Ters rahim ve ağrili ilişki

sercih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
52
6
36
39
Merhaba arkadaşlar evlendiğimden beri agrili cinsel birliktelik yaşıyorum yaklaşık 3 yıldır.ilk başlarda vajinusmusum sanmıştım zamanla böyle olmadığını anladım. Eşimde iliski esnasinda sanki orada bi duvar var deyip duruyordu. Geçenlerde bi vajinal muayene sırasında doktor rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Araştırmalarım sonucu agrili birlikteliğe sebep olurmuş. Bu ömrümün sonuna kadar böylemi olacak aranızda benim le aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı. Çözümü filan farklı pozisyon önerisi varsa paylaşın lütfen birde çikolata kistim var gebe kalmam zordu şimdi dahada zorlaştı sanki. Ters rahim gebe kalmayi da zorlaştırır mı şimdiden teşekkür ederim

Birkaç pozisyonu ömrünüz boyunca yaptıkça acı çekeceksiniz malesef retrovert demek acı demek...

Doktor bana 3 pozisyonu yasaklamisti ağrım olmasn diye.. onlari zaten sende yaşayıp tecrübe etmissindir.

Ayrıca gebe kalmayı zorlastirmaz ben hamileyken öğrendim ağrılarımın sebebinin rahim tersligi olduğunu.

Doktor bana 3 pozisyonu yasaklamisti ağrım olmasn diye.. onlari zaten sende yaşayıp tecrübe etmissindir.
Açıkçası bilgim yok doktorla bu konuyu henüz detaylı konuşamadık. Bu acilardan dolayı cinsellik bi fobi oldu benim için devamlı kacindim. Pozisyonlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

tedavisi varsa araştırın zor yani. cinsellikten soğutur insanı.

Benim rahimim de ters, bende agri sizi hic olmuyor.
Hamilelikte de sIkinti yaratmadi hic.
Sadece adet zamanlari agrim cok olur o kadar.

gebeliğe engel bir durum yok.
gebelik süresince rahim büyüdükçe zaten aynı şekle gelecek ve doğumda da sorun olmayacak hiç bir şekilde.
ancak gebelik sonrası eski haline dönecek.

ağrı sızı kalıcı, artık kendinize ne iyi geliyorsa ona yöneleceksiniz.

ben de hamileliğimde öğrendim ve ilk 3 ay alttan muayene yapıldı bu sebeple.

çok büyük sıkıntı yaşamasam da hala başlangıçta acı hissediyorum ama ilk zamanlar kadar fazla değil.

Cevabınız için teşekkür ederim uygun pozisyonlarda damı başlangıçta acı hissediyorsunuz.

Cevabınız için teşekkür ederim uygun pozisyonlarda damı başlangıçta acı hissediyorsunuz.

Benim rahimim de ters, bende agri sizi hic olmuyor.
Hamilelikte de sIkinti yaratmadi hic.
Sadece adet zamanlari agrim cok olur o kadar.
Peki birsey sorabilirmiyim..ne kadar sürede hamile kaldiniz?benimde rahmim ters ve hamile kalamiyorum.aceba bu mi engelliyor veya zorlastiriyor diye düsünmeye basladim.
Pozisyon degistirmek gerektigini duydum.siz neler yaptiniz hamile kalabilmek icin?

Iki arkadasimin daha rahmi ters ve hemen hamile kaldilar.
Ben uc hamileligimde de ozel bisey yapmadim acikcasi, ikisini saglikla aldim kucagima biri melek oldu.
Ilk bebegime 4 ayda ikinci ve ucuncuye bikac ay icinde hamile kaldim.
Pozisyon olarak doktorum esimin arkadan yaklasmasini onermisti- analdan bahsetmiyorum.
Ama ben oldukca kapaliyim bu konuda, onu denemeden hamile kaldim.

Diger arkadaslarimda dedigim gibi denedikleri ay hamile kaldilar.
Esinizin sperm kaliteside onemli tabi.
Yemenize ikinizde dikkat edin.
Bana ceviz cok iyi geliyor mesela.
Kizima hamile kaldigim ay hergun bir avuc ceviz yemistim ve yumurtlama zamani akintim hic olmadigi kadar coktu.

Cevabin icin cok tsk ediyorum. Biz spermlere baktirdik,bir Sorun cikmadi.bendede bir Sorun yok, adetlerim düzenlidir.prolaktin degerim cok az normalin üzerinde cikmisti onuda dostinex ile düsürdük.
Rahim filmi cektirdim oda cok sükür Temiz cikti.
1 sene felan oldu korunmayali,halen hamilelik elde edemedim malesef.
Normal de oluyor senin bahsettigin gibi diz dirsek pozisyonunuda deniyoruz,ve malesef Sonuc negatif.

Normal rahimliler sirtüstü yatmalarini öneriyor doktorlar. Retrovert olanlarda yüzüstümü yatmali o zaman?

Yumurta takibine basladik.2 ci ayimizdayiz. 2 yumurtam oluşmuştu inşallah bu ay tutmuştur.

Çok zorlu bir süreç,allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…