- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
Yerine bakan yoktu .ama ilaç yazacak yani atom parcalamayacakti ki .bir de öyle sinirli cevap veriyor ki görmeniz lazımdı.
Bazen gerçekten üzülüyorum, günde kaç hasta ile ilgileniyorlar gerçekten büyük özveri gerektiren bir meslek. Ve bunun da bilincinde olduklarını bilerek bu mesleğe başlamaları gerektiğini düşünüyorum ben.Bir de diyorlar sağlık şöyle iyi doktorlar böyle iyi....
Sinirli cevap vermesi konusuna gelince; birisi doktor olmadan önce insan olmayı öğrenmeli diyorum.
Hay ağzına sağlıkDoktoru gömenler
Adam doktora küfürler yağdırıp bastonla vurmuş.
Neden? Yasal olarak suç sayılan bir şeyi yapmadığı için.
Noterde gidip başkasının yerine işlem yaptırabiliyor musunuz ?
Bankada para çekebiliyor musunuz??
Görüntülerde polisin silahını almaya çalıştığı var. 2 polis zaptedemiyor.
Sadece yaşlı olduğu için öyle düşünüyorsunuz ama her yaşlı bir mi?
Daha geçenlerde yaşlı bir sapığın haberi çıktı.
Doktor yasal hakkını kullandı diye suçlu mu oldu?
Kendi hastası bile olmayan birine usulsüz olarak hastayı görmeden ilaç yazamaz.
Ayrıca o yatalak hastayı da ne hikmetse fındık toplamak için İstanbul’dan kilometrelerce öteye fındığa götürüyorlar.
Çocukları adam olsaymış da yaşlı babalarını göndermeselermiş ilaca o zaman. Hoş hasta olmadığı için kendileri de gitse yazılmazdı o ilaç.
Bir gun biri size bostonla vurup kufrettiginde ses etmezsiniz olur biter o zamanDoktora bastonla vurdu diye 82yasinda ki adam o muameleyi haketti yani.. korkudan kalp krizi geçirip ölmeyi hak etti.
Bravo söylenecek söz yok ayakta alkışlıyorum,sizi.
Komiksiniz..
Bu dediğinizin yapıldığında devletin milyar dolarla dolandirildigi ortaya çıktıBin türlü Ahlaksızlık yapılır onlara göz yumulur ama yatalak karısı için ilaç yazdırmak isteyen insana göz yumulmaz. çok üzgünüm
Avrupa'da olsaydı böyle bir sey hiç olmayacaktışimdi biri çıkacak, medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar diyecek.. sonra çamur sıçratan adama laf söyleyince dayak yiyecek, işine gelmeyen doktorları dövecek, çocuğuna bağıran öğretmeni yaralayacak, bir gün trafikte dayak yiyecek ama kanun-kuralı olan medeni ülkelere küfür edecekler.. ne demiştik, hah evet coğrafya kaderdir..
Avrupa'da olsaydı böyle bir sey hiç olmayacaktı
Çünkü doktor hastayı görmeden ilaç yazamaz gibi bir kanun varsa buna uyarlardi bu kadar basit
Araştırdım yatalak hastalar için ayrı bir brim varmış zatenevet olmazdı haklısın.. ne o amca giderdi, ne şiddet gösterilirdi ne de polis gelirdi.. işte dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz, aman belki kazara düzeliriz diye koşar adım kaçıyoruz düzenden, sistemden.. daha çok yaşanır bu olaylar.
Araştırdım yatalak hastalar için ayrı bir brim varmış zaten
sen arayıp randevu alınca onlar geliyormuş
bu tür hastalarin ilaçlarıni öyle yaziyorlarmis
ama bizim insanımız kural mural dinlemez
Herkes ne var yazsaydin demiş doktora
Doktor ilacı yazsaydı kendisine hapis cezasina kadar bir yol görünecekti
Ayrıca ilacı yine yazsaydı ve kadına bir sey olsaydı doktorun yüzünü bile gormediği hastaya yazdığı ilaç yüzünden zavallı kadın hayatını kaybetti olurdu
Tamamıyla kurallara uyduğu için bir doktor işinden oluyor ancak bizde olur böyle şeyler
Bir gun biri size bostonla vurup kufrettiginde ses etmezsiniz olur biter o zaman
Bir gün yaşlanır ve çaresiz duruma düşersiniz, olur biter ....Bir gun biri size bostonla vurup kufrettiginde ses etmezsiniz olur biter o zaman
Tabii tabii çok çaresizBir gün yaşlanır ve çaresiz duruma düşersiniz, olur biter ....
Araştırdım yatalak hastalar için ayrı bir brim varmış zaten
sen arayıp randevu alınca onlar geliyormuş
bu tür hastalarin ilaçlarıni öyle yaziyorlarmis
ama bizim insanımız kural mural dinlemez
Herkes ne var yazsaydin demiş doktora
Doktor ilacı yazsaydı kendisine hapis cezasina kadar bir yol görünecekti
Ayrıca ilacı yine yazsaydı ve kadına bir sey olsaydı doktorun yüzünü bile gormediği hastaya yazdığı ilaç yüzünden zavallı kadın hayatını kaybetti olurdu
Tamamıyla kurallara uyduğu için bir doktor işinden oluyor ancak bizde olur böyle şeyler