Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

marmeladova canım niyetine PiXiEE Filizimmm okumuş bildirim yapmayı dün gece unutmuş ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

marmeladova canım benim duan tamamlandı eksiğin yok Rabbim dualarını kabul etsin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al bitanem evine yuvana şans mutluluk getirsin kendi şansı kaderi hep güzel olsun inşallah

Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Âmin, inşallah Çok ama çok teşekkür ederim Parem Vesile olan, dualarımıza iştirak edip Âmin diyen herkese Rabbim dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın inşallah

MssPARE ve dua arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun, şimdi çıktım muayeneden, herşey yolunda bin şükür, hepinizin ağzına sağlık, Rabbim sizinde ne istediğiniz varsa hayırla sağlıkla gerçekleştirsin, benim gibi bekleyenleri de sağlıkla hayırla vakitlice kavuştursun

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

Okudum canım

HejaR12 ve coconatt niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
MssPARE

Okudim
Okudum Allah kabul etsin MssPARE

Bugün duasi okunucak arkadaşımız

A Ada-Anne

Arkadaşımızın niyeti

Allahım evladımı her alanda kendine yetebilecek,aklı başında, sağlıklı bir şekilde yetiştirmemi nasip et.

Bİsmillahirrahmanirrahim

33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Anlamı..

Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.

100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA

...Ya Fettah (cc )..... kapalı olan kapıları açan işlerin yoluna koyan huzur ve refaha kavuşturan önündeki bütün engellerin kaldiran anlamına gelir...

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Nevreste

PiXiEE

YagmurSendeanlarsn

Niqu

Peeves

mesirmacunu

Nur61_

G Gunduzguzell1

Freddy

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Life light

F fbyht

zeyno genc

ezgiisel

RedGirl

N Neselikalpler

penyez83

MssPARE

Lidlaylim

marmeladova

HejaR12

coconatt

A Ada-Anne

C Cittaslow

B blueandblue

nursevdi

Iron Butterfly

ordinary

Aktif Lora

HejaR12 ve coconatt için okumayanlar

F fbyht

Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…