- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Kusura bakmayın geçe kaldım bugün okudumAktif Lora için
Benim duam ise,
İsmim Merve,
Allahım sen bizleri yolundan ayırma
Tüm felaketlerden,hastalıklardan,kaza belalardan ve tüm kötülüklerden koru
Kızıma iyi bir anne olup, onu iyi birşekilde yetiştirmeyi nasip eyle
Kızımın yolu hep açık ve aydınlık olsun, kötülerden sen kızımı ve tüm çocukları koru
Ailemle, sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yıllarımız olsun
Ülkemizden ve tüm dünyadan bu hastalığı yok et allahım hastalara acil şifalar ver. Bu hastalık yüzünden işinden olup, zorda kalanlarında yardımcısı ol
Evlerimizden sağlığı,bolluğu, bereketi esirgeme
Günahlarımızı bağışla
Dua eden arkadaşlarımında dualarını kabul et inşallah AMİN
Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
okudum canım Rabbim kabul etsin dualarını hayırlı evlatlar nasip etsinAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Okudum inşallah canım amin.. Rabbim ne muradın varsa hayırla sağlıkla nasıl eylesinAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
cok şükür canım rabbim 3.denemede nasip ettı ınsallah saglıklı bır sekılde kucagımıza almak nasıp olur rabbım sızlerede nasıp etsın ınsallah canım benımYaamemurhanim hamilemisin masallah subhanallah cok merak ediyordum sonuc noldu diye Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins
Noona_noona Allah duani kabul etsin insallah
merve için okudum rabbım kabul etsın ınsCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
İsmim Merve,Noona_noona
Allahım sen bizleri yolundan ayırma
Tüm felaketlerden,hastalıklardan,kaza belalardan ve tüm kötülüklerden koru
Kızıma iyi bir anne olup, onu iyi birşekilde yetiştirmeyi nasip eyle
Kızımın yolu hep açık ve aydınlık olsun, kötülerden sen kızımı ve tüm çocukları koru
Ailemle, sevdiklerinle nice güzel sağlıklı yıllarımız olsun
Ülkemizden ve tüm dünyadan bu hastalığı yok et allahım hastalara acil şifalar ver. Bu hastalık yüzünden işinden olup, zorda kalanlarında yardımcısı ol
Evlerimizden sağlığı,bolluğu, bereketi esirgeme
Günahlarımızı bağışla
Dua eden arkadaşlarımında dualarını kabul et inşallah AMİN
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum canım allah kabul etsin en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Okudum canım benCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Magnifiaque Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Okudum canım rabbim kabul etsinCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Magnifiaque Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et hayirlisiyla kagitlarimizin olmasini ve ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Okudum canim Allah kabul etsin inşallahCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Amiiin insallah Allah razi olsun guzel kalbinizden gecenler kabul olsun hepinizin insallahAmin amin amin. Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda bir evlat nasip etsin, sağlıkla inşallah. Okudum
Ismim Hatice