aminnnnnnnnnnnnn...........cumlemize

Allahım bana ve aileme huzur mutluluk saglık rızık ver cumlemıze seni cok sevıyorum senden baska ilah yok sen rahman ve rahimsin sana sonsuz sukurler olsun allahım gunahlarımızı bagısla bizi cennetine nail et kotu yollara saptırma şeytanın gazabından sen koru yarabbım aminnnnnnnnnnnnn...........cumlemize

Amin.. Allah; evinizden sağlığı, huzuru, mutluluğu, sofranızdan bereketi eksik etmesin. Cümlemizden inşaallah..

özellikle hamile kaldığımdan beri her gece şunları tekrarlıyorum.
Allah'ım dinim için, bu dini bu ülkede yaşattığın için, bana bahşettiğin ailem (annem, babam, kızkardeşim) için, karşıma çıkardığın iyi arkadaşlar, mükemmel insanlar için, sağlığım, işim, okuduğum okullar için, yaşadığım şehir (Ankara) için, eşimi seçmemi sağladığın için, eşimden ve ailesinden yana beni utandırmadığın için, yuvamın huzuru, mutluluğu için, bir de bana bu mucizeyi yaşattığın için (hamilelik) sana binlerce kere şükürler olsun, yarabbim. sen beni sevdiğin kullarınla beraber bulundur, sevmediklerinden uzaklaştır.

öncelikle hepinizin dualarına amin diyorum....

bu aralar bende tüm bu duaların yanına şunu ekledim "Allah'ım eğer bize kendi neslimizden bir soy nasip edeceksen, doğacak evlatların sağlıklı, sıhatli,huzurlu, senin salih kullarından olmasını nasip eyle. onların sana ve bize layık evlatlar olmsını nasip eyle ya Rabbim..."

özellikle hamile kaldığımdan beri her gece şunları tekrarlıyorum.
Allah'ım dinim için, bu dini bu ülkede yaşattığın için, bana bahşettiğin ailem (annem, babam, kızkardeşim) için, karşıma çıkardığın iyi arkadaşlar, mükemmel insanlar için, sağlığım, işim, okuduğum okullar için, yaşadığım şehir (Ankara) için, eşimi seçmemi sağladığın için, eşimden ve ailesinden yana beni utandırmadığın için, yuvamın huzuru, mutluluğu için, bir de bana bu mucizeyi yaşattığın için (hamilelik) sana binlerce kere şükürler olsun, yarabbim. sen beni sevdiğin kullarınla beraber bulundur, sevmediklerinden uzaklaştır.

Allah, hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallah.

'' sen beni sevdiğin kullarınla beraber bulundur, sevmediklerinden uzaklaştır.'' Duanıza amin diyorum; sizin için, kendim için, herkes için..

öncelikle hepinizin dualarına amin diyorum....

bu aralar bende tüm bu duaların yanına şunu ekledim "Allah'ım eğer bize kendi neslimizden bir soy nasip edeceksen, doğacak evlatların sağlıklı, sıhatli,huzurlu, senin salih kullarından olmasını nasip eyle. onların sana ve bize layık evlatlar olmsını nasip eyle ya Rabbim..."

Amin..

Ve dualarımızda Allah'tan her ne istersek isteyelim, hakkımızda her daim hayırlısı olmasını ve bizim için hep hayırlısını vermesini isteyelim..

Ayrıca; inşaallah demeyi de unutmayalım:16:

Cok şükür elimiz ayağimız tutuyor herşeye ragmen binlerce sukurler olsun RABBİM....

Back