Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendim ve Fatmazell
niyeti için okudum. Allahım kabul etsin hepinizinde ağzına gönlüne sağlık. Hayırlı ne duanız dileğiniz varsa Rabbim tez vakitte hepimize yaşatsın
Hatırlatma etiketi yapıyorum bu saate biliyorsunuz
Ve kızlar bir kaç kez etiket yaptim dua okunmayan arkadaşlar niyetlerinizi yazın lütfen ismini demeyenler var isminizle mi niyet edilecek yada nicKlerinizle mi bunu da yazın bende ona göre günlük dua listemi hazırlayım..yazmayanlar için diyorum..teşekkürler
Ve kızlar bir kaç kez etiket yaptim dua okunmayan arkadaşlar niyetlerinizi yazın lütfen ismini demeyenler var isminizle mi niyet edilecek yada nicKlerinizle mi bunu da yazın bende ona göre günlük dua listemi hazırlayım..yazmayanlar için diyorum..teşekkürler
Niyetim ;
"Rabbim aileme çocuklarima ve sevdiklerime saglik sihhat huzur bereket versin. Hakkimizda hayirli olacak bir yere tayinimiz çiksin ve mutlu olacagimiz bir yere tasinalim insallah"
Parem karıştırmamak için yazıyorum.
Fatma,Fatmanur ve Aysel için önceden okudum bagislayacagim bu gece.
Esra,redgirl,Fatma ve Yasemin için okuyorum bu gece bitirip yarında onlara bağışlarım inşallah benim için hatırlatma olsun diye yazdım dün ve bugün yogundum karıştırmamak için
İnşallah 3-4 güne listeyi okuyorum sadece niyetle bağışlanmasıni yaparım.
Parem karıştırmamak için yazıyorum.
Fatma,Fatmanur ve Aysel için önceden okudum bagislayacagim bu gece.
Esra,redgirl,Fatma ve Yasemin için okuyorum bu gece bitirip yarında onlara bağışlarım inşallah benim için hatırlatma olsun diye yazdım dün ve bugün yogundum karıştırmamak için
İnşallah 3-4 güne listeyi okuyorum sadece niyetle bağışlanmasıni yaparım.
Tamam canim senin kendi niyetini yazarmisin cemosum
Bazen kk ya girilmiyor niyetleri bilmeyince listeye ekliyemiyorum mesela yarın tarçınlı kekin sırası ama siteye girmedi galiba niyetini bilmiyorum arkadaki arkadaşa okuma yapılacak
Tamam canim senin kendi niyetini yazarmisin cemosum
Bazen kk ya girilmiyor niyetleri bilmeyince listeye ekliyemiyorum mesela yarın tarçınlı kekin sırası ama siteye girmedi galiba niyetini bilmiyorum arkadaki arkadaşa okuma yapılacak
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin.Rabbim Sen ol dersin olur Amin
Çiçeğim niyetim bu şekilde
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı evlat sahibi olmak istiyorum. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin.Rabbim Sen ol dersin olur Amin
Çiçeğim niyetim bu şekilde
Evlat için dua gruplarında çok yer aldım. Rabbim elbet benim de bana edenlerin de dualarını kabul etti duaların gücüne özellikle Kulun kula duasına çok inanıyorum. Rabbim evlat hasreti çeken, isteyen, bekleyen bilhassa HAK EDEN, KIYMET BİLEN herkese tattırsın.