• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür Butonu?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
Teşekkür butonunu bozduk biliyorum:sinifsinif:
Ama tekrar gelmesi imkansızmı?Çok işimize yarıyordu..mafoldumben

ahh,bende çok istiyorum. gerçekten geri gelse artık.
her beğendiğimiz mesaja rep veremiyoruz ki. teşekkür bu konuda çok iyiydi...

Evet bende hatırlıyorum teşekkür butonu vardı artık yok
Çok kullanışlı bir uygulamaydı aslında
Yine olsa olmaz mı :kedi:

bencede gelsin..gereksiz alınıtlarla dolu teşekkür ederim,sağolun, mesajlarını önlemiş oluruz...

bazen çok beğendiğim bir mesaj oluyor. rep de vermişim, o kişiye. o yüzdende ,beklemem gerekiyor..
teşekkür butonu olsa,tamam ,teşekkür edeceğim.
bende, alıntı yapıp,, katılıyorum, diyorum. bu seferde mesaj fazlalığı oluyor. birde bu yüzden eleştiri aldım geçenlerde
neden böyle yapıyormuşum diye...
teşekkür butonu olsa, onu yapmam zaten..olmadığı için yapıyorum...

kesinlikle canım..bir alıntı yazı okuyoruz mesela,beğeniyoruz.teşekkür butonu ile devam ettirebilirken dediğin gibi teşekkürler diye mesaj yazıyoruz..
kazen abi ne olur bir çözümünü bul.yani hiç mi düzelemeyecek bir durum?mafoldumben

yedek parçasının olmadığını belirtmiş gerçi kazen abi ama üzerinden 6 ay geçti belkide olabilir diye konu açmıştım ben.

buton nasıl bozuur yav:umursamaz:
kazen kazense bu butonu yerne geri getirirzemuszemus

Ayy özlemişim teşekkür butonunuopuyorumnanaktan
Bende aynı fikirdeyim, çok fazla alıntı yapmak durumunda kalıyoruz. Zaten rep kotasıda var.

Tabi bunların hepsi teşekkür butonu düzelebilecek bir şeyse geçerlimafoldumben
Aradan bayaa zaman geçti belki düzelirsositososito

benim ilk geldiğimde vardı bu uygulama ve çok iyiydi gerçekten beğendiğimiz msjlar oluyor hepsini alıntı yapmak yoruyor hem bizi hemde siteyi teşekkür butonu geri gelsin lütfen:1closedeyes:

cidden keşke geri gelebilme imkanı olsa..
etraf ıvır zıvır mesaj doldu.
rep de veremiyoruz her zaman:delphin:

Bende merak ederdim neden teşekkür butonu yok diye gerçekten çok faydalıydı yine yeniden olsa keşkea.s.

Back