Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Yeni listeye katılmak istedim ama mesaja kapanmış sanırım bitti yeni girebildim siteye
Nasip değilmiş

memurhanim niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE Allah razı olsun canım

okudum

Nasil yani mesaja kapanmış derken hayır canım liste kapanmadıdevam ediyor istiyorsan ekleyim listeye
Diğer gruba etiket yapmıssın canım sabah ben biraz yoğundum az önce girebildim diğer grubun mesaj gönderimi kapalı . Kaçırdım diye üzülmüştüm.. evet evet istiyorum niyetimi ve Esma’yı yarın yazsam olur mu

okudum tamamladim Allah kabul etsin
Çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun MssPARE

Tamam canım ekliyorum.listeye sen yinede bi bak Esma konusuna sıkıntı varmı diye ⚘

Tamam canım ekliyorum.listeye sen yinede bi bak Esma konusuna sıkıntı varmı diye ⚘
Sağol canım Allah razı olsun
Üç tane senin seçtiğin iki tane de bizim seçtiğimiz Esma olacak değil mi yanlış anlamadıysam
Açılmış diğer konu oraya yazayım burası karısmasın

memurhanim için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

MssPARE

memurhanim niyetine okudum MssPARE

memurhanim niyetine okudum Allah dualarını kabul etsin inşallah
MssPARE Allah razı olsun canım vesile olduğun için
MssPARE memurhanım adına okudum.Allah kabul etsin.
Emeğine sağlık kuzum
okudum tamamladim Allah kabul etsin
Çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun MssPARE

memurhanim için okudum Allah kabul etsin. MssPARE emeklerin için çok teşekkür ederim, Allah dualarımızı kabul etsin kolaylıkla.
memurhanim niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE allah senden razı olsun kardeşim hakkını helal et
memurhanim niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah.
MssPARE Pareciğim, Allah senden razı olsun bizi dualarda buluşturduğun için, iki cihan saadeti versin.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Listem bitti hakkım geçmiş ise helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin.

MssPARE vesile olduğun için ALLAH senden razı olsun gönlünden geçen duan kabul olsun amin
memurhanim niyetine bagisladim. Allah kabul etsin. MssPARE emeklerine saglik
memurhanim niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE sebep olup emek verenlerden Allah razı olsun. Allah en yakın zamanda hepimize dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın Amin

Hepimiz birbirimize okuduk hepimizin emeği var ...ben hazırladım günlük duaları ekledim ...okunmadı listesi yaptım bunu büyük bir keyifle yaptım çok şükür ki sizlerle buluştum ❤❤
Yeter ki Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dualarımız kabul olur ve bunun sevincini yine birlikte paylaşırız

Kalbinize ağzınıza sağlık⚘⚘ herkes birbiriyle helâlesse iyi olurdu en azından emek için teşekkür etseydi ...ne diyelim canları sağ olsun

Başka dua grupların da yine birlikte olmak üzere dua dostlarım bugün mübarek gün bu günün hürmetine dualarımızı mevlam kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…