• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz cilt icin

Hemsiretuna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
4
1
1
48
Arkadaşlar ben dermodiem elixir markasinin bir jel serumunu kullandım yüzünüze sürüp ovalayinca ölü deri elinize geliyor cildimi tertemiz yaptı leke ve sivilce problemi olanlar deneyin müthiş birşey tavsiye ederim

Son düzenleme:
ölü deri değil o,jelin yapısı gereği bir süre sonra pütürleşiyor. O ürüne ait inceleme izlemiştim oradan hatırlıyorum.Bir nevi fiziksel peeling görevi görüyor.

Benim cildimde çok leke ve sivilce vardı çok güzel temizlendi yeni bir cilt oluştu resmen memnun kaldım bu tarz sorunu olan çok tavsiye etmek istedim

Bende Nıvea Urban Skın kullanıyorum memnunum sayılır. Fresh ve dinlenmiş bir cilt için her gece yatarken kullanıyorum..Bence deneyin derim köpük köpük mis gibi.

Arkadaşlar ben dermodiem elixir markasinin bir jel serumunu kullandım yüzünüze sürüp ovalayinca ölü deri elinize geliyor cildimi tertemiz yaptı leke ve sivilce problemi olanlar deneyin müthiş birşey tavsiye ederim
DOLANDIRICILARRRRRR KESINLIKLE TAVSIYE ETMEM SATIVININDA URUNUNUNDE SITENINDE NE OLDUGU BELLI DEGIL.ISTE ILETISIM FAKE YALANCI DOLANDIRICI ÜRÜNÜ KESINLIKLE ALMAYIN...

Kuruluk ve kırışıklık için sinoz c vitaminini tavsiye ederim içindeki c vitamini oranı çok iyi %10 vitamin var ben serum formunda kullandığımdan beri cildim çok iyi hale geldi tavsiye ederim onuda

Back