Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Ayy valla çok iyi olur canım ya o karışımı yapar uygularız. Bak görüyomusun tüy azaltıcıda kantoron varmış demekki böyle etkisi varmı tesadüfen bende tüylerimden kurtulmuşum=)

buldum kızlar şişeyi , :13: kusura bakmayın unutmuşum bu konuyu yoksa daha erken yazardm cevap bakın bendeki şişe 30 ml ve adı epizyme ( marka vermek değil amacım kesinlikle aman diyim yanlış anlaşılmasın zaten düzenli kullanamadığım için etkisi var mı bilmiyorum ) tüy azaltıcı bitkisel yağ karışımı yazıyor , içindekiler ( yani yağlar ) ; zambak , limon , greyfurt , ardıç ve kantaron yağları . fiyatı da 65 tl ( kutusunda yazıyor ) biz kuaförden almıştık ama bu yağları kendiniz de alıp karıştırabilirsiniz ölçüsünü bulursanız , yada aktarlara sorun bu tarz şeyler vardır . ağdadan sonraki 3 gün kullanıyor , kokusu da biraz kötü ama idare ediceksiniz akşam sürüp yatıyorsunuz sabah da kalkıp duş alıyorsunuz , bu kadar , öpüldünüz

vallahada tesadüf değilmiş senin dediğin gibi çok saol canım bilgilerin için aktara sorucam bunu

Ben de aldım bu yağdan. 1 haftadır her gece yatmadan uyguluyorum. Sonuçları görmeye başladıkça bildireceğim. Yalnız pek de anlayamadığım bir husus var. acaba tüyleri almadan mı süreceğiz aldıktan sonra mı? arkadaşımız tesadüf eseri tırnak batması için sürdüğünde ordaki tüylerin inceldiğini yazmış. ayak parmağına epilasyon yapmış mıydı acaba.. bilemedim? ben aldıktan sonra sürüyorum...

evet alıyorum sürekli yani alınıkken sürüldü hep

deneyelnlerden biri de benm . 3 gündür sürüyorum bakalm menun kalırım inş. bu arada ağdadan sonra kaç gün sürmeliyim acba?

deneyelnlerden biri de benm . 3 gündür sürüyorum bakalm menun kalırım inş. bu arada ağdadan sonra kaç gün sürmeliyim acba?

valla o konuda hiç bir fikrim yok çünkü ben 2 3 hafta kullandım hem nemlendirsin hemde tırnak batmam gitsin diye o 2 3 haftada etki etmiş banada zaten. sonuçta hemde nemlendirdiği için bence istedğiniz kadar sürebilirsiniz

kızlar bu yağı hem kendım kullanamk sıtıryoum hemde eşımde kullanmak istesem erkekte de olurmu kullanan arkadasşlar yardımm edinn lütfenn

vallahada tesadüf değilmiş senin dediğin gibi çok saol canım bilgilerin için aktara sorucam bunu

epizyme ınternet syf baktımm bı tek ankarada varmıs yerlerı tabı onlıne sıparıs yapıyolarmışş...

kullanalar yazsında bızde su tuylerımızden kurtulsak kıl hayatta en nefret ettım seydırr((
yorumlara gore alıcam kızlarrr

ilginçmiş,deneyenler yazsın utfen

valla kızlar üşenmediğim zamanlar kullanıyorum. şubatta yüzümü aldığımı yazmıştım ve kantoron kullandım bu ay memlekete ailemin yanına geldim kardeşim ve annem yüzümün kıllarının yarısının çıktığını söylüyor çok azalmış dediler. annemde bacaklarına denemişti seyrekleşme var bu hafta adetim bitsin bende bacaklarıma sürücem gelişmeleride sizinle paylaşıcam

dün tam 4 tane aktara gittim hiçbirinde bu ürün yoktu. hepside ozon yağı zeytinyağının içinde çözünür ozonlanmış kantaron yağı olmaz dediler anlatamadım inanmadılar. nerde satılıyo buresmi olan ürün, bayileri falan nerdeki , bulan kullanan arkadaşlar nerden aldınız ben antalyadayım.

annem ankadaran bi aktardan aldı valla ben bilmiyorum nerelerde olur annemde çok aramadı direk buldu ztn başka aktarkara baksan vardır belki:26:

yarın hemen gidip bakıcam bide ben arayım

kantoran yağı kırmızı bumudur

annem ankadaran bi aktardan aldı valla ben bilmiyorum nerelerde olur annemde çok aramadı direk buldu ztn başka aktarkara baksan vardır belki:26:

aradım taradım sonunda buldum. ama gidip alamadım tel ettim satıyorlarmış. adresi aldım bakalım en kısa zamanda gidip alacağım. inş. işe yarar.

valla bende burdan duydum ve gittim aldım aktardan, o resimde görünenin aynısı.
ben bacaklarımdaki lekeler için aldım, batık lekeleri ve sivilcemsi çıkan kıllarım için.
bugün sürdüm gece yatmadan sür dedi zaten aktarda. şu lekelerimi geçirsin kıl olsa da olur.
ama yüzüme deniycem bende alınca.
ayrıca ankaradayım ilk girdiğim aktarda buldum.

Arkadaşlar malesef benim tüylerime bi etkisi olmadı.bıyıklarımı aldıkatn sonra sürdüm 3 4 hafta ama hiç yani :18:
ama lekelerimde baya acılma var bu konuda çok etkili

Arkadaşlar malesef benim tüylerime bi etkisi olmadı.bıyıklarımı aldıkatn sonra sürdüm 3 4 hafta ama hiç yani :18:
ama lekelerimde baya acılma var bu konuda çok etkili

demekki her bünyede aynı etkiyi göstermiomuş ozmn lekelerinizin gitmesine çok sevindim

aynen öyle,
ama şunu da belirtmek isterim bi ara pko vardı bende bundan dolayı da tüylerim güçlü olabilir
deneyin derim en azından içiniz rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…