Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Allah kabul etsin MssPAREHanımlar simliask arkadaşı listeden çıkarıyorum ... guruba gelip okumalara katılmadı yada bildirimlere dönmedi hastayım demişti cuma günü yinede gelip bi açıklama yapmalıydı geçmiş olsun hastaysa gecikti okuyacam gibi bir şeyse yazsaydı beklerdik sorun yoktu ve 5 kişiye okuma yapmadı...altta görüyorsunuz zaten
Arkadaşımız 14 kişinin niyetlerini okudu...haksızlık olmasin vebal olmasin listemiz bitince en son 14 arkadaş simliask arkadaşin niyetine okuma yapacağız insallah ...
Bugün duası okunucak arkadaşımız
Lidlaylim
Arkadaşımızın niyeti
Allahım beni ,eşimi, kızımı tüm kötülüklerden koru bizleri bağışla sana layık kul olmayı nasip et . bizleri sevdiğin kullarından eyle. hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip et. Evimize huzur, mutluluk, bol helal rızık ver. Bana hayırlısıyla atanmayı nasip et.
Ailelerimize sağlık, huzur, bol helal rızık ver. Abime hayırlı bir evlilik nasip et .
Tüm evlenmek isteyenlere hayırlı evlilik , çocuk isteyenlere hayırlı evlat nasip et.
Ya Rabbim sen kabul et...Amin
Bİsmillahirrahmanirrahim
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr
Anlamı..
Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.
100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."
100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA
...Ya Vekil (cc ).....kendisine tevekkül edenlerin her işini yoluna koyan kullarını her an gözeten, onları belalardan ve sıkıntılardan uzak tutup hayra yöneten
ve Tevekkül etmek Çünkü her iş sadece Allah isterse ve izin verirse hayırla sonuçlanır. Anlamına gelir ..
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
simliask
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel için okumayanlar
simliask
RedGirl için okumayanlar
simliask
N Neselikalpler için okumayanlar
simliask
penyez83 ve MssPARE için okumayanlar
simliask
ordinary
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Okudum MssPARE . Rabbim niyetlerinizi kabul etsin. Birazdan dünkünü de okuyup yazarım inşallah.Bugün iki kişiye okuma yapacağız...
Niyetleri ve duaları iki kez okuyup bagisliyoruz ⚘⚘
penyez83 Ve MssPARE
Birinci duası okunucak arkadaşımız
penyez83
Arkadaşımızın niyeti
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH ım bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn
Bİsmillahirrahmanirrahim
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr
Anlamı..
Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.
Anlamı...
...Ya Vekil (cc )...kullarını her an gözeten, onları belalardan ve sıkıntılardan uzak tutup hayra yönelten ve Tevekkül etmek Çünkü her iş sadece Allah isterse ve izin verirse hayırla sonuçlanır. Anlamına gelir ..
Ikinci duası okunucak arkadaşımız
MssPARE
Arkadaşımızın niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ...
Ya Fettah cc dilediği her kapıyı açan Allahım Hz. Eyyüp peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine ve Cebrail Aleyisselamin ilk ayeti indirdiği o an hürmetine kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun Allahım..
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." El-Latif ismin hürmetine sonsuz lütuf ve ikram sahibi, her şeyi doğrusuyla ve ayrıntılarıyla bilen...EL-Aziz hürmetine sonsuz izzet, azamet, şeref ve onur sahibi.. RABBİM sen Ol dersin ve Olur...ağır imtihanlar verme...ailemi beni her türlü şerden hastalıktan koru kolla
En güzeli neyse onu ver..günahları af olmuş iman üzerine ölmüş kullardan eyle... Filistin halkına zulüm veren zalimleri yok et kahret Vatanıma bol bereket yağmur kar ver her türlü düşman ve felaketten koru...dua arkadaşlarımın gönlünde olanı ver...Ya Erhamerrahimiyn ...Allahümme sallı alâ seyyidina ve alâ al-i seyyidina Muhammed...Amin
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
...Ya Kaviyy (cc )...her şeye gücü yeten
kuvveti de sonsuzdur ve mutlaktır.Allah'ın kudreti karşısında hiçbir güç duramaz...anlamina gelir
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
simliask
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel için okumayanlar
simliask
RedGirl için okumayanlar
simliask
N Neselikalpler için okumayanlar
simliask
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
Okudum Allah kabul etsin inşallah MssPAREHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
şimdi bu arkadaşı listeden çıkarıyorum okudum derse kimlere okuduysa liste sonu niyetine okuma yapılacaktır...hak vebal olmasin 2 hafdadir okumalara katılmıyor kendisi bugunle birlikte 5 eksik okuması var .....
