• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz, Yepyeni, İndirimliler satılmıştır.....

Merhaba karpuz kol mor elbise bedeni nedir bir de 90 tl olan ankle yakkabiyi indiriseniz biraz daha almak isterim
Iyi satislar

Merhaba karpuz kol mor gibi rengi olan nubuk gibi kumaşı olan elbise (komik oldu gibi gibi yazinca), 36-38 bedene uyar. Göğüs kısmı tamamen esnek olduğu icin çok cömert bir beden oluyor açıkcası.
Ankle biten Hayri kunduranin siyah botuna çok para verdim ve sıfırdan farksız, bu yüzden ona indirim yapamam ama almaya karar verirseniz elbise hediyem olsun ;) hem benim elimden birşey daha çıkmış olur hem de siz ilgilendiğiniz bir ürünü hediye olarak almış olursunuz.

$P1000019.JPG $P1000016.JPG $P1000017.JPG

FCUK parfüm seti 60 TL, JEAN PAUL GAULTIER madame deo spray 40 TL, BAYLIS&HARDING ENGLAND sıfır makyaj çantasını 10 TL ye indirdim kızlar.

$IMG_9332.jpg $IMG_9334.jpg $IMG_9336.jpg

*Levi's kot 34-36 bedene uyar 10 TL (boyunuz 162'den uzun olmamalı, 34-36 kot bedeni değil normal pantalon bedeni olarak yazdım) $P1000023.jpg $P1000020.JPG $P1000021.JPG $P1000022.JPG
MAC viva glam lipglass cyndi sadece 1-2 kez deneme amaçlı sürüldü 20 TL
*İngiltere'den Janina beyazlatıcı diş macunu hiç açılmadı fiyatı 30 civarı idi 10 TL
*Toni&Guy glosser kahverengi saçlar için şok parlaklık veren serum 5 TL çok az kullanıldı

Eki Görüntüle 871888

120 tl değerindeki 6 HAFTALIK ORJİNAL NİCOTİNELL MARKA nikotin bant setini 65 tl ye veriyorum, ilgilenenlere özel mesajla ayrıntılı bilgi yazarım. İngiltere BOOTS eczanesinden aldım bu iş üzerine en kaliteli ve ünlü markadır.

$IMG_9236.jpg $IMG_9240.jpg $IMG_9233.jpg $IMG_9234.jpg $IMG_9235.jpg $IMG_9230.jpg $IMG_9231.jpg $IMG_9232.jpg
Arkadaşlar uzun uzun düşündükten sonra bunların da fiyatını indirmeye karar verdim, hepsi sıfırdır, aldığım fiyatın ÇOK ALTINA fiyata indiriyorum taşınma zamanım yaklaştıkça elimden ne çıksa kardır diye düşünmeye başladım :( off
Kom marka 36 beden gecelik. Hiç giyilmedi, çekmecede durmaktan biraz kırışmış 50 TL ye indirdim
Kom marka beyaz büstiyer, 80B beden, 55 TL ye indirdim
Kom marka siyah büstiyer, 75C beden, 55 TL ye indirdim
AYRICA LA SENZA MARKA OLAN BÜSTİYERLERİ 90 TL YE İNDİRİYORUM yanımda kesin olarak götürmeyeceğim çünkü..
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 882655 Eki Görüntüle 882658 Eki Görüntüle 882659 Eki Görüntüle 882656 Eki Görüntüle 882657

YAPAY DEĞİL GERÇEK DERİ NUBUKTUR!
BU ÇOK KOKOŞ AYAKKABI-BOTU BAKIRKÖY'DEKİ HAYRİ MAĞAZASINDAN ALMIŞTIM
SADECE BİR KEZ NİKAHTA GİYDİM, YENİDEN FARKSIZ
FOTOLARDA AYAKKABININ BAZI YÜZEYLERİNDEKİ RENK DÜZENSİZLİĞİ NUBUKUN DOĞAL YAPISINDAN KAYNAKLIDIR (nasıl anlatacağımı da tam bilemiyorum ama elinizi sürtünce mesela geçiyor ters tarafa sürtünce oluyor falan.. nubuk kullananlar bilir)
ÖNEMLİ NOT: AYAK YAPINIZ GENİŞ/TARAKLI İSE BU AYAKKABI SİZE OLMAYACAKTIR

Ayakkabının altının fotoğrafını özellikle koydum sadece bu kadar tozu var, sokakta falan giyilmediğini anlarsınız.

