ters rahimde ilişki

saolun arkadaşlar ya içim birazda olsa ferahladı ama insan ister istemez yinede yinede arada bir aklına gelince takıyo üzülüyo

kızlar benim rahmimde ters çok dr. gittim engel degil dediler rahmin tersligi yukarıdaki arkadaşında dedigi gibi her 3 kadından birinin rahmi terstir ebeleri bende duydum çektirmeyi bende duydum korkarım ben öyle şeylerden ama dereceleri varmış rahim tersligininde benimkisi mesela ileri derecede tersmiş kalamıyorum ilişkiyi terste denedik olmadı akıyor ters deneyincede

bişey merak ettim kızlar rahmin ters olduğu ultrasonla yapılan muayenede görülebiliyormu ? yoksa alttan muayene oluncamı anlaşılıyor ?

bende bunu bır ınternet sıtesınde okudum..gordum..

benim 3 yaşında bir oğlum var, baharda tekrar hamile olduğumu öğrendim, keseyi görmek için gittiğimizde doktor rahmin ters dedi, şaşırdım. ilkinde böyle bi şey söylenmemişti. doktorum kesinlikle sorun değil dedi. netten de araştırınca bunun sağ el yerine sol el kullanmak kadar normal olduğu yazıyordu. bebeğe engel değil yani ayrıca ultrasonda görünüyo, alttan bakılması şart değil.

acaba rahmin ileri derece ters olma ihtimalimi var mı tersten ilişki yaşıyoruz ama gebe kalamadım hala bilen varmı kızlar çok istiyoruz ama daha olmadı şimdide adet oldum çok ağrım oluyor böyle dönemde rahmin tersliğindenmi acaba

canım ben bir prof. gitmiştim ileri derecede ters dedi senin rahmin evet dereceleri varmış rahim tersliginin benimde olmuyor..herkes istiyor çocuk kısmet

kızlar rahim nası ters olursa olsun kendi arasında gebeliğe engel değilmiş bunu duydum doktora sorudum böyle dedi kaç doktora sorduysam hepsi aynı şeyi dedi oh be engel değil

ama şimdide bu 1 gün arayla ilişkiden bikaç gün sonra hafif pembe renkete kanamam oldu 1 gün sürdü bitti bugün yine oldu bitti.bu ara kanama olabilirmi kızlar ne demektir bu bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
çok korktum yaaa. bazen ara kanamam oluyodu yazın ama bi kaçgün sürer biterdi aradan 1 hafta geçer yine olurdu

kızlar kesinlikle geeleiğe engel değil.bir prof. un söyledikleri.Bilgilerinize.daha 3 gün önce gittim dr a.o söyledi.bana da öyle demişti bi dr.hoş o bana pko sun da demişti. ama maşallah tertemiz yumurtlaıklarım.bişeyim yokmuş yani.Neyse hepinize sevgiler.

Benim rahimide tersmiş ama doktorum bunun hamile kalmama engel olmadığını ve doğumdada düzeldiği için bir problem olmadığını söyledi.
Benim doktorum çok tatlı ya :

Benim rahimide tersmiş ama doktorum bunun hamile kalmama engel olmadığını ve doğumdada düzeldiği için bir problem olmadığını söyledi.
Benim doktorum çok tatlı ya :

canım biraz konu dışı ama bende istanbulda doğru düzgün bi kadın doğumcu arıyorum doktorun hakkında detaylı bilgi verirmisin sakıncası yoksa ???

kızlar bende ara kanama oluyor bazen ara kanama gebeliğe engelmi bileniniz varmı doktor bana climen verdi ama kullanamadım korkuma.menapoz hapı diyolar doğrumu..climenle klomen aynı şeymi kullanan varmı aranızda

slm kızlar bugun bana doktorum ters rahmin dedi düşüge sebep olabilir dedi şaşırdım bende 2 düşük yaşadım acaba diyorum şimdi..

doktorum benim de rahmimin ters durduğunu söyledi ama hamilelik için risk taşımadığını söyledi. kilo artışıyla endometriosis rahatsızlığım oluşmuştu sadece bunu tetikledi. ve evliyim çocuk düşünmüyoruz ama rahmi ters olupta hamile kalan çok kişi duydum. belki başka sebepler vardır doktorun test falan yaparsa belki daha belirgin olur.
iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…