• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ters rahimde ilişki

kızlar ya 1 yıllık vliyim bebek istiyoruz ama benim rahim ters olduğundan hala olmadı bunun ters rahimle ilgisi varmıdır? rahmi ters olupta cocuğu olan var mı

uterus retrovet tıp dilindeki adı bu şekildedir. ne ilişkiye ne de bebek yapmaya bir engel teşkil etmektedir. googleden araştırabilirsiniz. benimde aynı durumda ama şu an hamileyim. içiniz bu konudan rahat olsun, doktora gidip sorunu başka yollardan aramanızı tavsiye ederim.

dbazincim arkadaşına sorarmısın nası bir ilişki düzeyi olmuş.nası bir tedavi olmuş tedavi süreci nekadar sürüyormuş öğrenebilirmisin rica etsem

nisandahazancım canım doktora gittim ama bi sonuç çıkmadı herşy normalmiş.sen nasıl hamile kaldın ilişki düzeyin nasıldı? yani ilişkiden sonra biraz yatılıyor galiba sperm akmasın diye ama ne kadar yatsamda genede akıyor.ters ilişkimi yaşadın bi yerde okumuştum öyle yazıyodu ters dönüpte olması gerekir diye öyle bişi varmı ? bu arada bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin allah

canım benimde rahmim ters dönmüş..benimki sonradan oldu bende anlamadım. neden döndüğünü..bi kızım var 4 yaşında ona tedaviyle hamile kalmıştım..şimdi de 2 için uğraşırken ters rahim derdi çıktı karşıma.. dr umda bana zor hamile kalırsın dedi aşılama öneriyo her gittiğimde..bu ay klomenle tedavi gördüm..ilişkiden sonra yataktan yüzüstü sallanıyorum aşağı doğru,daha sonra sırtüstü yatıp belimin altına yastık koyup birazda öyle bekliyorum..bakalım tutacak mı bende merakla bekliyorum sonucu..ama şuda bi gerçek ilişkide çok zorlanıyorum rahimden dolayı çok acı ve ağrı oluyo..ne yapacam bilemiyorum..

vajınaya tersten girilmesi gerekir diye birşey varmı? duydunuzmu hiç kızlar?

Neeeeeeeyyyakannehir

Yahu normal bildiğin ilişki yaşayacaksın. Ne tersi.

Vajinanın tersimi varki ordan ilişki yaşayasın, vajina vajinadır. töbe töbe

Her duyduğunuza inanmayın lütfen:1closedeyes:

nisandahazancım canım doktora gittim ama bi sonuç çıkmadı herşy normalmiş.sen nasıl hamile kaldın ilişki düzeyin nasıldı? yani ilişkiden sonra biraz yatılıyor galiba sperm akmasın diye ama ne kadar yatsamda genede akıyor.ters ilişkimi yaşadın bi yerde okumuştum öyle yazıyodu ters dönüpte olması gerekir diye öyle bişi varmı ? bu arada bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin allah

Yahu yer çekimi denen bir olay var, bilmem farkındamısınız.

Elbet akacak, nereye gidecekki.:delphin:

benimde tersmiş ama 3. gebe kalışım...şimdide 8 aylık hamileyim..gaaayette sağlıklıyım..her hangi bir yöntemde denemedim..herşey olağan haliyle oldu..kafaya takılcak bi durum yok yani..

annemin de rahmi tersmiş canım hamile kalınca normale dönüyormuş,doğumdan sonra yine tersine dönermiş.gördüğün üzere çocuğu da olmuş.kafana takma :)

bunda ne varki cok normal benimde e tersti

bir ara doktor öle demişti ama gebe kaldım

ters ve küçük demişti

hem rahim bazen küsermiş ilişki yasanmazsa

sonra geri düzelir

elixsircim nekadar sürede gebe kaldın canım ben nezamandır deniyorum ama bişey yok daha tahlil yaptırmıştım normal çıktı

kızlar ya 1 yıllık vliyim bebek istiyoruz ama benim rahim ters olduğundan hala olmadı bunun ters rahimle ilgisi varmıdır? rahmi ters olupta cocuğu olan var mı

canım benimde rahim ters.. doktorum rahmimin geriye dönük olduğunu ve bunun herhangi bir problem yaratmayacağını söyledi. eğer gebelik istiyorsan ters rahim olanların ilişki sırasında dizlerinin üzerinde arkadan denemelisiniz ters olduğu için. benim bu şekilde hemen hamile kalmıştım.

ben yukarda ters rahim hakkında açık açık yazdım kimse okumamış ayrıca diğer konuyada açıklık getirelim anlaşılan bnmde ilişkiden sonra spremler akıyo .ok araştırdım doktorlar dioki rahim sonu kapalı bi alan yumurta 1tane spermle dölleniyo geriye kalan 70milyondan fazlası nereye gidicek tabiki dışarı ayrıca spermi taşıyan meni fln onlarıda atıyo vücut.doktor diyo ki eğer rahim kapalı olmasyadı bütün kadınlar karın zarı ihtihabından ölürdü yani siz istediğiniz kadar kalçanız havada yatın vücüd yine işe yarayanı alacak yaramıyanı atacak.herşeyi çok kafanıza takmayın ve doktora gittiğinizde aklınıza takınlan herşeyi sorun burda yazıp kıvranacağınıza internettende araştırın biraz

üşenip yazımı okumayan arkadaşlar için bir kere daha kopyalıyorum yaterimce açık anlaşılır sanırım "slm arkadaşlar benim ablamında ters rahim durumu vardı ama o hamile kalmasının engellemedi 4. denemede hamile kaldı doğum yağtı 5 ay oldu hiç bi zorluk çekmedi.doktor ona demişki rahmin ters ama gebelikte düzeliyo doğumdan sonra yine eski haline dönüyo yani o kişinin fizyolojik yapısıyla alakalı gebelikte dönse bile orjinal hali ters olduğu için doğumdan sonra yine eski ters halini alıyormus "

didemcim arkadaşıma sordum.8 yıllık evli olmasına rağmen ilişki sırasında halen acı oluyormuş.onun sanırım seninkinden farklı.ayrıca ilaç tedavisi görmüş.hem eşi hem de kendinin ilaç kullanmasını gerektiren bi tedaviymiş bu.tedaviden kısa bir süre sonra hamile kalmış.ayrıca birçok arkadaş da bilgilerini çok güzel paylaşmış.bence sen de takıntı yapma.kafanı dağıttığın bi anda bebiş gelir bakarsın...inşallah hayırlısıyla...

Yaa arkadaşlar hala daha bu devirde göbek çektirme bilmem ne diyorsunuz. Doktorlar ameliyatı bile önermiyorlar ayrıca gereksiz ve zahmetli diyorlarken hemde hamileliğe çok engel değilken neden böyle şeylere başvuruyorsunuz. Benimde rahmim ters ilişkide sancım olmaz evet 2 kere denedik tutmadı ama eşimde hareket sorunu var rahme ulaşmakta zorluk olabilir o yüzden dedi dr. Pek yumurtlama günlerine de uyamadık felan ama genelde sorun olmuyor. Ben Ocak' erteledim sonra tutmazsa aşılama yaptırcam eşimin durumundan ötürü ama hemen olmayınca rahme yormayın ilk seferde zaten ihtimal azdır ama asla böyle göbek çektirme işlemlerine girişmeyin.

Back