• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters Rahim?

cemilee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
174
0
96
37
İçel Mersin
mrb arkadaslar çok aşırı derecede sancım olduğu için doktora gittim dr fizyolojik olduğunu hiç bir sorun olmadığını söyledi ama sadece rahmin ağzı ters dedi bundanda olurmus galiba sancı sizdede varmı acaba rahmi ters olan düzeltilmezmi arkadasımda dedi çoçuk olusumda zorluk çekersin olmaz filan o yüzden korktum biraz bilgisi olan varsa benimle paylaşırmısınız şimdiden tsk ediyorumm herkese :bbo::bbo:CADIARZU

evet arkadaşım maalesef bu durum her 5 kadından 1de varmış..
benimde yengeme böle bi teşhis kondu.
oda çocuk istiyodu ve olmuyodu dr bu sebep demiş.
muayene ederek düzeltmeye çalışmış(ama sanırım bu sende evlendikten sonra olabilecek)
ve ilaç vermiş 2 aylık bi tedavi uygulayacakmış,bu şekilde düzelir demiş,bakalım inşl hayırlısı.

benimde doktor rahmimim ters olduğunu söyledi evet adet döneminde sancı yapıyor ama düzeltme diye biey olmuyor hamile kalmada da hiç bir şekilde güçlük yaratmıyor ben istediğim zamanda hamile kaldım Allah verdiktn sonra hiç bir sorun olmaz merak etme...

tsk ederim duyarlılığınız için ama ne sancı yaa çok kötü oluyo anlatamam antalyalım galiba 5 ay sonra tedavi görmem gerekecek :)

aslında dr ların teşhisleri bazen yanıltıcı olabiliyor tabi ama,dr benim yengemede bu şekilde hamile kalman imkansız değil,ama geçiktirir demiş!
tabiki taktir Allahın o isterse olur,ama bi sorun varsa onuda görmezden gelemeyiz tedavi olmk gerekir..
cemilee arkadaşım inşl seninkide düzelir ve ilerde bi sorunla karşılaşmazsın,bunu şimdiden kafana takma bence. inşl bi gün sende anne olucaksın:ecrin_bebek:

benim annemde 2 yıllık evlilikten sonra bebekleri olmadığı için dra gittiklerinde rahim tersliği olduğunu öğrenmiş ilaç kullanmış ve düzelmiş tedavisi yok diye birşey yok sonra dr ona çamur gibi bi adet görceksin ve sonra gebe kalabilirsin demiş ve aynen öyle olmuş ilaç bitmiş çamur gibi adet olmuş ve ablama hamile kalmış sorun değil yani bu işinde tedavisi var.

benimde rahmim ters ama doktorlar sarışınlık esmerlik gibi bir şey olduğunu söyledi her hangi bir sorun yaşamazsın en fazla hamileliğin ilk bir kaç ayında ağrım olabileceğini doğumdan sonra rahmimin normale döneceğini söyledi ancak ben 4 yıldır çocuk sahibi olamıyorum bununda azda olsa bir etkisi vardır heralde

arkadaslar tsk ederim yorumlarınız için biraz rahatladım jadeyesim allah sanada bir an önce anne olmayı nasip etsin inş sağlıklı bir şekilde :emir_bebek:

canım aynı sorundanızz benım adetımın ılk gunu olu sekılde yatıyorum ayıptr solemesı ılk gun ben ısal kusma karın agrısından oluyorum ve ben cok kotu gecıyo yanı anlatamm tarıfe sıgmaz :(
doktor gıttım bendede hıcbırsey yok tertemıs dedı fasenağlamakat rahmın ters oldugun agrı olur evlendıgınde dogumların kotu gecer dedı

benım annemınde rahmı ters ama suanda bıle sprel takrmaya gıttgınde baygnlık gecırıyomus rahmı duzeltıp ole takılıyomus ondan yanı ıkı dogum gecırmıs annem ama hala ters cnm acı ama gercek :(

benimde ters...dr bunu nhamile kalmaya engel olmadığını söyledi...bi insanın sağ yada sol elini kullanması kadar normal olduğunu söyledi...sadece adetlerde çok sancı olduğu doğru...

benimde tersmiş kızlar cinsel ilişkide çok canım yanoyo:((((( bide bir senedir gebelik bekliyorum malesef

Bende de çekilen rahim filmi sonucunda ortaya çıktı.Ama doktorum hamile kalmaya engel değil dedi.Bende zaten 3 kez kaldım...

Arkadaşım benimde rahmim ters ama iki doktorda sorun olmadığnı söyledi tedaviye bile gerek yok ilaçla felan da düzelecek birşey olduğuna inanmıyorum öyle olsa bana ilaç verirdi sonuçta bu bir şekil bozukluğu ilaçla nasıl düz dönecek. Ama doktorum çocukta hiçbir sorun teşkil etmediğini söyledi bana ki zaten çocuk dönünce doğum kanalına rahimde düz haline geliyormuş gelmese bile sezeryan oluyor ama hamile kalmayı etkilemiyor. Sancılarının da bununla pek ilişkili olduğunu düşünmüyorum. Benim reglilerim de ilişkimde ağrılı olmuyor mesela. Bence başka tetkiklerde yaptır ve kafana takma sorun değil.

Arkadaşım benimde rahmim ters ama iki doktorda sorun olmadığnı söyledi tedaviye bile gerek yok ilaçla felan da düzelecek birşey olduğuna inanmıyorum öyle olsa bana ilaç verirdi sonuçta bu bir şekil bozukluğu ilaçla nasıl düz dönecek. Ama doktorum çocukta hiçbir sorun teşkil etmediğini söyledi bana ki zaten çocuk dönünce doğum kanalına rahimde düz haline geliyormuş gelmese bile sezeryan oluyor ama hamile kalmayı etkilemiyor. Sancılarının da bununla pek ilişkili olduğunu düşünmüyorum. Benim reglilerim de ilişkimde ağrılı olmuyor mesela. Bence başka tetkiklerde yaptır ve kafana takma sorun değil.

tsk ederim canım :teselli:

benım rahmımde ters. ılışkıde acı oluyor ve adet dönemlermde fecci şekılde bır agrı oluyor. dktorum gebe kalmaya engel değil dedi, ki inşallah öyledir. çunku kımı tanıdıysam ters rahımli gebelıkte sorun yasamışlar. korkuyorum acıkcası cocuk sahıbı olamam dıye

Back