Ters dubleks degil ama bodrum katta oturmuslugum var, su an cati dublekste oturuyorum.
Bizim bodrum kattaki evimiz bodrum olmasina ragmen inanilmaz guzel gunes aliyordu o yuzden gayet aydinlikti. Ben hic o konuda soeun yasamamistim. Evde rutubet aslinda yoktu yani duvarlardan vs gorunen hicbirsey yoktu ancak evin icindeki nem tum dairelerden fazla oldugu icin giysilere sinen bir kuf kokusu oluyordu.
Camlarda tel sineklik vardi o yuzden bocek vs sorunu cok yasamadim ben, ancak camlarin onune kediler isiyordu ve o koku cam kapali dahi olsa tum eve giriyordu cok ciddi sorundu bizim icin.
Onun disinda ben bodrum olusuyls ilgili hic bir sikinti yasamamistim.
Sonrasinda cati dublekse tasindik.
Bu evde de cati kati olmasina ragmen herhangi bir sorunla karsilasmadim buyuk capli.
Ancak yarisi topragin altinda olan evimde olmayan duvarlardan su alma sorunu bu evimde ust katta mevcut. Cok iyi yapilmis olmasina ragmen catidan bir iki noktada kucuk kabarmalar var. Kuzey cephe oldugundan bodrum kattaki evimden daha karanlik bir ev.
Eski evimi herseye ragmen cok seviyordum, bu evim cok daha guzel gorunmesine ragmen aklim hala bodrum kattaki evimde:)
Ama, tercih edecek olursaniz her acidan cati dubleksi daha mantikli olacaktir diyorun