• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçlı rahim filmi gebelik korunmasız ilişki

Rahim filminden sonra gecikme yasayanlar oldu mu ?? belirti asla yok ama test yapmaya çekiniyorum :KK43:

Merhaba benim doktorum da rahim filmi istedi 9 aylık evliyim benimde bebeğim olmuyo o yüzden istedi ama bende çok korkuyorum nasıl oluyor diye erteliyorum 😔
Bence ertelemeyin kesinlikle çektirin ben çekilirken birşey hissetmedim ama sonrasında çok fazla canım acımıştı salı günü çekildim bugün bile hala kasılmalarım var ama çektiğim acıların güzel sonuçlanacağını düşünerek kendimi inandırıyorum

Bence ertelemeyin kesinlikle çektirin ben çekilirken birşey hissetmedim ama sonrasında çok fazla canım acımıştı salı günü çekildim bugün bile hala kasılmalarım var ama çektiğim acıların güzel sonuçlanacağını düşünerek kendimi inandırıyorum
Bilmiyorum şuan araştırıyorum en kısa zamanda çektircem mecbur İnşALLAH güzel sonuç alırsınız sizde 🙏🏻

Ben de çektirdim. Biraz ağrılı oluyor ama anlık bir ağrı acı gibi düşünün. Basınç ve ilaç yakıyor gibi. Sonrasında da biraz devam ediyor azalarak. Gitmeden önce ağrı kesici ve antibiyotik içmenizi söylüyorlar zaten.
çektirin en azından sorun var mı yok mu ona göre hareket edersiniz 🌸

Ben de çektirdim. Biraz ağrılı oluyor ama anlık bir ağrı acı gibi düşünün. Basınç ve ilaç yakıyor gibi. Sonrasında da biraz devam ediyor azalarak. Gitmeden önce ağrı kesici ve antibiyotik içmenizi söylüyorlar zaten.
çektirin en azından sorun var mı yok mu ona göre hareket edersiniz 🌸
Olası çıkan ne gibi sorunlar oluyor bilginiz var mı neye bakıyorlar ne önemli acaba

Kızlar herkese merhaba benim on gün önce rahim filmi çekildi anne olmak istediğim için infertilite tüm testlerim yapıldı eşimde tüm testleri yapıldı ve biz de hiçbir sorun olmayacak söylendi en son İbrahim filmi çekilmem gerektiğini tedaviye bu şekilde başlanması gerektiğini aslında tüm testlerin sorunsuzsa şayet bu tedavi yöntemi olarak da geçiyor muş ve benim rahim filmi çekildi ilaçlı rahim filmi anestezi uygulanmadan çekildi bu baya sıkıntılı bir süreçti benim için ve doktorum bana iki hafta kurmam gerektiğini çünkü ağrı kesici ve antibiyotik kullandığım için gebelik sorunlu bir gebelik olucağını söyledi Ama ben eşimle birlikte korunmasız bir cinsel birliktelik yaşadığını ve çok korkuyorum kısıklarım şu an çok ağrıyor eğer gebe kalırsam çocuğu da bir problem olup olmayacağını çok merak ediyorum bu şekilde gebe kalan sağlıklı gebeliğin yürüten birileri var mı aranızda lütfen bana yardımcı olursa sevinirim son üç günlük ilacım kalmıştı onlarda kullanmayı düşünmüyorum çünkü eğer hamileysen ve antibiyotikten kaynaklı çocuğuma bir zarar gelsin istemiyorum bu şekilde hamile kalan bir çok insan olduğunu duymuştum ama ben doktoruma dinlemedin ve dün korunmasız bir ilişki yaşadım yüksek doğurganlık günümdeydim ve anne olmak istediğim için böyle bir şey yaşadım ve çok korkuyorum bana yardımcı olurmuşsunuz rahmim için bir problem olurmu bu acaba yada bebek için bir problem olurmu ??
Merhaba bir arkadaşım hsg yaptırdığı ay hamile kalmış çok şükür dünya güzeli bir çocuğu var maşallah o da tedirgin olmuş senin gibi ama bir sorun olmamış ama yine de tabi ki doktorla konusmakta fayda var

Back