Turuncum önce bır nerden baslayacagına bak. Tüm odaların toparlama düzenleme işini yapıyorum ben önce. Sonra cam sıleceksem perdelerı cıkarıp yıkanırken camlara giriyorum. Mutfakta dolap , buzdolabı içlerini atılacaklarını seçiyorum temizliyorum. Evı haftada yada ıkı haftada bır kendım supurup sılıyorum diğer gunler robot yapıyor. En son tuvalet ve banyoya giriyorum. Fayanslar dusakabın vs yıkayıp cıkıyorum ev miss. Yani neler kullanıyosun dıyosun aslında herkesın kullandığı klasık seyler mutfakta asperox kullanıyorum fayanslara ve dolaba ama benım dolabımı yıpratmıyor yenı modeller yıpranabılır sen dolaba sıkma. Ocak ve aspırator için köpüklu hıjyen sprey var onu sıkıyorum. Banyo için mavi asperox almıstım ama cok memnun kalmadım . Dusakabıne parlatıcı sirke sıcak su karışımı yapıyorum temızlıyor.
Yerler içinde yüzey temızleyıcı ve sırke koyuyorum ben temızlık sırkesı. Ev parke oldugu için ahsap yüzey temızleycı. kullanıyorum iz yapmıyor. Şuan cok zorlanacaksan hepsını yapmaya yardımcı çağır kaba işler için. Sen ufak düzenleme yaparsın.
Üf anlatırken canım nasıl temizlik yapmak istedi ama vaktim yok