Genelevde kalp krizinden öldü

İşte yaptığı eylemle değerlendirmek lazım bilmiyorum. Sonuçta kalp krizi geçirmesine sebep olabilecek bir eylem yapıyor :KK53: öngörmüş olmalıydı diyebilirler bilemiyorum. Yargıtay kafası farklı bir kafa.

Geneleve gidenlerden sağlık raporu isteme zorunluluğu yoksa kimsenin sorumlu tutulacağını sanmıyorum:KK53:

Okuduğuma göre yurtdışındaki bazı huzur evlerinde ki yaşlı dedeleri geneleve gitme konusunda destekliyorlarmış
İşte yaptığı eylemle değerlendirmek lazım bilmiyorum. Sonuçta kalp krizi geçirmesine sebep olabilecek bir eylem yapıyor :KK53: öngörmüş olmalıydı diyebilirler bilemiyorum. Yargıtay kafası farklı bir kafa.

Geneleve gidenlerden sağlık raporu isteme zorunluluğu yoksa kimsenin sorumlu tutulacağını sanmıyorum:KK53:
Ben kesin konuşmayı unuttum bu fakültede. :KK70:

Bilmiyorum açıkçası kendi kendime fikir yürüttüm şuan.

Haklı olabilirsiniz.

Okuduğuma göre yurtdışındaki bazı huzur evlerinde ki yaşlı dedeleri geneleve gitme konusunda destekliyorlarmış
Aa çok ilginç. Ters bir mantık yürüttüm o halde ben. Aklıma soktunuz ya kazancıya bakayım ben bir belki konuya emsal dava vardır.

Bence ihmal yok, ambulans da çağırmışlar hemen. Kadın ne bilsin adamın ilişki esnasında öleceğini, doğal sebeple ölüm işte.
Her sevişen kalp krizi geçirseydi fiyuuu :KK70:

çalışanlar olmaz da yakınları dava açarsa ,belli mi olur?

Şimdi henüz yarı hukukçu bile sayılmadığımı söylemekle başlayayım :KK45:

Sözleşmesel sorumluluk kapsamında iş yeri sahibinin müşterisini koruma yükümlülüğü var diyebiliriz. Marketin var diyelim, raftan kafana bir şey düştü ve yaralandın. Market sorumlu tutulacaktır o kadar geniş koruma sağlıyor bu sorumluluk.
Genelev standartları nedir, işyeri sayılır mı sözleşmesel sorumluluk hükümleri uygulanır mı onu bilemedim işte. :KK45:

O konuyu daha anlatmadılar yaa diyip gidiyorum. :KK55:

İlliyet bağı yokmuş. Ne sözleşmesel sorumluluk doğarmış ne haksız fiil.

Dağılabiliriz kızlar :KK70:

X