Terzi akraba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.157
4.430
25
Arkadaşlar çok canım sıkan bir konu var bugün montumun fermuarı kopmuştu dikilmesi gerekiyordu bizim evin yakınlarında da babamın dayısının eşi terzilik yapıyor ilk defa ona gittim ve montumu yaptırmaya karar verdim. Fiyat sormadım nasılsa yardımcı olur yakın akrabayız dedim bugün montumu almaya bir gittim yüksek bir fiyat soyleedi gece uğraştırdı baya dedi önce şaşırdım ama demek ki fiyatı bu dedim.. daha sonra çarşıya indim diğer terzilere de sordum en fazla dediği fiyatın yarısını diyorlar .. akraba diye o kazansın diye uğraştım ama resmen kendimi kazıklanmış hissettim.. parasını vereceğim ama sizce verirken ne yapmalıyım ne demeliyim . Yani akrabamın istediği fiyatla resmen ucuz bir mont daha alırım öyle söyleyeyim...

Son düzenleme:
Yaptırmadan önce bir ağzını yoklasaydınız keşke. Bence artık yapacak bir şey kalmamış vereceksiniz istediği rakamı sonrasında bir daha gelmiyorsun dediğinde söylersiniz senin yarı parana yaptırıyorum dışarıda diye herkesi yolamıyacağını anlar

Bi fermuar dikimine ne kadar aldı merak ettim? Yeni mont fiyatı yazmışsınız.

Acaba parasını verirken mi desem kaç kişiye sordum herkes yarı fiyatını söyledi diye

Acaba parasını verirken mi desem kaç kişiye sordum herkes yarı fiyatını söyledi diye
Yani aranızda ki samimiyete bağlı olarak değişir. Espriyle karışık söyleyebilecek samimiyetiniz varsa neden olmasın. Siz gittiniz yaptırmak için sizi zorla müşterisi yapmadı, onun için tatlı tatlı giydirmek lazım tabiri caizse

Yani zaten ben laflarımi öyle döverek söylemem açıkçası şaka ile karışık bir şeyler demeyi düşünüyorum içime oturdu vallahi

Yani zaten ben laflarımi öyle döverek söylemem açıkçası şaka ile karışık bir şeyler demeyi düşünüyorum içime oturdu vallahi
Hoş bir durum değil haklısınız ama şunu unutmamak lazım akraba da olsa kendi paranızla iş yaptırıyorsunuz muhakkak sorun fiyatını.

nasılsa yardımcı olur yakın akrabayız dedim
Demek ki o da;indirim isteyecek bindirim yapayim demis.. ben de kazık cok oldugundan genellikle es dost akraba ile iş yapmıyorum.Siz de hic yokmus ilk kazık hayırlı olsun,birşey yapmayın iş hususunda muhatap olmayın artık yeter bence

Evet ilk defa kazık yedim afiyetle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…