Fİyatı 90 TL (200'e aldım sadece 1 kez giyildi)

merhaba,
ben bu ayakkabınızı, karpuz kol elbiseyi ve payetli boleroyu almak istiyorum .

$cats.jpg $cats.jpg $P1000213.JPG $P1000206.JPG $viskonpembe5.jpg $atkı5.jpg $baykuş5.jpg $bere5.jpg $çizgili5.jpg $defacto36.jpg $grihırka5.jpg $istanbul5.jpg $karpuzkol5.jpg $kırmızı5.jpg $kolye.jpg $kolye2.jpg $koton5.jpg $mango5tl.jpg $payet5...jpg $pembekapşonlu5.jpg $toni5.jpg $P1000019.JPG

Hepsini 5 TL yapıyorum (bazıları zaten 5 ti bazıları daha fazlaydı). Hepsi tertemiz, birkaç kez veya hiç giyilmemiş durumdadır.
Hiçbiri tamir görmedi, atkı-bere takım olarak 5, Amerikadan aldığım BAYKUŞ tokaların adedi 5 TL bu arada.. Alt çamaşırlar kesinlikle giyilmemiştir. Çeyizime diye almıştım gerek kalmadı..

Son düzenleme:
artık mor elbiseyi almak farz oldu beni bekliyor resmen küçük falan demeyip almak lazım:) makyaj çantasını da istiyorum biraz daha bakacağım bana küçük ama şahane ürünlerin tamamına geliyorum:)

Son düzenleme:
$P1000110.JPG $P1000106.JPG $P1000107.JPG $P1000108.JPG $P1000109.JPG $karpuzkot15.jpg $kuru15.jpg $kurukafa.jpg $mango15.jpg $mango15....jpg $mavikarpuz5.jpg $s15.jpg $sa15.jpg $sam15.jpg $samm15.jpg $sammm15.jpg $sams15.jpg $samso15.jpg $vic15.jpg $vic15...jpg $victorias15.jpg $y15.jpg $yeş15.jpg $yeşil15.jpg $yeşş15.jpg

Bunlar da 15'er TL arkadaşlar. Samsonite çanta orjinaldir. Mango yeşil/mavi gibi renkte olan saten gömlek hiç giyilmedi. Carrera gözlük camı çizik olduğu için bu fiyata satıyorum, alan arkadaş camını değiştirtip kullanabilir, çok pahalı bir gözlüktür. Mavi siyah çizgili Victoria's secret marka şort hiç giyilmedi. $cats.jpg $cats.jpg
Alt çamaşırlar kesinlikle giyilmemiştir çeyizime diye almıştım gerek kalmadı..

artık mor elbiseyi almak farz oldu beni bekliyor resmen küçük falan demeyip akmak lazım:) makyaj çantasınıda istiyorum biraz daha bakacağım bana küçük ama şahane ürünlerin tamamına geliyorum:)

hahaay :52: mesajın çok iyi ya teşekkür ederim :16:

bana göre olan tek elbise var onunda nasıl duracagını hayal edemedim yaa çok kapalı gibi sanki..

mor elbiseyi diyorsan eğer, önü çok kapalı değil onun, kare duruyor nasıl desem böyle eski ortacağ filmlerindeki kostüm elbiseler gibi duruyor biraz. Ben babetle ve opak çorapla giyiyordum çok sevimli bir duruşu var. Maviyi diyorsan onun önü biraz kapalı ama baya minidir. üste tam oturuyor yandan fermuarı var öyle kapatılıyor.

tabi hangisi olduğunu yazmamışım kadife olan yeşili sordum..güneş gözlüğünün camı ne kadara değişiyor bilgin varmı

Back