- 12 Temmuz 2022
- 24.417
- 88.681
-
- Konu Sahibi Orangegreysky
Vileda'yı neyle kullanıyorsunuz? Yani sadece yüzey temizleyici sanki yeterli olmuyor gibi. Evde kedi olduğu için (ki kendimiz için de aynı şekilde) çamaşır suyu falan eklemek istemiyorum ama yeterli de gelmiyor sanki.Öncelikle ortalığı topladıktan sonra, çamaşır makinesine kirlileri atıp eline bir elektrik süpürgesi alıyorsun. Süpür babam süpür dip köşe, halıları ortaya alıyorsun altlarını da al mutlaka. Sonra Vileda kovasiyla silip, toz almaya baslayacaksin. Banyo tuvalet en son.. viledanin kirli suyunu klozete koyup eline fırça al bı kova yap içine çamaşır suyu, parlatıcı ve bulaşık deterjanı yap kovanın içine batira çıkara fayanslari dolan tek tek sonra duş basligiyla durula. Duşakabine kireç çözücü ve bezle girişip durula sonra kurula en son klozet ve lavabo. Farasla suyu çekip bitir. Tuvalet de aynı şekilde.
Bir de buzdolabını düzenleyip, temizle
Ayrıca görebilecekleri vestiyer falan
Mutfak dolapları düzenli olsun, yüzünü iz bırakmayan bez ile sil
Rica ederim. Fayansa sigara kokusu yapılmıştır ne kadar da temizleme güzel kokmazdiVileda'yı neyle kullanıyorsunuz? Yani sadece yüzey temizleyici sanki yeterli olmuyor gibi. Evde kedi olduğu için (ki kendimiz için de aynı şekilde) çamaşır suyu falan eklemek istemiyorum ama yeterli de gelmiyor sanki.
Fayans temizlememiştim hiç güzel öneri oldu o. Çok teşekkürler
Evet yani siliyorum arada ama öyle elime bez alayım birkaç şey karıştırıp sileyim yapmamıştım ondan temiz gelmiyor gözüme demek :)) teşekkürler çokRica ederim. Fayansa sigara kokusu yapılmıştır ne kadar da temizleme güzel kokmazdi
Beyaz sirke ve yüzey temizleyici iş görür. Hem bakteri de öldürür. Belki biraz Arap sabunu
Yardımcı bi ablam geliyordu da benim istediğim tarihte müsait değildi oksim ya. Misafir çarşamba gelecek kadın cuma müsaitmiş olmadı öyleTuruncum önce bır nerden baslayacagına bak. Tüm odaların toparlama düzenleme işini yapıyorum ben önce. Sonra cam sıleceksem perdelerı cıkarıp yıkanırken camlara giriyorum. Mutfakta dolap , buzdolabı içlerini atılacaklarını seçiyorum temizliyorum. Evı haftada yada ıkı haftada bır kendım supurup sılıyorum diğer gunler robot yapıyor. En son tuvalet ve banyoya giriyorum. Fayanslar dusakabın vs yıkayıp cıkıyorum ev miss. Yani neler kullanıyosun dıyosun aslında herkesın kullandığı klasık seyler mutfakta asperox kullanıyorum fayanslara ve dolaba ama benım dolabımı yıpratmıyor yenı modeller yıpranabılır sen dolaba sıkma. Ocak ve aspırator için köpüklu hıjyen sprey var onu sıkıyorum. Banyo için mavi asperox almıstım ama cok memnun kalmadım . Dusakabıne parlatıcı sirke sıcak su karışımı yapıyorum temızlıyor.
Yerler içinde yüzey temızleyıcı ve sırke koyuyorum ben temızlık sırkesı. Ev parke oldugu için ahsap yüzey temızleycı. kullanıyorum iz yapmıyor. Şuan cok zorlanacaksan hepsını yapmaya yardımcı çağır kaba işler için. Sen ufak düzenleme yaparsın.
Üf anlatırken canım nasıl temizlik yapmak istedi ama vaktim yok
Yok yok yıkama dolapları zarar verırsın güzelce sılınse yeter aslında. Kolaylıklar diliyorumYardımcı bi ablam geliyordu da benim istediğim tarihte müsait değildi oksim ya. Misafir çarşamba gelecek kadın cuma müsaitmiş olmadı öyleo yüzden hiç dip köşe temizliği kendim yapmadım hep abla yaptı. Hani başında bekledim ama o mutfak dolapları bile foşur foşur yıkıyor mesela ben o kadar yıkayamam gibi.