Tesbih 📿

Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et

Amin amin amin. Okudum

Amin amin amin. Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda bir evlat nasip etsin, sağlıkla inşallah. Okudum

okudum canım Rabbim kabul etsin dualarını hayırlı evlatlar nasip etsin

Okudum inşallah canım amin.. Rabbim ne muradın varsa hayırla sağlıkla nasıl eylesin

Yaa memurhanim hamilemisin masallah subhanallah cok merak ediyordum sonuc noldu diye Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Noona_noona Allah duani kabul etsin insallah
cok şükür canım rabbim 3.denemede nasip ettı ınsallah saglıklı bır sekılde kucagımıza almak nasıp olur rabbım sızlerede nasıp etsın ınsallah canım benım

merve için okudum rabbım kabul etsın ıns

Okudum canım allah kabul etsin en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim

Magnifiaque Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Okudum canım ben

Okudum canım rabbim kabul etsin

Reactions: H M
H M cnm gec kaldim.bugun okuyorum

Okudum canim Allah kabul etsin inşallah

Arkadaşım için okudum canım, Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın

Ocalh duanı yazarmisin canim
Ismim Hatice
Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et icin de bulunduğumuz sıkıntılı durumdan sen cümlemizi kurtar sağlık sıhhat ver.evladi olmayan tüm kardeşlerime hayırlısı ile tez vakitte evlat nasip et sen kimseyi bu sevgiden mahrum etme.ablama hayırlı kapılar ac evlatlarını yanına alıp güzel bir hayat kurmayı nasip et aminn burdaki tüm kardeşlerimin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…