Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cüzdana resmen bayıldım ... maalesef fiyat yanından bile geçemeyeceğim kadar uzak bana (( . Kıyafetlerde çok güzel ama beden uymuyor. Yapacak bir şey yok ayakkabılarınızı bekliyorum bende.
Merhabalar, birkaç gündür internetim çok kötüydü inşallah bu akşam 3 ayakkabı koyacağım (2 tanesi siteye koymadan satıldı).
Cüzdanın fiyatı maalesef yüksek ama bu marka böyle. Sitede 10 liraya da cüzdan sattım o 10 lira edecek bir cüzdandı bu bu kadar ediyor.
Maalesef satışa koyacağım ayakkabıların fiyatları da düşük olmayacak çünkü 10 20 30 40 liralara satılacak türde ayakkabılar değiller..
Zaten burada satılacağını da pek sanmıyorum.
Görüşmek üzere.
10 numara benim cüzdanım 10 lira değil :))))) bayılıyorum ben. Çok çok seviyorum hemde :) luis vutton mor :)
Canım benim :) bol bol para dolsun o cüzdana inşallah. Hem ben o kötü bu iyi demedim ki; onu 10 liraya verebiliyordum ama Harrods olanı veremem dedim :)) Çok güzel günlerde kullan. Sevgiler :*
Yok alınmadım zaten, takılıyorum
Merhabalar, birkaç gündür internetim çok kötüydü inşallah bu akşam 3 ayakkabı koyacağım (2 tanesi siteye koymadan satıldı).
Cüzdanın fiyatı maalesef yüksek ama bu marka böyle. Sitede 10 liraya da cüzdan sattım o 10 lira edecek bir cüzdandı bu bu kadar ediyor.
Maalesef satışa koyacağım ayakkabıların fiyatları da düşük olmayacak çünkü 10 20 30 40 liralara satılacak türde ayakkabılar değiller..
Zaten burada satılacağını da pek sanmıyorum.
Görüşmek üzere.
Sanırım rahatsız ettim , öyleyse kusura bakmayın düşünmeden yazıverdim. Eminim yazdığınız fiyatı rahat rahat hak ediyor cüzdanda diğerleri de. İlk eklediğiniz ürünlerden ayakkabı ve cüzdanı nasıl kaçırdım diye hayıflanırken ( alan arkadaşa hayırlı olsun) yeni ürünleri görünce yazıverdim o kadar. Bu kadar da farklı anlaşılacağımı hiç tahmin etmedim işin aslı.