Okudum allah kabul etsin inşallahCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
umudum58 Ya Rabbi sen hakkımızda hayırlı olanı gönlüme ve dua arkadaşlarımada nasip eyle. Rabbim senin haznen geniş şu şirin kulununda kucağını boş bırakma hayırlısıyla banada benim gibi çocuk hasreti çeken kardeşlerimede kanımı içen düşmanıma bile nasip eyle Allahım. Hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama Mevlam. Aminn aminn
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Şirin arkadaşım için okudum Rabb'im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
umudum58 Ya Rabbi sen hakkımızda hayırlı olanı gönlüme ve dua arkadaşlarımada nasip eyle. Rabbim senin haznen geniş şu şirin kulununda kucağını boş bırakma hayırlısıyla banada benim gibi çocuk hasreti çeken kardeşlerimede kanımı içen düşmanıma bile nasip eyle Allahım. Hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama Mevlam. Aminn aminn
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Noona_noona
Magnifiaque
Ocalh
Umut_2019
umudum58
memurhanim
Ya Rabbi sen hakkımızda hayırlı olanı gönlüme ve dua arkadaşlarımada nasip eyle. Rabbim senin haznen geniş şu şirin kulununda kucağını boş bırakma hayırlısıyla banada benim gibi çocuk hasreti çeken kardeşlerimede kanımı içen düşmanıma bile nasip eyle Allahım. Hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama Mevlam. Aminn aminn
Ya Rabbi sen hakkımızda hayırlı olanı gönlüme ve dua arkadaşlarımada nasip eyle. Rabbim senin haznen geniş şu şirin kulununda kucağını boş bırakma hayırlısıyla banada benim gibi çocuk hasreti çeken kardeşlerimede kanımı içen düşmanıma bile nasip eyle Allahım. Hiç kimseyi evlat hasretiyle sınama Mevlam. Aminn aminn
Ismim yonca.. Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et.evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.gunahlarimizi bağışla bizi affet amin.
okudum canım Rabbim kabul etsinIsmim yonca.. Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et.evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.gunahlarimizi bağışla bizi affet amin.
Okudum allah kabul etsin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIsmim yonca.. Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et.evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.gunahlarimizi bağışla bizi affet amin.
Okudum inşallah kucağına alırsın bebeğinizsag salimIsmim yonca.. Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et.evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.gunahlarimizi bağışla bizi affet amin.
Ismim yonca.. Rabbim hayırlısı ile bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et.evlat isteyen tüm kardeşlerime hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et.gunahlarimizi bağışla bizi affet amin.