bende bunu bır ınternet sıtesınde okudum..gordum..canım benimde rahim ters.. doktorum rahmimin geriye dönük olduğunu ve bunun herhangi bir problem yaratmayacağını söyledi. eğer gebelik istiyorsan ters rahim olanların ilişki sırasında dizlerinin üzerinde arkadan denemelisiniz ters olduğu için. benim bu şekilde hemen hamile kalmıştım.
bişey merak ettim kızlar rahmin ters olduğu ultrasonla yapılan muayenede görülebiliyormu ? yoksa alttan muayene oluncamı anlaşılıyor ?
canım ters rahim ultrasonla bakıldıgında belli olur
acaba rahmin ileri derece ters olma ihtimalimi var mı tersten ilişki yaşıyoruz ama gebe kalamadım halabilen varmı kızlar çok istiyoruz ama daha olmadı şimdide adet oldum çok ağrım oluyor böyle dönemde rahmin tersliğindenmi acaba
Benim rahimide tersmiş ama doktorum bunun hamile kalmama engel olmadığını ve doğumdada düzeldiği için bir problem olmadığını söyledi.
Benim doktorum çok tatlı ya :
Uzun zaman geçmiş bebeğin oldumu canimkızlar ya 1 yıllık vliyim bebek istiyoruz ama benim rahim ters olduğundan hala olmadı bunun ters rahimle ilgisi varmıdır? rahmi ters olupta cocuğu olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?