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Allah'ım yavrumuzu sağlıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde ve kolaylıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Kardeşimin hayırlısıyla polis memuru olabilmesini, benim atanabilmemi ve eşime hayırlı, istikrarlı bir iş nasip eyle Yarabbim. Âmin
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
...Ya Fettah (cc ).....kapalı olan kapıların açan işlerin yoluna koyan huzur ve refaha kavuşturan önündeki bütün engellerin kaldiran anlamına gelir
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
Kızlar okumalarimiz tamamlandı eksik yok Rabbim dualarımızı kabul etsin ⚘
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
Kızlar okumalarimiz bitti simliask kalmıştı okumayan listeden çıkardım okudum derse liste sonunda arkadaşın niyetine okuyacağız ...
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin
Kendimizi inşallah dualarımızı içinde yaşarken görelim⚘
Lidlaylim için okumayanlar
ordinary
marmeladova canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnn MssPAREHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
şimdi bu arkadaşı listeden çıkarıyorum okudum derse kimlere okuduysa liste sonu niyetine okuma yapılacaktır...hak vebal olmasin 2 hafdadir okumalara katılmıyor kendisi bugunle birlikte 5 eksik okuması var .....
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Allah'ım yavrumuzu sağlıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde ve kolaylıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Kardeşimin hayırlısıyla polis memuru olabilmesini, benim atanabilmemi ve eşime hayırlı, istikrarlı bir iş nasip eyle Yarabbim. Âmin
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
...Ya Fettah (cc ).....kapalı olan kapıların açan işlerin yoluna koyan huzur ve refaha kavuşturan önündeki bütün engellerin kaldiran anlamına gelir
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
Kızlar okumalarimiz bitti simliask kalmıştı okumayan listeden çıkardım okudum derse liste sonunda arkadaşın niyetine okuyacağız ...
ordinary
Rabbim duasını kabul etsin okudum bende MssPAREHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
ordinary
benim duam da tamamlanmış. niyetime okuyan herkesten ALLAH razı olsun can dua kardeşlerimmmHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
ordinary
marmeladova arkadaşimin niyetine okudum allah kabul etsin aminHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
ordinary
Okudum canımHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
ordinary
Okuduk alllah kabul etsin inşallahHanımlar buraya uzunca yazmayı sevmiyorum fakat açıklama için mecbur yazıyorum dün simliask arkadaşı listeden çıkarıcam demistim...özele mesaj yazdı bugün akşama kadar eksikleri okuyacam diye iş yerinde sorunlar oldu dedi ...peki akşama kadar eksikleri oku dedim fakat yaklaşık 3 dk önce ezgiisel ve N Neselikalpler okudum yazmış yine eksikler var ve ben dün 3 4 mesaj attım kendisine dönmedi...siteye herkes telle giriyor zor bir şey değil bakabilirdi arkadaşımız geçen hafta 5 kişiye okuma yapmadı hastayım dedi tamam dedim okudu bu hafta hiç gelmedi bugünle birlikte 5 kişiye okuması var 2 kişiye okumuş 7 okuması vardi ...haksızlık olmasin vebal olmasin diyorum bu kadar ince düşünüyorum ve bunu taaa dualara başlamadan büyük harflerle büyük puntolarla kırmızı renkte yazıyorum düzenli okuyacaksanız bildirimlere dönecekseniz yarıda bırakmayacaksanız gruba girin hakka vebale girmeyin diye uyarıyorum ...herkesin işinde evinde sıkıntı oluyor hastalık yada başka sorunlar ama burayı takip edip günlük okumalar yapılıyor...mesela Nur61_ kürtaj oldu okumasına devam etti başka arkadaş köye gidicem netim cekmeyebilir dedi okudu penyez83 cenazesi vardı benim annem hastalandı iki gündür hastanelerdeyim ... Life light arkadaşım ablam ameliyat olucak yanında kalıcam dedi aksatmadı bunları neden yazıyorum hepimizin telaşı var özel hayatımız da...
marmeladova
Arkadaşımızın niyeti
Bİsmillahirrahmanirrahim
Anlamı..
Anlamı...
Nevreste
PiXiEE
YagmurSendeanlarsn
Niqu
Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
Freddy
MoonfacedMom
MoonfacedMom 2 niyet
Life light
F fbyht
zeyno genc
ezgiisel
RedGirl
N Neselikalpler
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
marmeladova
HejaR12
coconatt
A Ada-Anne
C Cittaslow
B blueandblue
nursevdi
Iron Butterfly
ordinary
Aktif Lora
ezgiisel
N Neselikalpler
RedGirl
penyez83
MssPARE
Lidlaylim
ordinary