• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz, Yepyeni, İndirimliler satılmıştır.....

gözlüğün çerçevesinde sorun varmı peki?

Yeşil elbise kışlık olduğu için biraz kapalı evet. Ama kolları 3/4 kol yani lastikli kısmı tam dirseğin orda bırakınca karpuz kol gibi dökümlü duruyor kolu. Anlatamıyorum sanırım :52: okudum ben bile pek anlamadım şimdi hahaha :37:
Gözlükte tabi ki biraz kullanım izleri mevcut ama daha uzun zaman kullanılabilecek halde. Çerçevede sorun derken kırık çatlak gibi bir durumdan bahsediyorsan öyle bir sorunu yok. Herkesin kafa ve burun yapısı farklı olduğu için bir optiğe götürürsen saplarını senin kafa ölçüne uyacak şekilde sıkarlar bundan para alan optik görmedim.
Camı ne kadara değişir bilmiyorum inan canım. Ben o çizik camla kullandım valla :52: plajda falan kullanıyordum.. Bu gözlüğün fiyatını istediğin yere sorabilirsin çok pahalı bir markadır Carrera Daytona 2 modeli ben zamanında 300 civarına almıştım.

lacivert saten bluz de satıldı kesin değil mi?

O da satıldı canım çok oldu. Mor elbise ve makyaj çantası dışında istediğin birşey yoksa şu ana kadar satılanları yazacağım çünkü karışıklık çıkmaya başladı bile :37:

Kızlar ATKI-BERE TAKIM, MOR KAZAK, ACCESSORIZE KOLYE, CEPKEN GİBİ KOT CEKET, MOR KARPUZKOL ELBİSE, BAYLIS&HARDING İNGİLİZ MAKYAJ ÇANTASI VE ALTIN RENGİ OLAN BAYKUŞ TOKA SATILMIŞTIR.

Yeşil kadife elbise, CARRERA güneş gözlüğü ve JANINA diş macunu ayırtıldı, bu akşam belli olacak satılıp satılmadığı.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Nine West Çanta, Harrods cüzdan, Jean Paul deo spray, FCUK parfüm seti ve büstiyerlere indirim yaptığımı da hatırlatmak isterim :54:

Pembe beyaz cizgili hirka bide kahve nubuklu var mi:3:

Canım ilk mesajında ve bu mesajında yazdıklarının hepsi satıldı (kahve nubuklu derken benim mor gibi diye tarif ettiğim karpuz kol gelen dantel gibi işlemeleri olan elbise ise o satıldı). Pembe beyaz çizgili hırkayı ve gri hırkayı carpelumina arkadaşımız ayırttı.
Bu sayfanın başındaki mesajımda yazdım satılanları.

kot ceket satıldımı çok üzüldümmm :43:

Evet tatlım satıldı o da..

Arkadaşlar Yeşil kadife elbise, CARRERA güneş gözlüğü, JANINA diş macunu, pembe-beyaz cizgili hirka ve koton marka olan açık mavi gömlek de satilmistir. Alan arkadaslara hayırlı olsun.

Cnm bAykuslu tokalara atki bere takimina talibim fakat tokalari tam anlayamadim tel tokalimi bide bere ressam sapkasi gibimi

Cnm bAykuslu tokalara atki bere takimina talibim fakat tokalari tam anlayamadim tel tokalimi bide bere ressam sapkasi gibimi

Merhaba, baykus tokalardan gümüş olan hala duruyor. Tel toka gibi degil sert bunun toka kısmı (yamulmaz, esnemez zamanla).
Atkı bere takimi da satıldı, beresi Fransız tip bere idi, yan takılıyor.
İyi günler

Back