Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin.Rabbim Sen ol dersin olur Amin
Çiçeğim niyetim bu şekilde
Evlat için dua gruplarında çok yer aldım. Rabbim elbet benim de bana edenlerin de dualarını kabul etti duaların gücüne özellikle Kulun kula duasına çok inanıyorum. Rabbim evlat hasreti çeken, isteyen, bekleyen bilhassa HAK EDEN, KIYMET BİLEN herkese tattırsın.
canim benim niyetim Rabbim tüm müslüman kardeslerimin gunahlarini bagislasin, tovbelerini kabul etsin. Bizleri cehennem atesinden uzak eylesin, hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara borçlarini ödemek için imkan versin. Bizleri helalinden bol rizikla riziklandirsin. Bu nesibe kulunun ve evlat hasreti ceken tüm kardeşlerimin en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir sekilde evlatlarina kavusmasini nasip etsin amin.
canim benim niyetim Rabbim tüm müslüman kardeslerimin gunahlarini bagislasin, tovbelerini kabul etsin. Bizleri cehennem atesinden uzak eylesin, hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara borçlarini ödemek için imkan versin. Bizleri helalinden bol rizikla riziklandirsin. Bu nesibe kulunun ve evlat hasreti ceken tüm kardeşlerimin en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir sekilde evlatlarina kavusmasini nasip etsin amin.
Hatırlatma etiketi yapıyorum bu saate biliyorsunuz
Ve kızlar bir kaç kez etiket yaptim dua okunmayan arkadaşlar niyetlerinizi yazın lütfen ismini demeyenler var isminizle mi niyet edilecek yada nicKlerinizle mi bunu da yazın bende ona göre günlük dua listemi hazırlayım..yazmayanlar için diyorum..teşekkürler
Esra arkadaşımızın dileği...
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin...Rabbim Sen ol dersin olur... Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim
100 defa
Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bi hayr"
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
'Ya mücib" 55 defa tesbihimizi çekeceğiz
Parenin dileği...cok yakın bir akrabam için dua bekliyorum kızlar.. Rabbim o kuluna tepeden ayaklarına kadar sağlık sıhhat versin huzur mutluluk versin "Ya şafi " ismi hürmetine yaradanim şifa vermesi...Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Esra arkadaşımızın dileği...
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin...Rabbim Sen ol dersin olur... Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Parenin dileği...cok yakın bir akrabam için dua bekliyorum kızlar.. Rabbim o kuluna tepeden ayaklarına kadar sağlık sıhhat versin huzur mutluluk versin "Ya şafi " ismi hürmetine yaradanim şifa vermesi...Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak